View Full Version : HGT אבארט נצפתה עכשיו בתוך תחומי העיר יוקנעם
HGT אבארט מקורית בצבע צהוב שמורה כחדשה נצפתה לפני דקה קלה בתוך תחומי העיר יוקנעם, ליד הרכב שלי ממש.
סיומת לוחית 51, לא מדובר באבארט שהיתה מפורסמת בלוח יד 2 ובעברה היתה רכב הדגמה (מס' רישוי לא זהה).
שלט "נהג חדש" מאחור, נהוגה ע"י בחור צעיר. וריאטור מרעיש. לידיעתכם.
הרכב הזה הצטרף לפונטו HGT הצהובה הרגילה שמסתובבת כאן כדרך קבע.
אז תוסיפו עוד אחת ל"אוסף", נאמר כאן שאתם מכירים את כולם וכשטענתי שנמכרו 16 שללתם זאת.
HGT
שלט "נהג חדש" מאחור, נהוגה ע"י בחור צעיר. וריאטור מרעיש. לידיעתכם.
גיא , ואוו ! אתה מפתיע אותי כל פעם מחדש ....
וריאטור מרעיש !!!
איזה אבחנה מדוייקת ומקצועית בהתחשב בעובדה שאוטו חלף על פניך .
רואים שיש לנו עסק עם מקצוען אמיתי .:D
איפה למדת כל זה ?
גיא , וריאטור מרעיש !!!
איפה למדת כל זה ?
נורא פשוט - היא נשמעת כמו דיזל והיא אינה דיזל?
זאת HGT עם וריאטור גוסס :D.
גיא , ואוו ! אתה מפתיע אותי כל פעם מחדש ....
וריאטור מרעיש !!!
איפה למדת כל זה ?
אבחנה מדוייקת ומקצועית להפליא.
בצע חיפוש בפורום, גם אתה תשכיל.
אגב, הרכב עמד עם מנוע פועל בסרק, הנהג היה צריך להשתין בשיחים.
אבחנה מדוייקת ומקצועית להפליא.
בצע חיפוש בפורום, גם אתה תשכיל.
אגב, הרכב עמד עם מנוע פועל בסרק, הנהג היה צריך להשתין בשיחים.
לגבי אבחון צרכיו של בעל האוטו - קונה ...:)
לגבי וריאטור - לא קונה ....
בכדי לאבחן תקלה על פי שמיעה ,קריאת פורומים לא מספיקה , סלח לי .
צריך להתנסות , ללמוד , לפרק , לתקן , לחוש את החלק וכוי . ( אני לא מדבר דווקא על וריאטור )
דיאגנוזה נכונה הינה 70%- 80% מהצלחת פתרון הבעיה ....
ולא רבים על אף שקוראים לעצמם מכונאים מגיעים לרמה כזאת .
לסגור ברגים ואומים - לא חוכמה גדולה .
לכן ,לאור כל האמור לעיל תרשה לי לפקפק בנכונות אבחונך .
בכל מקרה, זה לא ממש רלוונטי האמת, לדעתי לפחות, אם הוריאטור מרעיש או לא.
זה מקביל לצמיגים שחוקים למשל. מכיוון שזו תופעה מאוד נפוצה.
בכדי לאבחן תקלה על פי שמיעה ,קריאת פורומים לא מספיקה , סלח לי .
צריך להתנסות , ללמוד , לפרק , לתקן , לחוש את החלק וכוי . ( אני לא מדבר דווקא על וריאטור )
לכן ,לאור כל האמור לעיל תרשה לי לפקפק בנכונות אבחונך .
אז אני מדבר דווקא על וריאטור. כדי לשמוע אם הוא תקין או לא, כאבחנה ראשונית, צריך אוזניים טובות. הוריאטור ברכב הנ"ל הרעיש, נקודה, חבל על הויכוח.
אני שמעתי מספיק וריאטורים מרעישים של הרכב הזה כדי לדעת האם התופעה תקינה או לא.
לכן, לאור כל האמור ליעיל, תרשה לי גם לפקפק במה שכתבת לגבי אבחוני.
בכל אופן הוריאטור הזה ממש לא מעניין אותי, מה שכן מעניין אותי איך זה יכול להיות שאני יושב במרפסת ומסתכל על הרכב שלי, שפתאום צץ הרכב הזה משום מקום ושכנה שלי עולה על הרכב ונכנסת למושב האחורי.
אולי הרעשים אלו דווקא השכנה השמיעה :D
אותה בטוח שמעת הרבה פעמים .:o
נ.ב רכבים בדרך כלל מגיעים משום מקום , אלא אם קבעת אם מישהו ואתה בטוח מאיזה כיוון הוא בא .:)
באמת כל הכבוד8O תמשיך ככה :-P.....סומכים עליך;)
נ.ב רכבים בדרך כלל מגיעים משום מקום , אלא אם קבעת אם מישהו ואתה בטוח מאיזה כיוון הוא בא .:)
טעות!
רכבים תמיד באים ממקום כלשהו.
