View Full Version : תגידו יביאו את הבראבו והלינאה לארץ??
ישבתי היום בחדר המתנה של המוסך והיה בחדר עיתון של מגזין פיאט מאמצע 2007 היה כתוב שבתחילת 2008 יביאו לארץ משפחתית חדשה הלינאה ויביאו את הבראבו ואת ה500...
ה500 הגיע ...אבל מה עם השאר??
מישהו יודע אם הם בדרך לכאן ביכלל ואם כן מתי הם יגיעו??
סמל"ת מחכה שהלינאה תהיה מיוצרת עם תיבה אוטומטית רגילה ולא עם תיבה רובוטית, בנוסף גם עם מנוע 1600 סמ"ק, הסטנדרטי לישראל.
כרגע, בפועל, הלינאה משווקת עם תיבה ידנית או רובוטית ועם מנוע 1400, מה שמונע מהם למכור את הרכב בישראל. דווקא במחיר טוב כל חברות הליסינג היו מתנפלות על הרכב, אבל אתה יודע בטח ע"פ ניסיון העבר איך העינינים מתנהלים אצלהם אז אני כלל לא מופתע.
אגב, מנוע ה- 1600 סמ"ק יהיה מיוצר ב... סין! אתה היית קונה רכב שהמנוע שלו מיוצר בסין?!
לעיניין הבראבו- כנ"ל. האמת היא כבר בישראל והעלתי תמונות, אבל מדובר על מנוע הדיזל עם תיבה ידנית 6 הילוכים.
גיא, בדקת מאיפה מגיעים כל החלקים לסקודה שלך? (או לטויוטה או לכל רכב אחר?)
תאמת אני יגיד לך...לא היתי רוצה מנוע מסין
וגם לא נעלי נייק מסין וגם לא טלויזיה סוני מסין וגם לא רדיו דיסק של פיוניר מסין...
מה נישאר??
אין ברירה העולם עובר לסין ביגלל שכל עובד לוקח שקל לשעה
היית בשמשון? גם אני קראתי את אותה הכתבה שם ותהיתי לגבי הרכב הזה :D.
אני מאוד התלהבתי מבראבו מאוד מושכת וסקסית בצבע פורדו כזה נראה לי תהי מכונית העל בחברת פיאט אבל בקשר ללנאה לדעתי תהי חלשה לא מאוד התלהבתי ממנה ....מישהו יודע מוסך מרכזי עם אמינות טובה..האמת הלכתי למוסך פיאט בנצרת מאוד היחס שלהם בשמיים ושמעתי שמה מכמה קליינטים שדפקו אותם בעבודה
גיא, בדקת מאיפה מגיעים כל החלקים לסקודה שלך? (או לטויוטה או לכל רכב אחר?)
אני לא מאמין שמסין אלא מגרמניה או צ'כיה.
תאמת אני יגיד לך...לא היתי רוצה מנוע מסין
וגם לא נעלי נייק מסין וגם לא טלויזיה סוני מסין וגם לא רדיו דיסק של פיוניר מסין...
מה נישאר??
אין ברירה העולם עובר לסין ביגלל שכל עובד לוקח שקל לשעה
אז למה אתה לא קונה רכב סיני קומפלט?
ושמעתי שמה מכמה קליינטים שדפקו אותם בעבודה
במוסך המורשה שהלכתי אליו דפקו את הרכבים עצמם.
אני מאוד התלהבתי מבראבו מאוד מושכת וסקסית בצבע פורדו כזה נראה לי תהי מכונית העל בחברת פיאט אבל בקשר ללנאה לדעתי תהי חלשה לא מאוד התלהבתי ממנה ....מישהו יודע מוסך מרכזי עם אמינות טובה..האמת הלכתי למוסך פיאט בנצרת מאוד היחס שלהם בשמיים ושמעתי שמה מכמה קליינטים שדפקו אותם בעבודה
איזה מוסך בנצרת?
יש מוסך בנצרת בשם המוסך הצרפתי
אחלה מוסך
ככל שידוע לי לא הביא את הבראבו החדשה עדיין..
חוץ מאחת שהגיעה בייבוא אישי ושייכת כמובן לבעלים של סמל"ת.
גיא, אם אתה חושב שכל החלקים בסקודה שלך מגיעים מגרמניה או צ'כיה (או שכל החלקים מיוצרים ע"י סקודה ולא ע"י קבלני משנה) אז נכונה לך הפתעה לא קטנה בכלל :)
ולגבי הבראבו, היא באמת אחלה של אוטו וחבל שלא רואים פה אותה. (את הלינאה אני לא מכיר לצערי :( )
אביעד, הרכב עבר 222 ק"מ ונמצא כמעט שבועיים על הכביש- אני מניח שאני לא אצטרך חלקים בשבילו בקרוב... :)
דרך אגב ברישיון רכב רשום: תוצר מנוע: פולקסווגן.
פולקסווגן= גרמניה.
אבל באמת שאני לא מבין יותר מידי איפה החלקים מיוצרים וע"י אילו קבלני משנה.
האמת שגם בטמפרה כמה שהצלחתי להבחין (או שאני הוזה?) יש לא מעט חלקים שמקורם לא ממש איטלקי ככה שנראה שאביעד צודק גם בקשר לסקודה.
אביעד, הרכב עבר 222 ק"מ ונמצא כמעט שבועיים על הכביש- אני מניח שאני לא אצטרך חלקים בשבילו בקרוב... :)
דרך אגב ברישיון רכב רשום: תוצר מנוע: פולקסווגן.
פולקסווגן= גרמניה.
אבל באמת שאני לא מבין יותר מידי איפה החלקים מיוצרים וע"י אילו קבלני משנה.
זה שכתוב תוצרת מנוע של פולקסווגן זה לא בהכרח=גרמניה
אני מאמין שגם בלינאה החדשה יהיה כתוב תוצרת מנוע פיאט....זה לא שווה איטליה לפי מה שאתה אומר... אלה סין...אולי פולקסווגן עושים את המנועים שלהם בטורקיה או בספרד (סתם השארה)
אין לך איך לדעת
הכל יכול להיות, העיקר שלא יהיו תקלות והרכב יהיה אמין.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.