View Full Version : ניקוי רדיאטור ב HGT 2001
היי
אני צריך לעשות ניקוי לרדיאטור וזה דיי דחוף. המוסך שאני מטפל בו לא עובד בשישי הזה וזה הזמן היחידי שאני יכול. אני גם לא רוצה למשוך את זה כדי שלא ייגרם לי נזק נוסף.
מישהו מכיר מוסך טוב שיודע לפרק את הרדיאטור בHGT בלי לגרום נזקים, עדיפות למקום עם מחירים סבירים ושיכול לסיים את העבודה באותו יום (יום שישי חצי יום). אם אפשר גם אז באיזור המרכז כמה שיותר קרוב לאיזור השרון.
תצטייד ב-3 בקבוקונים של פארפלו.
האוטו מתחמם?
עוד לא מתחמם אבל עומד על האמצע ולפעמים עובר אותו במילימטר או שניים. המאוורר עובד על המהירות הגבוהה הרבה ומשיחה שלי עם אורן חזן כשהמחוג על האמצע הוא יכול גם להגיע עד 104 מעלות אז זה דיי דחוף לי לפני שיילך לי ראש ועוד אחרי האוברול!
יש בת"א בכביש שבין מכון הדרום לבין בניני פנורמה איזה בעל מקצוע שפעם עשה לי ניקוי בדור ראשון.
מצומת חולון סע לכיוון יפו, תעבור את הצומת של הכלא ב-50 עד 100 מטר ותראה בצד ימין של הכביש מעין כניסה (עם הרכב) בעליה קלה, לאיזה פסאג'.
הוא נמצא שם, לא זוכר מה שהשם.
בפונטו דור ראשון במורשה, פרקו פנסים וטמבון בכדי להוציא את הרדיאטור. אצלו לא פרקו כלום, הצליחו לשלוף את הראדיאטור בלי בעיה.
האם ב HGT מחוג חום מנוע שנמצא באמצע או מילימטר מעל (ביום חם) זה תקין?
רענן תודה אני אבדוק את זה.
ido לא זה לא תקין. המאוור שלך עובד על המהירות הגבוהה?
כשהמזגן עובד כן המאורר עובד חזק ועל הכי מהר.
שחר אני זוכר בטיול שהיית מאחורי שמעתי גם את המאוורר שלך אבל אנחנו היחידים שהמאוורר עבד לנו על המהירות הגבוהה.
בכל מקרה דיברתי עם אורן חזן והוא אמר לי שהמאוורר לא אמור לעבוד על המהירות הגבוהה בשום מקרה ובטח שלא בלילה.
כשהמזגן עובד זה ככה. אני כמעט בטוח.
שהמזגן עובד, שחם מאוד והרכב עומד כמה דקות (10~) המאוורר יעבור למצב הגבוה, וגם לסירוגין.
מעבר לזה מעולם לא נתקלתי במצב שהוא נדלק במצב הגבוה.
חבר'ה אותי שיכנעו כבר שיש לי בעיה וסביר להניח שהיא ברדיאטור.
יש למישהו המלצה על מקום מקצועי שמתעסק עם רדיאטורים ויודע לפרק, להרכיב ולהחליף נוזל קירור?
באיזור המרכז... (רפי הכל בסדר?)
איני יודע מי ממכוני הרדיאטור יכול לפרק את הרדיאטור ב HGT הצפופה.
קח בחשבון שלמכון רדיאטורים לא יהיה פאראפלו מקורי של פיאט המלאי ולכן רכוש לך מראש פאראפלו.
נראה לי פתרון טוב, לגשת מייד בבקר אל "מוסך איטלינו" שברח' כנרת 2 א.ת בני ברק (זאת כתובתם החדשה) ופנה שם אל אורי. הם יפרקו את הרדיאטור ובמכון סמוך להם ינקו ויבדקו אותו ואח"כ הם ירכיבוהו בחזרה ואצלם גם יש פאראפלו מקורי. מכיון שהם היו מוסך מורשה פיאט הם מכירים היטב את מכוניות פיאט כולל הפונטו HGT.
לא לשכוח לבקש שיקפידו על ניקוז אויר ממע' הקרור ושיבדקו, כשהמזגן פועל, שמאורר הרדיאטור פועל בשתי מהירויותיו, האיטית והמהירה.
