PDA

View Full Version : רעש של מיים מתחת לתא הכפפות.

YOSI-BR
02-10-08, 13:28
חברים בטח גם לכם יש את הרעש הזה של מיים מבעבעים מתחת לתא הכפפות.
איך פותרים את זה? הבנתי שזה ממערכת החימום הפנימית, אני עשיתי כבר ניקוז אוויר ניסיתי הכל וזה לא מפסיק, כמו כן לפני כחודשיים הוחלפו מיים במערכת הקירור. יש לציין שבתחילת נסיעה במיוחד כשהאוטו קר הרעש יותר חזק, כשהיתי שבוע שעבר במוסך המורשה ונסעתי עם מנהל המוסך ברכב הוא אומר לי "ככה זה אין מה לעשות זה המחלה של הספייס".
אני אשמח לשמוע רעיונות של החברים לפתרון הבעיה, לא אכפת לי לעשות פרוייקט מצולם אם ינחו אותי מה לעשות.

YOSI-BR
02-10-08, 20:07
גם תגובה שאצל חלקכם הבעיה לא קיימת היא תגובה.

raanan_t
02-10-08, 20:32
אצלי היא לא קיימת ולמיטב ידיעתי גם לא ברכב של [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] בעל מנוע ה-1800.

רקובי
02-10-08, 22:26
הבעיה קיימת גם אצלי בספייס 2001 SX. לא זוכר מתי החלה, אבל זה ככה מעל שנתיים.
ניקוז אויר אצל שמשון (פעמיים) - לא הועיל.

בדיקה ב- PUNTOMK2 מראה בקלות שמדובר ב"תקלה נפוצה". אכן נשמע יותר בבוקר, או לאחר שהרכב פשוט לא נסע כמה שעות (או ימים) ונעלם אחרי כ-10-15 דקות נסיעה..

אפשר לחיות עם זה.

simon377
03-10-08, 03:22
שקניתי את הרכב הייתה לי הבעיה הזו.
לאחר שהוחלף רדיאטור (כשבועיים אחרי הרכישה, מסיבות אחרות כמובן), החלפת נוזל קירור וניקוז אוויר הבעייה נעלמה כלא הייתה.

רקובי
03-10-08, 12:52
שלא יהיה ספק, גם אם הבעיה מוכרת ואפשר לחיות איתה, זה עדיין אומר שיש אויר שנכנס בצורה מסויימת למערכת, וזה, בגדול - לא תקין.

אבל לפי החוק ה-1 של הטכנאי "אם זה עובד - אל תיגע!", יש לעזוב את הנושא.

0r3n
07-10-08, 04:38
מעניין, התיאור שלך מדוייק למה שקורה ברכבי.

כשרכשתי את הרכב זה לא היה, אך לאחר פגיעה קלה בחזית הרכב, הוחלף, בין השאר, רדיאטור ומאז הרעשים. לא עשיתי עם זה דבר כי כל מוסך שהייתי בו אמר - עובד - אל תגע.

יחד עם זאת... הרעש מעיק ויוצר אי נעימות, אני רואה שנכתב פה כי הוחלף רדיאטור והרעשים פסקו, אז הפתרון כבר ידוע.

ככל הנראה מדובר בסוג מסויים של רדיאטורים שמותקנים ברכב זה.

תודה על המידע והעזרה.