התחבר

View Full Version : איזה סוג ארועים מענינים אתכם?

ארילו
13-09-08, 17:28
אז אחרי המפגש ביום שישי שהיה מהנה ביותר, ולפני המפגש בראשון לנובמבר (שיהיה גדול ומיוחד) התחלתי לתהות איזה סוג ארועים ופעילויות אתם מעונינים לראות בעצם?

אם שכחתי משהו - אתם מוזמנים לבקש להוסיף.

stio
13-09-08, 17:35
אני בחרתי באפשרות הראשונה והשלישית.

לגבי הטיולים- צריך להגדיר את אופי הטיול: טיול לכולם או טיול למכוניות ספורטיביות בלבד.
כי אם עושים טיול לכולם וחצי שיירה נעלמת ע"י הצפנת שעונים, וחלק נתקעים כי לא יודעים את הדרך, זו קצת בעיה...
והאירועים צריכים להיות במקום נגיש לכולם, כי למפגש בירושלים לא אוכל להגיע בגלל המרחק...

vRS
13-09-08, 17:39
כנ"ל - ראשון ושלישי.

מצטער שלא הצלחתי לגרור את עצמי מהמיטה לטובת ההשקה אתמול... :(

ארילו
13-09-08, 17:41
אוראל - אנחנו סולחים לך :) אבל רק הפעם ;)

וגיא, המרחק ממך לרמת הגולן וממך ללטרון הוא אותו המרחק פחות או יותר המרחק ממך לירושלים. אנחנו רוצים את האוטו שלך בתצוגת רכבים. (תביא את אמא שלך שתבקר בינתיים במיני ישראל, הרי הכניסה בשביל המציגים היא בחינם).

stio
13-09-08, 18:01
אביעד, אחשוב על זה...

לגבי המרחק: בשנת 2004 נסעתי עם האונו מיוקנעם לירושלים, לגבעת רם וחזרה, הרכב עבר כ- 320 ק"מ.
בטיול האחרון הלוך וחזור מרמת הגולן כולל סיבובים בגולן וחזרה דרך עפולה יצא רק 262 ק"מ.
רמת הגולן קרובה משמעותית מירושלים. לשם השוואה מכאן לטבריה זה רק 40 ק"מ.

vRS
13-09-08, 18:04
תחשוב שאני עשיתי עם הבראבו 600 ק"מ - מפרנקפורט לפראג... ;)

בקיצור, תתחיל להגיע למפגשים ולטיולים, גם אם הם מעט יותר רחוקים :).

stio
13-09-08, 18:19
תן לי בראבו חדשה, גם אני אעשה 600 ק"מ ממטולה עד אילת...

אני קצת חושש באופן כללי מנסיעות ארוכות במכוניות ישנות, יהיו מטופלים כמה שיהיו.
למעשה, רצו לתת לי רכב ישן במתנה (!) וסירבתי בגלל שהוא ישן.

simon377
13-09-08, 20:55
בפעם ה76, אני לא מבין מה אתה רוצה מהאונו שלך. כל עוד היא מטופלת כראוי היא תגיע גם לאילת וחזור, כמו כל רכב מטופל ולא משנה מה גילו. קח כדוגמא (ואני יודע- בהקצנה) רכבי מועדון החמש. מגיעים לכל חור בארץ. גם אלו שלא עברו השתלת מנוע, גם חיפושיות מקוררות אוויר. אא"כ אתה לא מטפל ברכב כראוי ורק מנקה אותו- בעייה שתיפתר באלימות פיזית מתונה...;)

לעניינו- כמו רב החברים הצבעתי 1 ו-3. בנוסף- האופצייה הרביעית חשובה מאוד (וגם בה בחרתי)
העניין עם הליגה יכול לבוא בחשבון אך ורק אם תהייה הענות גדולה- מה שלא נראה כרגע.

raanan_t
14-09-08, 01:10
התפספס לי הסימון על ה"אימונים". קחו בחשבון קול אחד נוסף לטובת העניין.

לשאר החברים:
ענייין האימונים לא חייב לבוא בצורת ליגה, גם ימי המסלול המתארגנים מעת לעת הנם אימונים לכל דבר.