התחבר

View Full Version : בעיות מציקות

matanmelman
21-09-08, 21:32
שלום לכולם. יש לי שתי שאלות אשמח לשמוע חוות דעת ממביני עיניין.
1)יש לי רעש של חור באגזוז שמגיע מאמצע הרכב, הרעש היה חלש בהתחלה ועכשיו התחזק(בקושי נשמע בתוך הרכב ומחוצה לו)
למרות שאני מוצא בו צליל מאוד נעים אני מפחד שזה קשור לממיר והרכב מזהם ובטח גם לא יעבור טסט.
השאלה שלי היא איפה נמצא הממיר? באזור המנוע או יותר לכיון אמצע הרכב?

2)בעייה נוספת היא מאזור ההגה,יש רעש ממוט ההגה שמתחבר לרצפה.כאילו המוט זז בתוך התושבת שנמצאת ברצפה.הלכתי לכמה מוסכים, מוסך אחד חיזק בורג מתחת לרכב שהפך את ההגה לקשה מאוד אבל פתר את הרעש המטריד.כתוצאה מחיזוק הבורג ההגה לא חזר למרכז אחרי סיבוב, ומסוכן מאוד לנהוג כך אז החלטתי לוותר.שאלתי אם אפשר להחליף איזה חלק אז המוסכניק אמר לי שאין ברירה צריך לחיות עם זה.
הלכתי למוסך הכוכב בחיפה, והם פשוט לא שמעו את הרעש אז סתם פירקו לי את הפלסטיק סביב המנוע החשמלי בטענה שזאת הבעייה למרות שאני שומע את הרעש מלמטה הם חשבו שזאת הבעייה, כמובן שזה לא עזר.
השאלה שלי האם מישהו נתקל בבעיה הזאת של רעש מציר ההגה ואיך פתר אותה?
תודה מראש וסליחה על הסיפור הארוך.

raanan_t
21-09-08, 21:49
בעניין ההגה,
ישנו בפיאט "קיט שיכוך הגה" שמחירו נע סביב ה-500 ש"ח.
לפי מה שהבנתי הנ"ל אמור לפתור את הרעשים הללו.

student
21-09-08, 22:16
בעניין ההגה,
ישנו בפיאט "קיט שיכוך הגה" שמחירו נע סביב ה-500 ש"ח.
לפי מה שהבנתי הנ"ל אמור לפתור את הרעשים הללו.

הסבר ופרט בבקשה.

מה זה ומאיפה קונים את זה ומה עלות ההרכבה ?

raanan_t
22-09-08, 00:31
כחלק מהטיפול האחרון אצל שמשון, עלה הנושא של רעשים שמציקים לי קצת.
מסתבר שרק לי הם מציקים, כמו גם לפותח השרשור.

בכל מקרה, הפתרון הוא הוספה של הקיט הנ"ל (אין לי מושג אם המחיר כולל עלויות עבודה).
חיים אמר שהמנועים החדשים מגיעים עם הקיט כלול ולכן הקיט כמעט ואינו נמכר בנפרד. לכן אם אתה לקראת החלפת מנוע חשמלי לחדש חכה עד אז ואם הרעש ממש מציק אז הקיט הנ"ל אמור לפתור את הבעיה.

הנושא נידון דקה וחצי, ככה שאין לי יותר מדי פרטים. אני ממליץ להרים טלפון ולשאול.

stio
22-09-08, 00:40
לא היה ראוי שסמל"ת היתה לוקחת אחריות ומתקינה את הקיט הנ"ל בחינם לכל לקוח שמתלונן על הבעיה?
אם מדובר בבעיה שנפתרה בדגמים יותר חדשים, למה הלקוחות צריכים לשלם על הדבר הזה?

raanan_t
22-09-08, 00:55
בעיה שצצה אחרי 6 שנים, קשה לי להאמין שיכסו.

eliko1976
22-09-08, 10:31
שלום לכולם. יש לי שתי שאלות אשמח לשמוע חוות דעת ממביני עיניין.
1)יש לי רעש של חור באגזוז שמגיע מאמצע הרכב, הרעש היה חלש בהתחלה ועכשיו התחזק(בקושי נשמע בתוך הרכב ומחוצה לו)
למרות שאני מוצא בו צליל מאוד נעים אני מפחד שזה קשור לממיר והרכב מזהם ובטח גם לא יעבור טסט.
השאלה שלי היא איפה נמצא הממיר? באזור המנוע או יותר לכיון אמצע הרכב?

לגבי החור באגזוז - תיגש למוסך שמטפל באגזוזים ותבדוק במה מדובר . דברים כאלו לא מתקנים לבד .הממיר נמצא יותר בכיוון האמצע של הרכב , אבל עדיין זה לא משנה דבר , תיגש למוסך .