צביקוש23
14-09-08, 18:47
אז ככה הרכב הוא פיאט טמפרה SLX 1600 שנת ייצור 1994
המזגן הוא מזגן ישראלי של אוטו קור.
הבעיה החלה לראשונה ביום שישי עת חזרתי מהמיפגש באיקאה.
פתאם הרחת ריח שרוף באוטו תוך כדי נסיעה ואז הסתכלתי מתחת להגה (אחרי שעצרתי בצד במקום בטוח כמובן) ראיתי שהפיוז של המזגן(פיוז של 30) נשרף ונמס לגמרי והשרידים שלו נפלו על השטיח.
כמובן שהמזגן והמאוורר של המזגן פסקו מלעבוד.
אז אתמול בלילה קפצתי לאוטו דיפו לקנות פיוזים והתפלאתי לראות שכבר לא מוכרים פיוזים רגילים כי אם פיוזים קטנטנים בגודלם שנקראים מיני פיוז.
החשמלאי (לא בטוח שהוא באמת חשמלאי אבל ניחא) במקום אמר לי שזה פיוז רגיל לגמרי רק בגודל קטן כי כבר לא מוכרים גדולים.
טוב קניתי ושמתי , הפיוז באמת נכנס רגיל לגמרי. המזגן חזר לעבוד ואני חזרתי מרוצה הביתה.
היום אני נוסע לעבודה בבוקר ושוב אותו הסיפור, הפיוז נמס לגמרי והמזגן פסק מלעבוד.(יש לציין שהבעיה רק בפיוז של המזגן וכל שאר הפיוזים בסדר גמור)
פתחתי את מכסה המנוע ומהצד הימני של המנוע היה ריח של משהו שנשרף
בדקתי שמן ומים והכל תקין, בדקתי אם הרצועות תקינות וגם הם תקינות.
ככה שככל הנראה הבעיה רק במזגן.
מי יכול לסייע? מה יכולה להיות הבעיה?
המזגן הוא מזגן ישראלי של אוטו קור.
הבעיה החלה לראשונה ביום שישי עת חזרתי מהמיפגש באיקאה.
פתאם הרחת ריח שרוף באוטו תוך כדי נסיעה ואז הסתכלתי מתחת להגה (אחרי שעצרתי בצד במקום בטוח כמובן) ראיתי שהפיוז של המזגן(פיוז של 30) נשרף ונמס לגמרי והשרידים שלו נפלו על השטיח.
כמובן שהמזגן והמאוורר של המזגן פסקו מלעבוד.
אז אתמול בלילה קפצתי לאוטו דיפו לקנות פיוזים והתפלאתי לראות שכבר לא מוכרים פיוזים רגילים כי אם פיוזים קטנטנים בגודלם שנקראים מיני פיוז.
החשמלאי (לא בטוח שהוא באמת חשמלאי אבל ניחא) במקום אמר לי שזה פיוז רגיל לגמרי רק בגודל קטן כי כבר לא מוכרים גדולים.
טוב קניתי ושמתי , הפיוז באמת נכנס רגיל לגמרי. המזגן חזר לעבוד ואני חזרתי מרוצה הביתה.
היום אני נוסע לעבודה בבוקר ושוב אותו הסיפור, הפיוז נמס לגמרי והמזגן פסק מלעבוד.(יש לציין שהבעיה רק בפיוז של המזגן וכל שאר הפיוזים בסדר גמור)
פתחתי את מכסה המנוע ומהצד הימני של המנוע היה ריח של משהו שנשרף
בדקתי שמן ומים והכל תקין, בדקתי אם הרצועות תקינות וגם הם תקינות.
ככה שככל הנראה הבעיה רק במזגן.
מי יכול לסייע? מה יכולה להיות הבעיה?