התחבר

View Full Version : צביעה של האוטו

shmaram
03-10-08, 16:19
שלום לכולם

אתם לא תאמינו, אני יורד כרגע לאוטו ומגלה שמישהו שפך לי חומצה על כל הצד הימיני של הרכב וכל הצבע התקלף... :(
אחרי שהתעצבנתי וקיללתי את כל העולם , החלטתי לצבוע את הרכב.
אני עדיין לא יודע אם לצבוע רק את החלק ההרוס או את כל הרכב (כי יש לי נק' חלודה על הגג ובעוד מקומות), מה אתם ממליצים? מה העלות של צביעה? ואם יש מישהו שמכיר מקום אמין באיזור חיפה - אני ישמח אם ימליץ לי עליו.

תודה.

i12z
03-10-08, 18:52
שלום לכולם

אתם לא תאמינו, אני יורד כרגע לאוטו ומגלה שמישהו שפך לי חומצה על כל הצד הימיני של הרכב וכל הצבע התקלף... :(
אחרי שהתעצבנתי וקיללתי את כל העולם , החלטתי לצבוע את הרכב.
אני עדיין לא יודע אם לצבוע רק את החלק ההרוס או את כל הרכב (כי יש לי נק' חלודה על הגג ובעוד מקומות), מה אתם ממליצים? מה העלות של צביעה? ואם יש מישהו שמכיר מקום אמין באיזור חיפה - אני ישמח אם ימליץ לי עליו.

תודה.

שלום [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]
קודם כל ממש ממש משתתף בצערך ...!!! ממש גועל נפש של אנשים .!!

אני ביררתי לפני איזה חודש בעכו אצל איזה אחד רצה לעשות לי פחחות + צבע ב3000 והיה עוד אל מה להתמקח איתו .... וחבר אמר לי עדיף ללכת לירכא ששם ממש מחירים זולים אין לי על מקום מסויים אבל תוכל וללכת לבדוק [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] ... ותעדכן אותי עם יש מחירים טובים ....

בהצלחה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] ...!

dodihob
03-10-08, 19:16
מצטרף לשאלה, i12z אני רואה בתמונה שהרכב שלך צבע לבן "רגיל", אולי לכן מחיר כה נמוך.
מה מחיר נורמלי לצביעה + פחחות כללית צבע מטאלי?
תודה
ערן

shmaram
03-10-08, 19:41
3000 שקל? וואוו , הייתי בטוח שזה יהיה יותר זול
אולי בגלל שמדובר בפונטו? כי במקרה שלי מדובר באונו ואני לא צריך פחחות, אני גם לא בטוח שאצלי זה צבע מטאלי...

עזרה מישהו?

רפי לין
03-10-08, 20:08
גש אל "מוסך הפחחים" שברח' חלוצי התעשיה 64 מפרץ חיפה, 04-8417554
או 052-5064455 ובקש את רמי ותגיד לו שבקשתי שיסייע לך ועבודה טובה:
http://www.musach.co.il/details.asp?id=376
בברכה - רפי לין :)

shmaram
03-10-08, 20:10
תודה רבה רפי (שוב..)
יש לך מושג כמה זה בערך אמור לעלות?

simon377
04-10-08, 16:09
אני לא מאמין שמישהו יכול לתת לך הצעת\הערכת מחיר מבלי לראות את הבעייה (אא"כ 'בין שקל אחד ל-10,000' זה מספק אותך)
העלה תמונות \ גש אל פחח (ואם רפי ממליץ על מישהו אז הוא יודע למה) ותוכל לקבל הצעה\ הערכה.