לא תמיד אתה יודע מאיפה. לפעמים מאירופה, לפעמים מאמריקה, לפעמים מטורקיה והכי גרוע- מסין.
:)
תמונה! הרכב הגיע לביקור גם היום.
נראה שמור מאוד והפעם לא היה רעש נלווה של הוריאטור בעת עמידה בסרק- כלום! אולי ביצעו תיקון ברכב.
אני בספק, זה היה רעש שדומה לחלוטין למנוע דיזל.
אגב, לתת לנהג חדש רכב כזה זה אומר שבקרוב תראו את הרכב בפרוקייה, אז תתכוננו מראש...
האמת שרק בהתנעה יש את הרעש של הוריאטור.
חוץ מזה הוא לא מורגש כמעט בכלל!
אפילו וריאטור גמור בקושי שומעים אותו.
אז של יספרו לכם סיפורים ומעשיות.
אני בספק, זה היה רעש שדומה לחלוטין למנוע דיזל.
אגב, לתת לנהג חדש רכב כזה זה אומר שבקרוב תראו את הרכב בפרוקייה, אז תתכוננו מראש...
למה?
זה לא מפלצת הנעה אחורית עם 500 כ"ס....
נהג טיפש יעשה תאונה בכל רכב, לא משנה איזה.
כן, אבל זה רכב עם לוק ספורטיבי (צבע צהוב, 3 דל', הגה עם סמל עגול וכ') אז יש לו תחושה שהרכב שלו "מטוס".
כשיש לך 1800 סמ"ק ו136 סוסים מתחת למכסה מנוע בשילוב נהג שלא מיומן זה יכול להסתיים רע.
כן, אבל זה רכב עם לוק ספורטיבי (צבע צהוב, 3 דל', הגה עם סמל עגול וכ') אז יש לו תחושה שהרכב שלו "מטוס".
כשיש לך 1800 סמ"ק ו136 סוסים מתחת למכסה מנוע בשילוב נהג שלא מיומן זה יכול להסתיים רע.
לא צירך להגזים לגבי הרכב ובמיוחד לא להכליל, לא כל הנהגים החדשים נכנסים תחת ההגדרה שלך.
רק אם אתה ממש נואש.
ואת זה רושם מישהו עם 3 שנות נסיון עם הרכב.
חוץ ממקרה אחד שבאמת אין לי דרך להסביר שיצא לי להיתקל בו, הרכב סלחן מאוד ואין סיבה שיקרה משהו ללא התערבות חיצונית.
כמובן שלא כל הנהגים החדשים, אבל רובם המוחלט.
שבוע שעבר נסעתי על ציר יקנעם- יגור בדרך ללימודים, נסעתי בנתיב הימני על 100 קמ"ש, נסיעה של 15 ק"מ. חבל שלא ראיתם כמה מכוניות עקפו אותי על לפחות 140 קמ"ש שעל חלון תא המטען מתנוסס שלט "נהג חדש".
מספיק לי לצאת לגינה שלי שמשקיפה על הכביש הראשי (מה שבתמונה זה לא הראשי כמובן, צולם בצד שני מהמרפסת) ביום שישי בשעה 23:00 והלאה, כדי לראות איך הנהגים החדשים נוהגים. 80 קמ"ש בדרך עירונית בכביש עם פסי האטה (חכו שיצטרכו להחליף בולמ"ז), מוסיקה עם ווליום בשמיים, חריקות צמיגים וכ'.
גדעון- אתה זה משהו אחר, יש לך מודעות עצמית גבוהה ולא משנה על איזה רכב תנהג, לא כמו כל הילדים המתלהבים שרואים פה בימי שישי בלילה בלי סוף.
אני אגב, מנגד, מברך כאלה בפירוקיה... :)
או יותר נכון, כאלה בחצר שלי...
או שסתם היה נדמה לך :\
הוא בטוח קרא את הפסיקה של גיא ורץ על הבוקר למרכזי להחליף אותו .:D
בטח סתם היה לו חור באגזוז :)
אליקו- עיניין ה- יש/ אין רעש מהרכב ממש לא מעניין אותי. אני סה"כ ציינתי עובדה, אתם יכולים להאמין ויכולים גם לא להאמין, אני יודע בדיוק מה שמעתי.
מה שמעניין אותי לראות רכב כזה מחוץ למפגשי המועדון.
favorite 1
21-10-08, 02:35
עדיין לא הבנתי מה כל כך מיוחד ב hgt/abarth צהובה בעיר שמונה 25,000 תושבים? אם אני לא טועה יש ביקנעם hgt צהובה אחת שאמורה להיות למכירה בזמן הקרוב. יד 2, 2002, שילדה נקייה.
מה שמיוחד ברכב זה שהוא נדיר בישראל מכיוון שנמכרו רק 16 ממנו.
אגב לגבי ה- HGT הצהובה אני לא יודע מה עובר עליה, קיבלתי דיווח שהשקיעו בה מעל 4000 ש"ח והחליפו בה את כל מערכת המזגן כולל מדחס, מייבש וכ'.
כל פעם שאני רואה את הרכב נוהג בו מישהו אחר.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.