View Full Version : היום ראיתי באורט בראודה...
HGT...2001/2...צבע תכלת, נראת ממש שמורה במבט חטוף...חונה בפנים...
בעל הרכב חבר פה אולי? :-)
היה נחמד לראות פונטו לא ספייס שם [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] :D
(למרות שבעיקרון זה כן ספייס, אבל נו לא נהיה קטנונים :p )
כל המכוניות הספורטיביות שמורות, זה לא קנה מידה. אנשים יודעים מה יש להם ביד.
הבעיה מתחילה שאתה פותח מכסה מנוע, מיליון שיפורים...
בכל מקרה אני יודע שמסתובבת באיזורינו HGT בצבע כחול כהה, האם אולי אליה התכוונת? אולי היה חושך ולא הבחנת?
אגב אני היום ראיתי בתוך הטכניון HGT בצבע ירוק כהה ועוד HGT בורדו טסה בנשר.
שלא נדבר על איביזה ספורט צהובה, אוודי צהובה קבריולט.. עזוב אורט בראודה, מה שהולך בטכניון זה גן עדן...
בכל מקרה אני יודע שמסתובבת באיזורינו HGT בצבע כחול כהה, האם אולי אליה התכוונת? אולי היה חושך ולא הבחנת?
שלא נדבר על איביזה ספורט צהובה, אוודי צהובה קבריולט.. עזוב אורט בראודה, מה שהולך בטכניון זה גן עדן...
סתם לידע כללי אני תמיד רואה שאתה אדם ששולל ובטוח כל כך שכל מה ששופר שופר בצורה ערבית אז תסביר לי בבקשה בן אדם קונה רכב ורוצה אותו חזק, יותר אוחז יותר, יפה יותר לטעמו.
יש בזה כל רע?
אתה מדבר פה כאילו מדובר ברכב אספנות אגדי כל שהו שזה חטא לשפר אותו.
אין בזה כל רע אך אני אישית לא הייתי מתקרב לרכב שכזה, אלא לרכב מקורי ללא שום שיפורים, אפילו ללא מדבקות או התוספת הכי קטנה. לא יודע מה איתך, אך אותי זה מרתיע.
אני לא אומר שהשיפורים החיצוניים לא יפים. אתמול ראיתי מאזדה לאנטיס 323 לבנה עם פנסים אחוריים שקופים. הונדה סיוויק ישנה עם פנסים שקופים, מגנזיום, אגזוז לחץ וספויילר ענק. פיאט אונו עם מדבקות על החלק העליון של השמשה הקדמית.
יש שיפורים קוסמטיים בהחלט יפים, רק אני פשוט לא הייתי קונה רכב כזה.
לא כחול, תכלת מטאלי בוודאות (הרכב היה 2-3 מטרים ממני באור יום מלא :D )
ומבחינתי - עזוב טכניון :p הכלבים לא קיבלו אותי בגלל חוסר של 15 נקודות בפסיכו' :-x
אגב, אני זוכר מהתקופה שהייתי ביקנעם הרבה HGT צהובה שתמיד הייתי רואה מהאוטובוס (בתקופתי כחייל)...גם נראתה מעולה, ואפילו עם הקיט של אבראת' אם אני זוכר נכון...
הלוואי עלי HGT :p אבל התקציב (גם של קניית הרכב וגם של האחזקה) לא אפשר :(
סתם לידע כללי אני תמיד רואה שאתה אדם ששולל ובטוח כל כך שכל מה ששופר שופר בצורה ערבית אז תסביר לי בבקשה בן אדם קונה רכב ורוצה אותו חזק, יותר אוחז יותר, יפה יותר לטעמו.
יש בזה כל רע?
אתה מדבר פה כאילו מדובר ברכב אספנות אגדי כל שהו שזה חטא לשפר אותו.
אני האמת במקרה של HGT לא מוצא שום טעם להוסיף שיפורים חיצוניים...היא פשוט יפה איך שהיא :)
במקרה שלי אני גם לא בעד כל מיני שיפורים למינהם (בטח לא פיאט אונו עם מדבקת NO-FEAR ענקית, אגזוז לחץ בגודל של המנוע, מגנזיום רחבים יתר על המידה וצבע צהוב זועק זוועתי...וכן, ראיתי אחת כזאת :D )
אני מאד אוהב את הרכב שלי AS-IS...נגיד עכשיו שעדין לא השלמתי את הסמל של הפיאט מקדימה (נגנב) - זה משגע אותי...
