View Full Version : מי בא לשמשון? (2)
מחר, 8 בבוקר, טיפול קטן.
טלפון בה"פ.
danceoflife
21-09-08, 19:27
אני מבינה שאני הפראיירית היחידה שבאה בימי שישי :-)
(תודה על ההזמנה סיימון ;-))
בהחלט!
לצערי אני לא הולך בסוף מחר.
בהתייעצות טלפונית עם חיים נקבע כי מכיוון והרכב הולך "לעמוד" 40 יום בהם אני אהייה במקום ללא פיאטים (קנדה) הטיפול ידחה לעוד חודשיים.
בכל מקרה, אני על 128K והטיפול אמור להתבצע ב-130K. (הטיפול הקודם בוצע ב110K כ"יישור קו" אחרי קניה)
עד אז... :)
בקצב הזה כשישאלו אותך לאן אתה יוצא ביום שישי בערב, תענה: "למוסך שמשון. אחלה טיפול יהיה שם הערב!"
אני בהחלט רואה בזה בילוי, אם כי יקר יותר מבירה בפאב המקומי.:)
תבוא, תראה, תבין.
כשאני צריך להיכנס למוסך מורשה פיאט בצפון לטיפול או לתיקון תקלה, אני פתאום מתחיל להרגיש לא טוב.
פתאום יש לי סחרחורות, קשיי נשימה, חוסר תיאבון...
כל טיפול שם הוא בגדר הימור.
יהרסו חלק אחר?
ידפקו את הרכב בדרך לליפט או בנסיעת המבחן?
ידפקו מחיר בעננים?
יתקינו חלקים לא מתאימים?
אגב, בפעם האחרונה שהייתי שם ראיתי תאונה ב- LIVE. פיאט דוקאטו מול פיאט מריאה, כשעל סיפון הדוקאטו מנהל המוסך כשמצד שני המריאה תפסה שיזוף בשמש מחוץ למוסך לאחר טיפול. דווקא המריאה ניצחה!
תבוא, תראה, תבין, תברח.
ואתה בוכה על מרחק הנהיגה? (שהוא באמת בקטנה)
אני לא מקנא במוסך שידפוק לי את הרכב.
סביר להניח שהנהג יחפש תרומות להשתלת מגוון איברים פנימיים וחיצוניים.
(רשימה חלקית: כליות, לבלב, מעי גס, שינים טוחנות, ענבל, עין שמאל (עם אופציה לימין), אגודלים, אשך ותושבת אשך שמאל, סרעפת, כיס מרה, עצם זנב, פיקת ברך ימין ומצח.)
איפה אני ואיפה מוסך שמשון... חוץ מזה אין לי זמן לנשום, רק לפני שעה וחצי חזרתי הביתה (וככה זה כל יום).
אבל אם יהיה לי טיפול רציני כמו מנוע או ראש מנוע- אגש לשמשון.
אגב, כשניגשתי לזה שנהג על הדוקאטו ושאלתי אותו סתם ככה: "מי משלם על הנזק?" (היתה מכה מכוערת בדלת הזזה של הדוקאטו) הוא אמר לי: "זה לא אני! המכה היתה ככה קודם!" באמת שנשארתי עם פה פעור! ממש מרתק.
מניסיון שלי לגבי שני מוסכים מורשים פיאט
מוסך שמשון (יהוד רחוב העצמאות 24) , אדיבות-10 מקצועיות- 10 אמינות -10 וכל מילה נוספת מיותרת.
מוסך כחול לבן (פ"ת אזור תעשיה סגולה ) - מקצועיות - 8 אמינות- 2 אדיבות - 0
(רק מלראות איך הם מתייחסים למיניבוסים של חברת קווים אני חוטף חלחלה, או רק מלראות איך הם מעבירים רכב לעמדה קדמית תוך שבדרך הם מעבירים אותו מתחת לליפט שעליו יש רכב אחר , אני ניהיה קצר נשימה)
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.