View Full Version : אורות ברקס בפונטו 01
לפורום שלום
היום שמתי לב שאני שם סוויץ באופן אטומטי דולקות האורות ברקס
כמובן שאני מוציא את המפתח זה נכבה כשאני מדליק אורות האו:?:רות ברקס לא משפיעות כי הן דולקות קבוע
האם משהו נתקל בתופעה דומה
המלצה על חשמלאי רכב באיזור יבנה רחובות
חג שמח
כשמדליקים אורות, האור האחורי דולק, אך לא בעוצמה של אור הבלימה, שהוא חזק יותר.
אם אצלך אכן האור שדולק הוא אור הבלימה, גש מייד לטפל בזה, כדי לא להטעות את מי שנוסע אחריך.
אבל ראשית, בדוק אם יש הבדל בגוון בין בלימה ובין תאורה רגילה, שמן הסתם דולקת אצלך, כי בפיאט האורות נדלקים עם פתיחת סוויץ'.
כי בפיאט האורות נדלקים עם פתיחת סוויץ'.
??? ממש לא ....מה , גם באור יום האורות נדלקים ? מאיפה הבאת את זה ?
הם ידלקו אוטומטית רק אם תשאיר את בורר התאורה על מצב דלוק בזמן שהסוויץ' כבוי.
לפותח השרשור, בדוק אצל חשמלאי, לדעתי מדובר במקרה של הארקות. זה בד"כ מסתכם במחברים פגומים +-
אתה מתכוון לאורות הברקס בחלק האחורי של הרכב, נכון ?
תנסה לתת בעיטה לדוושת הברקס, ללחוץ חזק במכה. לדעתי יש בעיה ביוניט הברקס שנמצא מעל הדוושה ואחראי להדלקת נורות הבלימה.
אם זו הבעיה התיקון לא יקר ולא מסובך
סטודנט כנראה צודק ואני מחזק את דבריו, הבעיה היא ביוניט ברקס (לחצן דיי פשוט) שיושב מעל לדוושה בד"כ. לבדיקה נתק את היוניט ובדוק אם האורות כבו, לאחר מכן קצר עם חוט ברזל פשוט בין הנקבות בקונקטור של היוניט ובדוק אם האורות עובדים. מה שמוזר הוא שאורות ברקס צריכים לעבוד גם בסוויצ' סגור.
אני גם חושב שהסטודנט צודק, אבל גם IDO אמר דברים נכונים לגבי סוויצ' סגור ....
כי הרי אורות ברקס יעבדו גם ללא סוויצ' ומר' בחור הדגיש שכאשר הוא מוציא מפתח - הברקס לא עובד
אתה מתכוון לאורות הברקס בחלק האחורי של הרכב, נכון ?
תנסה לתת בעיטה לדוושת הברקס, ללחוץ חזק במכה. לדעתי יש בעיה ביוניט הברקס שנמצא מעל הדוושה ואחראי להדלקת נורות הבלימה.
אם זו הבעיה התיקון לא יקר ולא מסובך
הכן צדקת היונית של הברקס מתחת לדוושא כנראה יצאה מאיפוס וכל הזמן היתה לחוצה על הברקס
הוצאתי אותה על הדרך ניקיתי עם ספרי מגעים ואיפסתי מחדש {מה שכן הכל עשוי מפלסטיק רגיש}
תודה לכל התומכים
לידיעתך ( להבא ) , החדש עולה באזור ה 45 ש"ח
אני החלפתי את שלי ( למרות שהיה תקין לגמרי ) פשוט במקורי יש מין טיק-טקים מעצבנים ובתחליפי ( תוצרת איטליה ) אין אותם והוא שקט לגמרי .
גם בטמפרה היה אצלי פעם אותו דבר ...
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.