View Full Version : צריכת דלק, רדיאטור ועוד...שאלות לשעת לילה מאוחרת
לילה טוב לכולם...
כמו שעידכנתי לפני כמה ימים קנינו ELX יד שנייה מפרטי, התוכנית היא להכניס אותו למוסך בימים הקרובים כדי לבדוק ולסדר את מה שצריך (היינו במוסך פיאט לפני הקנייה ויש הערכה של מה וכמה).
בכל מקרה, יש לי כמה שאלות:
1. יש בריחת מים מהרדיאטור- זה לא נזילה מתמשכת אלא קורה אחרי שהמנוע מתחמם ולא בכל נסיעה, מד החום לא עולה מעל החצי. עד כה קרה פעמיים, פעם אחת בזמן שעזרתי לשכן תקוע להניע את האוטו וחיברנו כבלים ממצבר למצבר והרכב הונע במשך כ-10 דקות ופתאום הבחנתי במים שיוצאים מהרדיאטור מהפתח העליון. כמובן שמיד ניתקתי את הכבלים וכיביתי את הרכב. זה קרה שוב הערב אחרי נסיעה של כ-20 דקות כשזה קרה ממש לקראת סוף הנסיעה כשהחצי האחרון זה נסיעה עירונית. (המים ירוקים אגב ולא מי ברז...) מה זה יכול להיות? מה צריך לעשות?
2. לגבי צריכת דלק- מה יכול להשפיע? אם צריך כיוון פרונט לרכב או שיש בעיה במערכת הקירור או משהו יכול להשפיע על צריכת דלק? אני נוהגת רגוע, לצערי הרוב זה נסיעות עירוניות ובימים האחרונים בחום המטורף עם מזגן. אבל, האם יש נהיגה מסוימת שהיא אידיאלית לצריכת דלק? שמירה על סל"ד מסוים או משהו? אשמח לטיפים...
3. מוסך מורשה- שאלה אחרונה לעכשיו... מה היתרונות והחסרונות של מוסך מורשה? אני יודעת שהמחיר הוא גבוה יותר, השאלה היא למה להכניס את הרכב למוסך מורשה, בכמה זה יותר יקר בממוצע וכמו שרשמתי בתחילת השאלה, יתרונות וחסרונות...
תודה וסליחה על המגילה בשעה מאוחרת כל כך...
לגבי 1. יכול להיות שפשוט היו יותר מדי מים ברדיאטור?
3. מוסך מורשה טוב אמור להיות מעודכן בכל דבר שקורה בעולם של פיאט ולהיות בעל ציוד אבחון מלא, וכמובן לעבוד בדיוק לפי הספר בלי לעגל פינות. לצערי לא תמיד זה ככה, ולפעמים ישנים מוסכים לא מורשי יבואן שהם טובים יותר ממוסכים מורשים.
לגבי 2 . צריכת הדלק בגדול מושפעת מאופי הנסיעה שלך כלומר :
אם תסעי בדרך בין עירונית על 90 הצריכה תהיה נמוכה
אם תסעי הרבה בדרכים עירוניות על הילוכים נמוכים הצריכה תגדל
מזגן מעלה את הצריכה, עליות גם
זה בגדול
אפשר לנסוע ככה כשיש סיכוי שזה ינזל? או להניח לאוטו עד לכניסה למוסך?
קודם בדקי את מפלס נוזל הקירור. אם מילאת יותר מידי מים הם יישפכו, אם כך קרה זה תקין.
אם חסר נוזל קירור- למוסך לבדיקת לחץ.
שאלה של מתחילה...
איך אני יודעת אם המפלס תקין? עד לאן זה צריך להיות? :oops:
בין קו המינימום לקו המקסימום על הצינור שדרכו ממלאים :)
לגבי 1 : היות ואין לך ממש ידע או יכולת תיקון/אבחון אני הייתי מציע לגשת למוסך ולבדוק ...