אפילו משגע אותי שאין לי את הטקסט "AUTOMATIC" מתחת ל PUNTO ELX16V מאחורה :D (למרות שהרכב כאמור בעל תיבה רציפה...)
KoF-sHeLeG
05-11-08, 02:33
הטקסט Automatic בפונטו האוטומטיות זוהי רק מדבקה שהיבואן הדביק על הרכבים האלה, ככה שאל לך להיות יותר מדי מאוכזב מכך שאין לך אותו.
הטקסט Automatic בפונטו האוטומטיות זוהי רק מדבקה שהיבואן הדביק על הרכבים האלה, ככה שאל לך להיות יותר מדי מאוכזב מכך שאין לך אותו.
בזה הרגע הפסקתי לחשוק במדבקה המדוברת...:D
אגב, אני זוכר מהתקופה שהייתי ביקנעם הרבה HGT צהובה שתמיד הייתי רואה מהאוטובוס (בתקופתי כחייל)...גם נראתה מעולה, ואפילו עם הקיט של אבראת' אם אני זוכר נכון...
יש ביקנעם גם HGT רגילה צהובה וגם HGT אבארט צהובה. 2 המכוניות האלו נראות, נשמעות ונוסעות פשוט מצויין ועושה רושם שהם מתוחזקות ברמה הגבוהה ביותר.
האחזקה ממש לא יקרה. בהחלט לא אל מול שאר הרכבים בקטגוריה.
האחזקה ממש לא יקרה. בהחלט לא אל מול שאר הרכבים בקטגוריה.
אל שאר הרכבים בקטגוריה אולי לא, אבל התקציב שלי בזמן הקנייה היה 27-28K כך שגם הרכב עצמו לא נכנס בתקציב, וגם האחזקה שלה בטוח יותר יקרה מהספייס, גם מבחינת טיפולים וגם דלק ולכן בתור רכב שאמור לשרת אותי לפחות ל-4 שנים הקרובות ללימודים, הספייס נצחה (וגם מחסור ב10K נוספים p: )
command sergeant major
08-11-08, 20:13
יש ביקנעם גם HGT רגילה צהובה וגם HGT אבארט צהובה. 2 המכוניות האלו נראות, נשמעות ונוסעות פשוט מצויין ועושה רושם שהם מתוחזקות ברמה הגבוהה ביותר.
יש שלוש HGT צהובות ביקנעם אני מחדש לכם
אני ראיתי שיש 2. של מי השלישית?
אתה מכיר את הבראבו הכסופה שמסתובבת כאן? אני ראיתי בדליית אל כרמל פיאט קופה כחולה ופונטו GT אדומה!
מה שמדבקות פרסום על המסגרת לוחיות היו יכולות לעשות למועדון הזה ב- 3 שנות קיומו...
command sergeant major
08-11-08, 22:39
יש 3 בראבו אחת ירוקה ברחוב ההרדופים חונה מידי פעם. אחת בצאלים ועוד אחת ברחוב הגיבורים ואת שלי. HGT
אחד ברחוב האשל אחת ברחוב ירדן ועוד אחת ברחןב התאנים אם אני זוכר את השם נכון כולן צהובות 2 רגילות ואחת עם קיט עם הסמל של העקרב ממש יפה
אין לי שמץ של מי הם . לגבי דליאת קופה זה בטח מישהו שחתך דרך שם מהכרמל עוד לא נתקלתי שיש להם קופה אבל פונטו GT הדורבנים חולים עליהם יחד עם ה205 למינהם והונדה האצבק ווכל הרומיאו שיש להםאהה ואופל קורסה 1300 GT טורבו רינגיר נוס וכל שאר הזבל שאפשר להדביק על האוטו
ה- HGT ממש נפוצות. יכול להיות שראיתי את ה- 2 ה- HGT הרגילות וחשבתי שמדובר באותו רכב. בפעם הבאה אעיף מבט על הלוחית רישוי.
בקשר לסמל העקרב מדובר בדגם אבארט שהגיע מ- 2003 ככה, לא מדובר בקיט והעלתי לכאן תמונות שלו.
