View Full Version : סקר Driver Power: "פיאט" בין המותגים הגרועים ביותר
בסקר שנערך בבריטניה ממוקמת "פיאט" בטבלת "דירוג הדגמים" 4 מקומות לפני הסוף.
בנוסף ה- "פונטו" ממוקמת במקום ה- 10 בטבלת "המכוניות הגרועות ביותר".
מתוך מגזין "אוטו": http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleId=2563&SubjectId=80
לפחות בתור מותג הבסנו את פיג'ו, עם הראלי שלהם, וה-206, וכל שאר הצרפתיות שם :P
בסופו של דבר זה סקר סובייקטיבי. אם תשאלו אותי, אני אגיד שפיאט זה אחלה של מכוניות שבעולם :)
סקרי הדעת בבריטניה , בד"כ נוטים להיות בלתי-מאוזנים כלפי האירופאיות. יותר מכך, אם יש כלל מדגם אוכלוסיה באירופה שרוטן ונוטר טינה כלפיי מכוניות זה הבריטים. גם בעליהם של מכוניות איטלקיות [לא משנה שהם נהנים מהן, כי את זה משום מה הם שוכחים בסקרים ] מצביעים נגד רכביהם הפרטיים.
גם שאר הסקרים JD POWER וכו, כשהוא נתון לסקירה בבריטניה , מניב תוצאות דומות.
מצד אחד אי אפשר לומר על הבריטים שהם לא אוהבים לנהוג. מאידך, אם תשאל כל אחד בנפרד מה הוא חושב באמת על מכוניות אמינות למשעי, אני סמוך כי דווקא את זה הוא ימצב כפרט לא עיקרי [השוואתי] בסדר העדיפויות האישי שלו.
נקודת האור היחידה בסקרים- היצרנים לוקחים את זה לתשומת לבם [לפחות אלו שאיכפת להם] ומשתדלים לייעל את שירות הלקוחות. [דבר שהבריטים רואים אותו כמעלה ראשונה במוחם].
התוצאות ככה כי אנגלים לא אוהבים פיאט בארץ אחרת התוצאות יהיו שנות לגמרי.........
יש בכך מעט אמת WRC..
הבריטים שונאים כל דבר שאינו תוצרת מקומית.
למרות שהם מגזימים בהערכה שלהם [גם בפטריוטיזם] אם יש מכונית שקיבלה שבחים מוצדקים היא הפורד פוקוס והם רוכבים על הגל שלה כבר 6 שנים.
החדשה גם מוצלחת יותר מקודמתה באליפות העולם בראלי. או שזה הנהג [מרקוס הזה לא יאמן]..
:D
את האנגלים באמת יותר מעניין השירות שהיבואן והמוסכים שלו נותנים. בגלל זה הרבה פעמים הם מתלוננים על מרצדס. :)
אבל שוב,
מדובר בסקר של דעתם של בעלי הרכבים, לא במספר התקלות האמיתי ל-1000 ק"מ.
כאשר חיפשתי מידע על נסיון של אנשים לגבי פיאט פונטו ופנדה, דבר שחזר ועלה בביקורות באתרים בריטיים (למשל carsurvey) היו שהאוטו סבבה, אבל השירות לאחר הקניה הוא קטסטרופלי - גלגול אחריות חוזר ונשנה על דברים כל כך פעוטים... אז זו כנראה הסיבה.
לא יודע מה איתכם, אבל יש שם תמונה של פונטו Mk2b בשלוש דלתות :lol: חמודה.
איפה אתם ואיפה אנחנו... :D
יפיפייה ה-MK2B :)
אכן, הפונטו MK2B מכונית יפה אבל לפי דעתי הMK2A יותר יפה ממנה.
אכן, הפונטו MK2B מכונית יפה אבל לפי דעתי הMK2A יותר יפה ממנה.
ליאור, בגרסת ה-3 דלת' ה-MK2B יותר יפה.
בגרסת ה-5 דלת' ה-MK2A יותר יפה.
:)
יש בכך מעט אמת WRC..
הבריטים שונאים כל דבר שאינו תוצרת מקומית.
:D
הסבר מצויין... שמת לב לפורד, רובר ושני ווקסהול שמופיעים יחד עם הפונטו? אולי נקבל את
העובדה שמבחינות מסויימות (אמינות למשל) הפיאט פונטו לא ממש מצטיינת? תחסוך את
התגובה - כן, גם מנסיון אישי.
אוראל אתה יודע מה בוא נסכם שב3 דלתות שתיהן יפות באותה מידה :wink: .
הסקרים האלו - וכבר טענתי זאת לא פעם, אינם מדגם מייצג מחוץ לכתלי המדינה בה הם מתפרסמים. בארצות אחרות - בייחוד במזרח התיכון, נכנסות משוואת נוספות , ועל פניו נראה כי הלקוח הבריטי מנסה לצאת בהצהרות מרחיקות לכת כשזה נוגע לרכבים שאינם תוצרת אנגליה.
באשר לנסיונך האישי.. נו , ביג-דיל, לא גילית את אמריקה. לכל אחד ניסיון שונה עם רכב כזה או אחר.. על כל אחד שאומר שפונטו לא אמינה , אני יכול למצוא עשרה שטוענים אותו דבר על מאזדה.... וזה - לא מנסיון "אישי", אלא ממשאל מייצג. אז בבקשה ממך, בלי הכללות מיותרות.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.