שיבחו כאן רבות מוסך "שמשון" ביהוד ...להחלטותיך
לגבי 2 : לדעתי ,קודם כל צריך לבדוק מה היא צריכת הדלק ואז להחליט בנדון . יש המון דברים שיכולים להשפיע על צריכת הדלק , אבל למה להיכנס לזה ? יכול להיות שהכל תקין ...קודם בודקים , אחר כך חושבים :)
אני היחיד ששם לב שהיא דיברה על יציאה של מים ירוקים?
למוסך, לישור קו, ולהחליף נוזל קירור לפרפלו...
מדברים פה על הנושא כל כך הרבה, מפתיע שאף אחד לא העיר על הנקודה הזו.
בקשר לצריכת דלק, לא לעשות "תחרות" בהתחלת נסיעה עם הרכבים ליד (משמע, להאיץ נורמלי) ולשמור על הילוך מתאים למהירות ולתנאי הדרך (אם זה ידני, אם רציף הוא כבר יעשה את זה לבד)
3. מוסך מורשה- שאלה אחרונה לעכשיו... מה היתרונות והחסרונות של מוסך מורשה? אני יודעת שהמחיר הוא גבוה יותר, השאלה היא למה להכניס את הרכב למוסך מורשה, בכמה זה יותר יקר בממוצע וכמו שרשמתי בתחילת השאלה, יתרונות וחסרונות...
אני רוצה להצטרף לשאלה:
במוסך המורשה נאמר לי שאם אני עושה את הטיפולים של הפונטו אצלם (או בכל מוסך מורשה אחר), אז הטיפול הוא אחת ל - 20,000 ק"מ, ואם אטפל במוסך שאינו מורשה - עלי לבצע טיפול אחת ל - 10,000 ק"מ.
הציגו את זה כך שאמנם אני משלם אצלם יותר לכל טיפול, אבל אבצע חצי מכמות הטיפולים - כך שבסה"כ אשלם פחות.
אולי מישהו יודע לפרט לגבי הנקודה הזו?
האם היא נכונה, ואם כן - מדוע ההבדל?
אם המוסך הלא מורשה משתמש בשמנים ונוזלים איכותיים לא אמור להיות הבדל.
בכל מקרה מומלץ לבצע החלפת שמנים ופילטרים כל 10,000 ק"מ ולא כל 20,000 ק"מ. לא חובה, אבל מומלץ.
נזילה של מים מהמיכל כשהמכסה סגור יכולה להיות גם מיכל מפוצץ או מכסה לא תקין. בקשר לצריכת דלק: תבקשי שיבדקו ובמקרה הצורך יחליפו פילטר אוויר, תוסיפי תוסף דלק איכותי למיכל דלק כמעט מלא, ואם את הולכת למוסך מורשה אז תבקשי שיבדקו את הערכים של הלמבדות (חיישני חמצן) אם הם תקינים, וגם אם הממיר הקטליטי לא פגום.
חברים , ההיגיון הפשוט אומר שזה לא הבעיה של עודף נוזל קירור .
הרי במקרה כזה העודפים היו יוצאים ותופעה לא הייתה חוזרת על עצמה , היות ועודפים לא נוצרים מחדש סתם כך .
דהיינו קיימת בעיה קצת אחרת ....
בין קו המינימום לקו המקסימום על הצינור שדרכו ממלאים :)
כאשר הרכב קר
כאשר הרכב קר
נכון מאוד! אחרת הנוזל רותח ופתיחת המכסה עלולה לגרום לכויות
בדקתי את המיכל (ואכן מצאתי בקלות את הקווים... כל יום לומדים משהו) וזה לא ביניהם, כלומר מתחת למינימום. כמה מתחת אני לא יודעת (וכמובן שזה היה כשהרכב קר). ממילא תכננתי ביקור במוסך אחרי הקניה (וזה נלקח בחשבון גם במחיר) וזה אחד הדברים שרציתי שיבדקו כי עלה בבדיקה עניין מערכת הקירור (לא שזה אומר משהו בהכרח). מה שמוזר הוא שהרדיאטור הוחלף לפני כמה חודשים- ראיתי קבלה מהמוסך מהמוכר.