HGT ירוקה נוספת חונה בתוך הטכניון באופן קבוע, הרכב שייך לאחד הסטודנטים. HGT בצבע בורדו נצפתה נוסעת במהירות (מאוד) מופרזת בנשר. התצפיות כולן טריות.
אגב, ראית את הסיאט אביזה ספורט השחורה שחונה במרכז? מדובר בדגם עם המראות כסופות, ג'אנטים מגנזיום עם מרכב של 3 דלתות, נוהגת בו אישה מבוגרת יחסית. אני רואה את הרכב הזה כל יום, אין מצב שהוא מלוכלך אף פעם. מישהו יודע מה מסתתר מתחת למכסה מנוע?
-פיאט אונו SXI מפוארת בצבע לבן חונה ברחוב אלונים.
-אלפא רומיאו 156 אדומה שנת 96 שמורה מאוד מסתובבת כאן, נוהגים עליה פעם גבר ופעם אישה.
- מיני קופר לבנה חונה בתחנת דלק "פז" למטה, כנראה של אחת העובדים. יום אחר ראיתי מיני קופר אחרת לבנה, אבל עם מראות שהיה מצוייר עליהם מלא כדורי כדורגל, לך תדע אולי זה גימיק של BMW.
- פיאט אונו דור ראשון מודל 90' (סיומת לוחית 05) שמורה יחסית חונה בנשר.
- לנצ'יה דרדרה נטושה ללא אוויר בגלגלים, מלאה אבק, חונה בטכניון. היה חושך מוחלט אז המידע בערבון מוגבל. חוץ מאבק הרכב נראה שלם עם כל החלקים.
- פיאט 127 1050 שנת 86' לבנה היתה חונה במרכז עד לפני כשנה, הבעלים שם שלט למכירה, מאז נעלמה.
אגב, ראית את האופל הישנה בצבע בז' שמסתובבת פה בערך מאז שאני ילד קטן?
הוא שם דגלים בפרונט (ישראל וארה"ב), הוריד את המושב האחורי ושם ארון במקום.
לוחית רישוי בעלת 6 ספרות, לא רשום כאספנות. נוהג עליו אדם מבוגר, כנראה יד ראשונה. הרכב מסתובב באיזור תעשייה ליד הבית קפה שלך.
אגב, ראית את האופל הישנה בצבע בז' שמסתובבת פה בערך מאז שאני ילד קטן?
הוא שם דגלים בפרונט (ישראל וארה"ב), הוריד את המושב האחורי ושם ארון במקום.
לוחית רישוי בעלת 6 ספרות, לא רשום כאספנות. נוהג עליו אדם מבוגר, כנראה יד ראשונה. הרכב מסתובב באיזור תעשייה ליד הבית קפה שלך.
שכחת את המאוורר על הדש בורד :D
ויש את הזקן שנוסע באופניים עם שבשבות רוח ושני כלבי פינצ'ר מאחורה על עגלה
command sergeant major
08-11-08, 23:44
כן חולה רוח הוא שם על האופול שלו מעבורת חלל על ציר במכסה מנוע והיא תמיד ישרה גם בנסיעה כמו גירוסקופ הבנדאם מצד אחד גאון ומצד שני חולה נפש רצני יש לו אופנים עם פיצרים כמו שהוא אמר עם 17 מאוורים עליהם ןנגרר לכלבים שאגב הוא מלביש אותם בסוודר ורוד אולי יש לו קולקציה חדשה חחחחחחחח
כן אני ראיתי את האופניים, בהתחלה חשבתי שאני הוזה. אגב לא ידעתי שמדובר על אותו אדם עם האופל...
בכל אופן לגבי המאוורר באופל זה היה נפוץ מאוד פעם במכוניות הישנות, גם אנחנו שקלנו להתקין כזה ב- 127 בזמנו, אבל שללנו בגלל שזה היה כרוך בחורים בדשבורד ברוב המקרים. באונו כבר היה מזגן מצויין (ועוד מקורי).
לא הבנתי בשביל מה הארון במקום המושב האחורי, אני ממש נבהלתי שראיתי את זה, זה דומה 2 טיפות מים לארון קבורה! מישהו צריך לבדוק מה נמצא בתוך הארון הזה...
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.