View Full Version : בעיה באחד הרמקולים.
יש לי רכב פיאט פונטו ומערכת של פיונר.
עכשיו הרמקול האחורי מצד ימין עושה כל הזמן רעידות כאלה בכל שיר ולא משנה אם זה עם באס או בלי.
אם אני לא טועה אמרו לי לכוון אותו.
הוא לא עשה אף פעם בעיות כאלה- מה אני יכול לעשות כדי לתקן אותו?
danceoflife
16-09-08, 11:31
זה לא נשמע כמו בעיית כוונון אלא יותר כאילו הרמקול מת. זה קרה לי ברמקול הקדמי, אין יותר מדי מה לעשות כשהוא הולך לעולמו.. פשוט לקנות חדש.
בינתיים אתה יכול להגדיר במערכת שלא תוציא ווליום מאחור (עד שתחליף את הרמקול)
יש לי רכב פיאט פונטו ומערכת של פיונר.
עכשיו הרמקול האחורי מצד ימין עושה כל הזמן רעידות כאלה בכל שיר ולא משנה אם זה עם באס או בלי.
אם אני לא טועה אמרו לי לכוון אותו.
הוא לא עשה אף פעם בעיות כאלה- מה אני יכול לעשות כדי לתקן אותו?
קרה לי דבר כזה בדיוק אחד לאחד ברמקול אחורי חדש של קנווד.
כבר חשבתי לפרק אותו ולממש את האחריות, עד שהחלטתי קודם לבדוק את העיניין לעומק.
פירקתי את הרמקול מהפלסטיק שהוא יושב עליו בצידי תא המטען, וגיליתי שחתיכת מתכת שמחזיקה את אחד הברגים השתחררה, ונחתה על הרמקול עצמו, והיא זו שהרעישה.
הוצאתי את החתיכת מתכת וזרקתי אותה ועד היום, 3 שנים אחרי אין שום בעיות. אז לפני שאתה מחליף את הרמקול, בדוק האם משהו לא מפריע לו או שהוא לא מחוזק היטב.
תודה רבה!
עכשיו מערכת ממוצעת כמה להשקיע על 4 רמקולים במקרה ואצטרך להחליפם?
אין לי כרגע מספיק כסף למגבר אז רק 4 רמקולים ושישמעו טוב במחיר סביר?
כפי שאמרתי ל-Danceoflife:
אתה צריך להגדיר לך כיוון מבחינת מבנה המערכת והתקציב שיעמוד לרשותך לנושא. מהנקודה הזו כל שנותר הוא להחליט על הרכיבים ולרכוש אותם אחד אחד לפי מה שיותר חשוב.
אל תכנס למצב שאתה מכוון למערכת מסויימת ואז בעוד חודשיים תחליף את כל הרכיבים כי התקציב גדל מעט ושוב כמה חודשים אח"כ אותו הסיפור, בסופו של עניין תוך זמן קצר תגיע להוצאה כוללת גדולה יחסית למה שתקבל מבחינת צליל.
אם הסט-אפ המקרוי מספק אותך ואתה רק רוצה לתקן את הבעיה כדאי לחפש רמקולים שמתאימים לך ובזה הסיפור יגמר.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.