אגב, כדאי כבר לעשות טיפול גדול אם כבר בשביל ליישר קו לגמרי? הטיפול הבא אמור להיות בעוד 5000~ ק"מ לפי מה שהמוכר אמר.
אז מה אתם אומרים, להקדים? כמה אמור לעלות טיפול גדול במוסך מורשה פיאט?
אני יודעת שיש לי הרבה שאלות... אני חדשה בעניין והשאיפה היא לשמור על האוטו כמה שיותר טוב...
עכשיו אני כבר לא מחפשת פיאט (searching-fiat), כבר יש לי אחד משלי...
:)
תתחדשי.
כשחברתי קנתה את הרנו קליאו שלה (הס, אף מילה) - ראינו לפי קבלה שהוחלף רדיאטור כ-שנה לפני הקניה. במעמד הבדיקה, ראיתי כי הרכב מזיל דמעות תנין - וישר הבנתי שיש בעיה, אם כי לטענת בעל הרכב מעולם הרכב לא התחמם, וגם מעולם לא חסרו מים במיכל.
מיותר לציין כי שבועיים לאחר מכן, הרדיאטור המוחלף הסתבר כרקוב לגמריי, אמנם משימוש במים רגילים, אך בכ"ז מדובר בפרק זמן קצר מאוד.
אז כדאי לך לבדוק את הנושא. אולי זה סתם באנד לא סגור טוב, ואולי צינור קרוע, אך איבוד נוזל קירור הוא דבר שלא צריך לקרות, ועדיף לטפל בו באופן יסודי.
הלכתי למוסך (מורשה פיאט), בדקו את הרדיאטור, שללו ראש מנוע ונזילות. הוחלף פקק ותפקידי הוא לעקוב אחרי זה ולוודא שלא בורחים מים בשבוע-שבועיים הקרובים.
חוץ מזה עשו ניקוי לבית מצערת (האוטו רעד ועשה קולות של כמעט נכבה כשבולמים), טיפול (העדפתי עכשיו ולא לחזור עוד כמה חודשים, בשביל השקט הנפשי) והוחלפה מראה אחת שהייתה שבורה.
עכשיו אני מקווה, האוטו כמו חדש...
תודה לעוזרים ונסיעה טובה!
נדמה לי ש-100 ש"ח. אני שולפת מהזיכרון (שכבר מטושטש מהבוקר...) כי החשבונית לידי.
ניקוי בית מצערת ב-100 ש"ח אינו כולל פירוק של בית המצערת וניקויה "על השולחן".
בד"כ מדובר על ריסוס ספריי קרבורטורים או ספריי לניקוי מערכות הזרקה לתוך בית המצערת, כאשר המנוע פועל ומישהו לוחץ על דוושת הגז.
פעולה פשוטה יחסית שניתן לבצע בקלות לבד.
אילו הייתי יודעת מה זה בית מצערת... לי זה נשמע כמו משהו עצוב ;-), וגם אילו ידעתי שזה בכלל הפתרון למשהו... בכל מקרה, אני מאלה שמילאו בסקר שאם אתעסק עם הרכב בטח יקרה משהו נורא.
אבל, מכל ביקור במוסך אני לומדת כמה דברים חדשים על האוטו, אני מאלה שעומדים ליד ומבקשים הסבר, במיוחד שזה אוטו חדש לי ואני לא יודעת עליו כלום.
רק ככה לומדים. אני בכל ביקור במוסך לומד משהו חדש
בסוף לא אצטרך מוסכים .
רק אצטרך להשאיל איזה משהו להרים ת'רכב באויר ואני מסודר P:
בית מצטערת - זה אכן עצוב כשהיא מלוכלכת . הרכב רועד מרוב לכלוך ועצב
קחי לך כמה שעות לקרוא את הפורום, ואז תוכלי גם להשכיל למקרים עתידיים וגם תעשירי את הידע הכללי שלך, שזה תמיד מומלץ.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.