View Full Version : באיזה ממוסכי הרשת יש שומר לילה?
שלום
שאלה תיאורתית
כידוע בעת הזמנת שירותי גרירה לרכב שעבר תאונה/ תקלה הגרר לוקח את הרכב למוסך לבחירת הלקוח. הבעייה: אם זה קורה באמצע הלילה הרכב מושאר מחוץ למוסך. רוב המוסכים ממוקמים באיזורים שבלילה מבודדים ומפוקפקים ואז יש סכנה להשחתת הרכב.
באילו מוסכים של רשת פיאט יש שומר לילה (חוץ מהמרכזי). האם בשמשון יש כזה?
אני שואל כדי להקדים תרופה למכה.
אודה על תגובתכם.
בשמשון אין כזה (וכבר הגעתי אליהם לפני שהם פתחו את המוסך) אבל מצד שני המוסך נמצא בתוך העיר.
האמת שאת שמשון הכרתי בעקבות מקרה כזה של תקלה בשעה לא הגיונית (עוד עם הרכב הקודם).
אכן המקום בטוח בדיוק כמו להחנות בחניה רגילה ברחוב, אך שומר אין שם.
האמת שאת שמשון הכרתי בעקבות מקרה כזה של תקלה בשעה לא הגיונית (עוד עם הרכב הקודם).
אכן המקום בטוח בדיוק כמו להחנות בחניה רגילה ברחוב, אך שומר אין שם.
תודה על תגובתכם.
בהמשך לחשיבה שלי על להקדים תרופה למכה אני אאתגר אתכם בתרחיש הנ"ל:
שעת לילה מאוחרת תאונה לא עלינו עם נזק פחחות + נזק מכני. הדילמה לאיזה מוסך לגרור את הרכב. ברור שמבחינה מכנית עדיף לשמשון, אבל האם שירותי הפחחות שם ראויים (אם בכלל קיימים)? או שאולי עדיף לגרור לפחח "איכותי" ומשם הרכב יגרר לשמשון רק אחרי הערכת שמאי ופחחות.
מה לדעתכם רצוי?
עד כמה שאני זוכר בשמשון אין מחלקת פחחות תודה על תגובתכם.
בהמשך לחשיבה שלי על להקדים תרופה למכה אני אאתגר אתכם בתרחיש הנ"ל:
שעת לילה מאוחרת תאונה לא עלינו עם נזק פחחות + נזק מכני. הדילמה לאיזה מוסך לגרור את הרכב. ברור שמבחינה מכנית עדיף לשמשון, אבל האם שירותי הפחחות שם ראויים (אם בכלל קיימים)? או שאולי עדיף לגרור לפחח "איכותי" ומשם הרכב יגרר לשמשון רק אחרי הערכת שמאי ופחחות.
מה לדעתכם רצוי?
ניראה לי ש"מישהו " כאן דפק ת'אוטו :]
זה מזכיר לי את ימי הבית ספר שבחורה מגיעה אליך ושואלת :
תגיד,חברה שלי שואלת אם יש לך חברה ,לא בשבילי , בשביל חברה שלי.. :D
לא קשור בכלל, אבל הרגע הזכרתם לי משהו מדהים:
קפצתי היום לטבריה (חצי שעה לכל כיוון אם נוסעים כמו שצריך...) והחנתי ליד בסיס צבאי.
באה קצינה עם יונדאי אקסנט חדשה של ניו קופל, והחנתה.
הבעיה היא שהטמבון ברכב הזה נמוך מאוד, וכשהיא החנתה היא התקרבה יותר מידי לשפת המדרכה ו.. ניחשתם נכון: בום!!!
לטמבון לא קרה כלום (מה זה, ראיתי איך הוא התעקם כולו וחזר למקום. זה טמבון מברזל?!) והיא אח"כ חייכה אלי כאילו אמרה בלב "אופס"...
אגב, שחר, יכול להיות שהיית בקניון היום אחה"צ?
אז ראיתי אותך, זיהיתי לפי מס' רישוי, היית עם עוד מישהי באוטו.
ראיתי אותך מרחוק כי בדיוק נכנסתי לקניון, אבל עברת ממש ליד הרכב שלי שחנה לו בשלווה עם מגן שמש...
ניראה לי ש"מישהו " כאן דפק ת'אוטו :]
:D
קודם כל לא, תודה לאל! דבר שני - ואם כן? למה אתה כ"כ מבסוט?
ועדיין לא הבנתי, האם פחחות קודמת למכונאות או להיפך?
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.