התחבר

View Full Version : שיפור מנוע חלון

עידו אכדרי
22-10-08, 21:13
רציתי לדעת אם אפשר לשים מנוע יותר חזק במקום המנוע המקורי ואם מישהו שמע על דבר כזה.
אם יש מישהו שמבין במנגנון של הרכב
רציתי לדעת עם המנוע עובד על גלגלי שניים או שהחוט מתכת יושב על המנוע עצמו
ועד כמה

ido
22-10-08, 21:18
יש המון סוגים של מנגנוני חלונות חשמל, אבל אין דבר כזה לשפר את שלך. אתה יכול פשוט, אם החלון עולה ויורד לאט ועושה בעיות, לשמן בספריי סיליקון את המסילות גומי כמו שצריך, לגרז ולנקות את מסילות הברזל של המנגנון, ולעשות כיווץ פחמים למנוע של המנגנון. זה עשוי להחזיר אותו כמה שנים טובות אחורה.

stio
22-10-08, 21:44
כמובן לרסס על המסילות כשהחלון למטה.

עידו אכדרי
22-10-08, 23:10
ניקוי נעשה כבר לפחות פעמיים ספרי סיליקון רק עושה יותר גרוע כיוץ פחמים לא נראה לי כי כל המנגנון הוחלף אין בעיית מתח הסרתי את הגומיה לראות אם חל שיפור אבל ללא שינוי אין פשוט המנוע קטן מידי או שהיחס של הגיר לא מתאים לחלון כזה גדול
אני צריך לבדוק אם המנגנון עובד על גלג"ש או שהחבל על המנוע
אם זה ככה אני ישוקל לשים מנועים של מגבים ואז נראה אותו לא עולה מהר חחחחחח
אם זה לא ילך אני יקנה מנגנון ידני וישים עליו ספאל יש לי נסיון טוב איתם הם חזקים מאוד ואמנים היה לי אחד שנתיים ברכב הקודם ואף פעם לא עשה אפילו בעיה אחת זה הגיע לרמה של טירוף אני מקלל כבר את החלון שיעלה ומה לא ניסיתי שמתי וזלין שמתי שמן תינוקות שמן פישטן גריז ספריי סקאי סיליקון וכל מיני כאלה אבל אין כלום לא עזר יום שישי אני יסע למקצוען בצק פוסט ואני ישאל אותו אם זה ניתן לשתול מנוע יותר גדול ואם לא אני יקנה מנגנון ידני וישים את הספאל