בברכה - רפי לין :)
המלצתו של רפי נראית לי הכי הגיונית.
מוסך שמכיר את הרכב ומכון לניקוי ראדיאטורים צמוד נשמע כפתרון האידאלי.
ניראה לי גם לי יש בעיה זהה. יכול להיות שצריך להחליף רק את הפארפלו? אולי הפארפלו כבר לא טוב ואיבד מאיכותו?
שחרון
שחרון גם לפי דעתי לך יש את אותה בעיה גם אצלך המאווררים עובדים כל הזמן על המהירות הגבוהה. אתה צריך להבין דבר פשוט ב HGT יש מערכת קירור מאד יעילה ראית בעצמך מה קורה בחורף שהמחוג אפילו לא מגיע לחצי בהרבה מקרים.
מהירות המאווררים הגבוהה ב HGT נכנסת רק במצבים מאוד נדירים כגון הפעלת מזגן ביום חם במיוחד עם עומס על המנוע בהפעלת מזגן רגילה הם עובדים במהירות הנמוכה.אצלך ואצל אסף יש בעיה ואני שמעתי את זה כשהיינו בירידות של מעלה עקרבים אין שום סיבה שבלילה ויחסית היה קר שהמאווררים יעבדו על המהירות הגבוהה לראיה גם אצלי וגם ב HGT הבורדו שהיתה המאווררים לא עבדו בכלל גם בנמוכה הם עבדו לסירוגין ממש לכמה שניות וזה מראה על מצב תקין ודרך אגב כל ה 4 HGT היו באותם תנאים.
לגבי למה לא עולה מחוג החום אני יסביר בדגמים הקודמים של הפונטו היתה רגישות מאוד גבוהה בשעון החום זאת אומרת המחוג היה מגיב על כול שינוי אפילו של מעלה אחת בתזוזה של המחוג בדגם הנוכחי זאת אומרת בספייס לצורך העניין פיאט עשו שינוי והשינוי מתבטא בעלייה שונה של המחוג וזה הולך כך (דרך אגב יש לי גרף באיזה מקום אני ימצא אותו ויעלה לכם אותו) עד החצי העלייה היא רגילה זאת אומרת כמו בקודם אבל מהרגע שהמחוג מגיע לחצי ופה השינוי טווח המעלות הוא מאוד רחב. זאת אומרת ב 90 מעלות שזה טמפרטורת העבודה של המנוע המחוג נמצא בחצי הסקאלה המהירות הנמוכה של המאווררים מתחילה לעבוד ב 97 מעלות ומפסיקה עד שהחום יורד ל90 מעלות וככה חוזר חלילה ודרך אגב בכל השינוי הזה המחוג לא זז מהחצי בכלל זאת אומרת אתה לא הרגשת כלום בדגם הקודם במצב הזה המחוג היה עובר את החצי בקצת ואז כשהמהירות הנמוכה היתה עובדת הוא היה יורד לחצי בחזרה.
לגבי המהירות הגבוהה היא נכנסת מתי שחום המנוע מגיע ל 102 מעלות בערך ודרך אגב השעון עדיין על החצי.
זה מצב שקורה בדרך כלל שמפעילים מזגן ביום חם ועומדים במקום הרבה זמן או כשמעמיסים את המנוע
עדיין במצב כזה אין סכנה למנוע לאחר מכן במידה והרכב ממשיך להתחמם המחוג יטפס במהירות למעלה אבל ממש במהירות זאת אומרת כל שינוי אפילו הקטן מאוד יזניק אותו למעלה כי הוא יצא מהתחום של המעלות שהיצרן הגדיר בתחום חצי הסקאלה של השעון.
עכשו לשאלה למה המאווררים עובדים כל הזמן במהירות גבוהה אחת הסיבות הנפוצות זה רדיאטור סתום ולמה כי ברגע שהוא סתום הוא לא מוציא ומפזר את החום של הנוזל קירור החוצה ואז נוצר מצב שהנוזל מגיע לטמפרטורה יותר גבוהה חיישן החום מעביר את הנתון הזה למחשב הרכב ומחשב הרכב בכדי להתגבר על הבעיה מפעיל את המאווררים במהירות הגבוהה.דרך אגב במידה ואתה מנתק את התקע של חיישן חום המנוע גם אם המנוע קר לגמרי המחשב מפעיל את המהירות הגבוהה של המאווררים כי זה מצב שהוא תוכנת להגן על המנוע כי ברגע שאין לו קריאת חום אז הוא יוצא מנקודת הנחה שהמנוע הכי חם שיכול להיות ובדרך זו הוא מגן על המנוע.דרך אגב גם שעון החום לא יעבוד כי בדגם הזה חיישן החום מנוע משותף גם למחשב ההזרקה וגם לשעון החום.
