PDA

View Full Version : טיפול גדול אחרי קניה?

got-fiat
01-09-08, 21:48
היי...
האמת לא ידעתי אם לשרשר את זה לשאלות שלי על הדלק רדיאטור וכו' כי זה כבר שאלה אחרת, אבל אם אחד המנהלים רואה לנכון לשרשר את זה לשם אבין...

קיבלתי המלצה לעשות כבר טיפול גדול לרכב אם אני ממילא הולכת לבדוק את הרדיאטור, בולמי זעזועים ועוד כמה דברים קטנים ולעשות יישור קו רציני אחרי הקנייה.
לפי מה שהמוכר אמר טיפול צריך רק עוד 5000 ק"מ בערך. השאלה אם לא עדיף כבר עכשיו להשקיע את הכסף ושזה יבטיח לי קצת שקט (אם זה אכן מבטיח...)?
מה כולל טיפול גדול? גם בדיקה של בולמי זעזועים וכיוון פרונט?

ובהמשך, אם כן טיפול גדול, אז מישהו יודע כמה זה אמור לעלות במוסך מורשה פיאט? (יש המלצה למוסך? ראיתי שיש פה המלצות על שמשון ביהוד, יש גם משהו בתל-אביב?)
תודה!

Eliran75
02-09-08, 07:04
קודם כל אל תיסמכי על המוכר... תלכי כמה שיותר מהר למוסך ולעשות ישור קו!
ככה תחסכי לעצמך ה-מ-ו-ן כאבי ראש בתקופה הקרובה!
לפי מה שאני זוכר מהטיפול הגדול שעשיתי לאחר הקניה
הטיפול עלה לי בסביבות 800-1000 ש"ח (לא זוכר במדויק אבל כולל עבודה וכולל מע"מ!)
וזה כלל פילטר שמן. מסנן אויר. מצתים. שמן מנוע. תוסף לדלק. שמן גיר.( שמן הגה לפונטו דור 1).
הטיפול הנ"ל נעשה במוסך מורשה. מוסך שימשון התותח ביהוד!!! ולא לישכוח שאני.אפללו וסימון ביכלל מקרית גת ואנחנו מטפלים רק שם!
(כן קרוב לשעה+ נסיעה העיקר שימשון כי את השקט האמינות והיחס החם (כמו מישפחה) שיש שם אף אחד לדעתי לא ימצא במקום אחר והמחירים ממש טובים שם ביחס למוסכים מורשים אחרים) אז נסיעה של 25 דק' מת"א שווה בהחלט!
כדאי ליצור קשר עם המוסך ליפני ההגעה. בטל' 03-5360748 הם יושבים ביהוד רח' העצמאות 24
בהצלחה עם הרכב החדש!:D

ארילו
02-09-08, 10:54
כמה ק"מ עבר הרכב?

got-fiat
02-09-08, 16:08
138K ק"מ.
החלטתי כן לעשות, ועשיתי... חזרתי מהמוסך, סידרו גם כמה דברים קטנים שהיה צריך ומקווה שהכל טוב עכשיו...טפו טפו טפו.