aflalo
19-07-08, 21:18
חברים ירים כמו שאתם בטח יודעים אני נוהג לשפוך את שעל ליבי לאחר טיפול בפיאט שלי אצל בעל מקצוע והיום - אבנר- חידוש פנסים
לא מכבר כמו שהעוקבים יודעים רכשתי פונטו ספייס 2003 אך לצערי הרב פניה היו מושחטות בעקבות הזנחה פושעת.
בחלטתי שאני לא מסוגל להמשיך לראות אותה כך יותר ועשיתי מעשה - הרמתי צלצול לאבנר.
אבנר הוא איש מאוד חביב שמוכן לעזור ולא רק בתחומו, שיחת הטלפון הסתיימה בקביעת פגישה בביתי בשעה שבע בערב .
בדיוק בשעה מגיע אבנר, אני מציע לו קפה ואנו לוגמים קפה שחור יחד כשהוא בוחן את רמת הצלקות שעל פניה של הפונטו שלי.
מיד ניגש אבנר לארגז הרכב שלו ומוציא כיסא קטן ואיתו את ערכת הליטוש שלו .
לאחר לא יותר מ10 דקות עובר פנס אחד 3 ליטושים וניגוב ייסודי והוא כמו חדש.
כנל גם הפנס השני ונגמרה העבודה.
אני עומד פעור פה ומביט בעבודה המדהימה שביצע אבנר משלם לו את שכרו והוא פונה לדרכו.
לדעתי השקעת 150 ש"ח על חידוש פנסים שרפי לין בכבודו ובעצמו עוקב אחר פנסים כאלו כבר 8 חודשים ועדיין הם נראים חדשים - זה שווה !!!
אז לסיכום , אבנר הוא בחור מאוד נחמד ומאוד אדיב, המחיר לא יקר והעבודה - פיצוץ !!!
לא מכבר כמו שהעוקבים יודעים רכשתי פונטו ספייס 2003 אך לצערי הרב פניה היו מושחטות בעקבות הזנחה פושעת.
בחלטתי שאני לא מסוגל להמשיך לראות אותה כך יותר ועשיתי מעשה - הרמתי צלצול לאבנר.
אבנר הוא איש מאוד חביב שמוכן לעזור ולא רק בתחומו, שיחת הטלפון הסתיימה בקביעת פגישה בביתי בשעה שבע בערב .
בדיוק בשעה מגיע אבנר, אני מציע לו קפה ואנו לוגמים קפה שחור יחד כשהוא בוחן את רמת הצלקות שעל פניה של הפונטו שלי.
מיד ניגש אבנר לארגז הרכב שלו ומוציא כיסא קטן ואיתו את ערכת הליטוש שלו .
לאחר לא יותר מ10 דקות עובר פנס אחד 3 ליטושים וניגוב ייסודי והוא כמו חדש.
כנל גם הפנס השני ונגמרה העבודה.
אני עומד פעור פה ומביט בעבודה המדהימה שביצע אבנר משלם לו את שכרו והוא פונה לדרכו.
לדעתי השקעת 150 ש"ח על חידוש פנסים שרפי לין בכבודו ובעצמו עוקב אחר פנסים כאלו כבר 8 חודשים ועדיין הם נראים חדשים - זה שווה !!!
אז לסיכום , אבנר הוא בחור מאוד נחמד ומאוד אדיב, המחיר לא יקר והעבודה - פיצוץ !!!