בדגמים הקודמים היה חיישן בנפרד למחשב ולשעון החום.
טוב מקווה שעזרתי.
יום טוב אורן.
אז ככה... היום הייתי במכון לניקוי רדיאטורים בבני ברק ממש לייד קניון איילון. הוא נקרא "מקור הרדיאטור והאגזוז" רח' מבצע קדש 55 בני ברק. התרשמתי מאוד מהמקום מבחינת מקצועיות והם עשו עבודה טובה ביותר.
הגעתי למקום דיי במקרה כאשר הלכתי בבוקר לחנות חלפים שנקראת אוטו מודיעין על מנת להצטייד בנוזל קירור פרפלו. שאלתי אותו אם הוא מכיר מקום טוב והוא אמר ששכן שלו מתעסק בזה. הלכתי לשאול אותו, הוא אמר שאפילו יצא לו לעשות את זה לHGT לפני דיי הרבה זמן. הוא אמר שאין לו בעיה לפרק, לנקות, להרכיב ולשים נוזל קירור כולל ניקוז אוויר אז הלכתי על זה.
לפני שהוא התחיל הוא נגע ברדיאטור ואמר לי שלפי זה שהוא חם למעלה וקר למטה זה אומר שהוא סתום. זרמתי איתו ואמרתי לו להתחיל. אחרי שעתיים של עבודה שברובה הייתי ליידו, האוטו היה מוכן. יש לציין שעל מנת לפרק את הרדיאטור הוא היה צריך לפרק את הפגוש הקדמי.
על העבודה הוא לקח 400 ש"ח מה שנראה לי סביר ועכשיו הבעיה שלי נפתרה.
אני מעלה תמונות של מה שיצא לי מהרדיאטור, לפי מה שהוא אמר נסעתי רק עם חצי רדיאטור והוא היה בהלם מזה שהאוטו עדיין לא התחמם לי.
וכמובן תודה ענקית לאורן התותח שעלה על הבעיה תוך 5 דקות וחסך לי הרבה כאבי ראש והתרוצציות בין מוסכים.
על העבודה הוא לקח 400 ש"ח מה שנראה לי סביר ועכשיו הבעיה שלי נפתרה.
יש שינוי גדול! כל הדרך מבני ברק להרצליה בפקקים ועם מזגן המאוורר לא נדלק על המהירות הגבוהה אפילו פעם אחת. לפני זה הוא היה נדלק לי כל הזמן על הגבוהה, גם בלי מזגן וגם בנסיעות רגילות בלי פקקים.
אצלי בירידה ממהעלה עקרבים המחוג בכלל לא הגיע לחצי, רק שעצרנו למטה במקום הוא עלה מהר ונישמר שם עד ים המלח.
אצלי בירידה ממהעלה עקרבים המחוג בכלל לא הגיע לחצי, רק שעצרנו למטה במקום הוא עלה מהר ונישמר שם עד ים המלח.
זה רק מראה שהכל תקין אצלך פיליפ גם אצלי זה היה בדיוק ככה.
הבעיה שהיתה אצל אסף רק מוכיחה את חשיבות השימוש בנוזל קירור איכותי וחשוב גם להקפיד על החלפה כל 60K או כל שנתיים.
יש טרמוסטט לאוטו הזה? אולי הוא נסתם חלקית הגיוני?
ואם יש היכן הוא נמצא? אולי נפרק לבד וננקה.
שחרון לא הבנתי כל כך את השאלה מה זה טרמוסטט סתום אין מושג כזה. טרמוסטט בדרך כלל נתפס או במצב פתוח או במצב סגור הבעיה שלך לפי דעתי היא גם בכיוון הרדיאטור.
איזה יד אתה ברכב וכמה קילומטר עבר הרכב שלך?
