התחבר

View Full Version : כוח סוס (בפיאט בראבו, ערוך)

cj-am
08-10-08, 16:31
אהלן חברה אני חדש כאן ממש הרגע נרשמתי
אני רוצה לקנות פיאט בראבו 1600 גיר רגיל מישהו מוכן בבקשה לאמר לי כמה כוח סוס יש לרכב שנת 97
והמלצות לטובה או לרעה על האוטו

תודה מראש

command sergeant major
08-10-08, 21:12
אהלן חברה אני חדש כאן ממש הרגע נרשמתי
אני רוצה לקנות פיאט בראבו 1600 גיר רגיל מישהו מוכן בבקשה לאמר לי כמה כוח סוס יש לרכב שנת 97
והמלצות לטובה או לרעה על האוטו

תודה מראש

ממליץ בחום רב על הרכב רכב חזק מאוד משאיר עשן לכול ההונדות וכל המכוניות שמתלהבים מהם סוגר 215 קמ"ש מגיע ל100 קמ"ש בכלום שניות אחזקה יחסית זולה קל לטיפול אומנם קשה מאוד להשיג לה שיפורי חוץ אבל שווה כל אגורה יש ברשותי בראבו 1.6 כה חצי שנה לערך . כמו שתראה בתמונות עם אתה קונה בראבו שים דגש רב על המנוע והשלדה כמו בכל אוטו אחר

gil_a
09-10-08, 20:04
אני בעל פיאט בראבו שנת 98 אוטומט 50 אלף ק"מ
לאוטו שנת 97 יש מנוע זהה לזה שב98 הוא בעל 103 כ"ס
האוטו אמין ...צריך להתאמץ ולמצוא אחת שמורה מכיוון שהאוטו עבר הרבה צעירים ולרוב הם מתות{לא מוכרים אותם סתם} לא להתקרב לכל אלה עם הפילטר פתוח... זויינו
האוטו סוגר כימעט 190 והתאוצה שלו טובה מכיוון ששלי אוטמוט שלך תאיץ הרבה יותר מהר
לא חסר כוח באוטו הזה...הדברים החזקים בוא הוא הדשבורד שלא משנה כמה תנסה להרוס אותו לא תצליח...המערכת חשמל באוטו גם לא מאכזבת 0 תקלות
צריכת דלק לאוטמוט בערך 1-10-11 תלוי איך אתה נוסע בהילוכים זה הרבה יותר חסוכני
תחפש משהו טוב ותהנה מאוטו חזק ויפה!!

פיאט בראבו זוכה האוטו הכי טוב באירופה לשנת 96!!

elad-o
11-10-08, 04:27
לי יש את האוטו הזה כשבועיים - שלוש...
אוטו חמוד מאוד, אני קניתי את האוטו מצעיר, וזיינו את האוטו הזה ללא ספק, אבל מצד שני גם השקיעו עליו...

בקשר למנוע, יש כוח, הונדה לוקחת את האוטו הזה... אם כל הכבוד חבר'ה... אל תגזימו
להאצ'בק ולהונדה 1.6 יש 125 כוחות סוס...

אוטו נחמד מאוד בכללי....
אני רוצה האמת לשפר אותו בעתיד

צריכת דלק?! אין לי ממש מושג.... לפעמים ניראה כי הוא בולע דלק, לפעמים הוא חסכוני...
לא יודע כל כך... אין לי את האוטו הרבה זמן...

בכל מיקרה... אני את שלי קניתי עם פילטר פתוח ומיד החלפתי לרגיל... [עם פילטר פתוח הצריכה היתה 1 ל 7]

cj-am
13-10-08, 19:12
תצודה רבה לכל אלה שעזרו ואם אפשר עוד אני רוצה לישמוע עליו