View Full Version : מחפש hgt
שלום לחברי הפורום ושנה טובה!
מכרתי את הסמוראי שהיה ברשותי ועכשיו אני מחפש hgt.
אם מישהו שמע או יודע על אחת טובה אשמח לקבל פרטים.
רצוי אחת עם סאן רוף ואם תגיע בצהוב מה טוב:)
כמו כן עוד מידע אם מישהו יוכל למסור עליה יעזור..
תודה
קשה מאוד (מאוד) להשיג HGT שמורה.
אני חיפשתי (בשקט בשקט) שנה שלמה ולא מצאתי, היו רק זבל למכירה.
בתאריך 23.9.08 בשעה 7:00 בבוקר הדלקתי את המחשב, ראיתי שאין HGT מענינת אז כיביתי אותו ונסעתי לקנות רכב אחר.
KoF-sHeLeG
29-09-08, 19:36
גיא, אל תייאש את הבחור ללא סיבה.
זכור שאתה חיפשת אך ורק שנתון 2003 (שנמכרו בערך 10 כאלה בארץ), עם ממוצע של 2000 ק"מ לשנה, אז לא פלא שהיה לך כמעט בלתי אפשרי למצוא.
לפותח השרשור, לא חושב שתהיה בעיה מיוחדת למצוא צהובה, שכן זהו הצבע הנפוץ ביותר לרכב זה בארץ.
עם קצת התמדה ועין פקוחה על לוחות יד שניה ופורומי רכב, תוכל להתקל באחת יחסית שמורה.
גל, גם אתה צודק מבחינה מסויימת.
אבל רק תיקון: נמכרו 16 כאלו בארץ, והרגילות מדובר על 69 י"ח, לא יודע אם הם כוללות את ה- 16 של האבארט, אני מאמין שאורן יכול להרחיב בנושא.
חוץ מזה חיפשתי עם ממוצע של לא יותר מ- 13K לשנה, לא צריך להגזים... :)
KoF-sHeLeG
29-09-08, 19:52
סה"כ נמכרו 69 HGT. כולל גרסת אבארת' כמובן.
אגב גיא, ממוצע ק"מ שנחשב סביר הוא עד 20K לשנה.
אתה חיפשת "מציאה". 8-)
לא קשה למצוא , פתח יד 2 , תבחר צבע , ותתחדש - אתה קובע מה זה שמורה עבורך , הרי אין הגדרה במילון של "רכב שמור" .
מבחינת גיא , שמורה = יד 1 שנת 2003 עם 40,000 קילומטר , זאת הסיבה שהוא לא מצא .
עבורי , שמורה = טיפולים בזמן, קילומטרז סטנדרטי (רצוי לא יותר מ100000) שילדה נקיה ,גיר ומנוע לא עברו שיפוץ או החלפה מעולם + פנים הרכב נראה חדש לחלוטין ללא קרעים,כתמים ושאר ירקות - מבחינת יד ממש לא היה איכפת לי ...
אז עכשיו בוא תפרט בבקשה -> מזה שמורה מבחינתך ונעזור לך למצוא :)
אחלה בחירה אגב!!! אין על הHGT!
שלום לחברי הפורום ושנה טובה!
מכרתי את הסמוראי שהיה ברשותי ועכשיו אני מחפש hgt.
אם מישהו שמע או יודע על אחת טובה אשמח לקבל פרטים.
רצוי אחת עם סאן רוף ואם תגיע בצהוב מה טוב:)
כמו כן עוד מידע אם מישהו יוכל למסור עליה יעזור..
תודה
כפיר קודם כל שנה טובה ויתר על כן ברוך הבא למועדון!!!
ראשית חשוב שתציין כפי שנאמר קודם לכן מה חשוב לך ברכב? איזו שנה? נתונים שאתה מחפש?
לי לדוגמא לכך כשנה וחצי למצוא את פיאט הקופה עליה אני שומר כהבטחתי מכל משמר!!!
דבר נוסף , היית מציע לך להחליף מילה עם שחרון בפורום, ידוע לי כי אקזמפלר כמו שלא בטוח יהיה קשה לך למצוא וידוע לי דבר נוסף שהרכב שלו בקרוב יוצע למכירה!!!
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] אני מחפש בין השנים 2001-2002. מה שחשוב לי זה כמו שכבר נכתב בשרשור למעלה,כלומר ק"מ נמוך יחסית לשנת הייצור,ללא מכות בשלדה,מנוע,גיר,וקוסמטיקה בתוך הרכב.וכמובן רצוי עם הסאן רוף. בכל מקרה כ"כ הרבה מכוניות כאלו למכירה לא הצלחתי לזהות ביד 2 או במקומות אחרים ולא רק היום התחלתי לחפש..
אשמח לקבל עוד נתונים כמו תצרוכת דלק וכ"ו.
תודה
תצרוכת לא רעה בכלל בתוך העיר 9ק"מ לליטר מחוץ לעיר כמעט 14 לליטר ומשולב כ11\11.5 לליטר ,תלוי באהבה שלך לדוושה , ואכן של שחרון שמורה בהחלט - לא ידעתי שהוא מציע למכירה...:o
כנראה אתה ממש אוהב את הדוושה עידן.
אני מקבל 11.5 בנסיעה עירונית :)
אני מת עליה ... :rolleyes:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.