יד שניה 80 אלף. האוטו מצוחצח ושמור. בגלל זה ניראה לי מוזר שיש סתימה ברדיאטור. אך ורק פארפלו.
שחר כדי לנטר את הבעיה אני צריך להבין בדיוק מה התופעה שיש אצלך ברכב האם תוכל לתת הסבר מדוייק.
שמתי לב שאיך שאני מדליק את המזגן הונטה מתחילה לעבוד על מהירות גבוהה.
המד חום לא עובר את החצי. אבל אני מרגיש שהונטה עובדת יותר מידי זמן לעומת אחרים.
ומה קורה בלי מזגן האם גם אז המהירות הגבוהה של המאווררים עובדת.
כאשר החום מגיע לאזור החצי אז כן הם עובדים.
שחר אין ספק שיש בעיה. האם המהירות הנמוכה של המאווררים עובדת באיזה שהוא שלב או שזה נכנס ישר למהירות הגבוהה.
זה אני צריך לבדוק. אני חושב שהמאורר עובד גם במהירות נמוכה.
בדקתי. ואכן אחד המאוררים לא עבד במהירות הנמוכה וזה עשה את כל הבעיה.
השפרצתי קצת "זז קל" ונתתי למאורר דחיפה עם המברג והוא חזר לחיים.
מאז המהירות הגבוהה לא נכנסת לפעולה.
מזל שלא נסעתי סתם לעשות ניקוי רדיאטור.
תודה אורן שעלית על הבעיה דרך דפי הפורום.
שולה
שחרון שמחתי לעזור העניין הוא שברגע שהמהירות הנמוכה לא עובדת מכל סיבה כלשהיא אז המחשב של הרכב מפעיל את המהירות הגבוהה כברירת מחדל כדי להגן על המנוע וזה מה שקרה אצלך. אני שמח שזאת היתה בעיה קטנה הייתי ממליץ לך לעקוב אחרי המאוורר שלא עבד נראה לי שזה התקע של המאוורר או משהו כזה כי ב HGT יש מאווררים שמיוצרים על ידי חברה קנדית והם מאוד אמינים לכן זה שווה בדיקה.
יום טוב.
היי אורן , גם אצלי אותה תופעה של המירות הגבוהה , כיצד אני יכול להבדיל בין רדיאטור סתום למאורר איטי או לא זז??
היי אורן , גם אצלי אותה תופעה של המירות הגבוהה , כיצד אני יכול להבדיל בין רדיאטור סתום למאורר איטי או לא זז??
קודם כל תבדוק שהמהירות האיטית עובדת וששני המאווררים מסתובבים ומשם נמשיך הלאה.
אני רואה שפתחתי פה תיבת פנדורה :)
אני רואה שפתחתי פה תיבת פנדורה :)
כנראה מסתבר שזו בעיה נפוצה ב HGT.
כן , שניהם עובדים.. מה השלב הבא?
איזה שנה הרכב.
כמה קילומטר.
איזה יד אתה.
2001 יד רביעית 95 אלף קילומטר
טוב האם יש מצב שהשתמשו במים רגילים במקום בנוזל קירור יעודי כי על פנו זה עושה רושם של רדיאטור סתום.
לגבי שעון החום האם יש מצב שהוא עולה מעל החצי אפילו לשניות ספורות.
האם תמיד המהירות הגבוהה עובדת או רק שחם או ביחד עם הפעלת מזגן.
אחרי שתענה על זה אני מאמין שנגיע לבעיה.
המהירות הגבוהה עובדת רק עם מזגן וביום חם , המחוג לא עובר את החצי אף פעם ,ולגבי הנוזל קירור אני יודע רק על השנה האחרונה ובוודאות רק פרהפלו עבר שם...
אם כך אין שום בעיה המהירות הגבוהה נכנסת בהפעלת מזגן כשחם בחוץ אמנם לא כל הזמן אבל זה טבעי לגמרי בשביל זה בעצם היא קיימת.
במידה והיא עובדת כשהמזגן כבוי וכשלא חם בחוץ אז זה צריך להדאיג או להעיד על בעיה כלשהיא לפי דעתי לא הסברת את עצמך נכון בהתחלה וכרגע זה נראה תקין לגמרי.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.