התחבר

View Full Version : חידוש פנסים- אבנר

aflalo
19-07-08, 21:18
חברים ירים כמו שאתם בטח יודעים אני נוהג לשפוך את שעל ליבי לאחר טיפול בפיאט שלי אצל בעל מקצוע והיום - אבנר- חידוש פנסים

לא מכבר כמו שהעוקבים יודעים רכשתי פונטו ספייס 2003 אך לצערי הרב פניה היו מושחטות בעקבות הזנחה פושעת.
בחלטתי שאני לא מסוגל להמשיך לראות אותה כך יותר ועשיתי מעשה - הרמתי צלצול לאבנר.
אבנר הוא איש מאוד חביב שמוכן לעזור ולא רק בתחומו, שיחת הטלפון הסתיימה בקביעת פגישה בביתי בשעה שבע בערב .
בדיוק בשעה מגיע אבנר, אני מציע לו קפה ואנו לוגמים קפה שחור יחד כשהוא בוחן את רמת הצלקות שעל פניה של הפונטו שלי.
מיד ניגש אבנר לארגז הרכב שלו ומוציא כיסא קטן ואיתו את ערכת הליטוש שלו .

לאחר לא יותר מ10 דקות עובר פנס אחד 3 ליטושים וניגוב ייסודי והוא כמו חדש.
כנל גם הפנס השני ונגמרה העבודה.
אני עומד פעור פה ומביט בעבודה המדהימה שביצע אבנר משלם לו את שכרו והוא פונה לדרכו.

לדעתי השקעת 150 ש"ח על חידוש פנסים שרפי לין בכבודו ובעצמו עוקב אחר פנסים כאלו כבר 8 חודשים ועדיין הם נראים חדשים - זה שווה !!!

אז לסיכום , אבנר הוא בחור מאוד נחמד ומאוד אדיב, המחיר לא יקר והעבודה - פיצוץ !!!

stio
19-07-08, 21:31
יש תמונות לפני ואחרי?

aflalo
19-07-08, 21:41
יש גם יש אפילו של אבנר בעצמו !!! אבל כן יש לי בעיה להעלות אותן לאתר מסיבה כל שהיא, אתה יכול להדריך אותי?
הבנתי שיש איזו שהיא תוכנה שעובדים איתה או משהו כזה ?

stio
19-07-08, 21:54
אתה יכול להעלות דרך השרת של הפורום, פשוט לחץ על "נהל צירופי קבצים". אם אתה זקוק לעריכה (כלומר טשטוש מספרי רישוי) אז כן, יש צורך בתוכנה לעריכה (פוטושופ).

אם תרצה שאני אטפל בתמונות ואעלה אתה יכול לשלוח לי אותם ל- lvi8@walla.co.il .

erez74
26-07-08, 16:15
אני לא ממליץ על ניקוי וחידוש בעזרת פוליש מכיוון שהפוליש מוריד את שיכבת המגן של הפנס UV ולכן כדי מאוד ליקנות את הערכה CARTARCT אשר מכילה שני חומרים אחד לניקוי ואחד לציפוי ,ניתן לעשות זאת לבד ואין צורך בעזרים מכנים או אנשי מקצוע רק מורחים משפשפים קצת ומורחים ציפוי פשוט קל ומדהים בתוצאות תנסה ותיראה זה ממש קסם. בהצלחה
לצערי קיבלתי את הערכה מחבר ואני לא יודע איפה ניתן להשיג אותה ,כדי שתנסה באוטו-דיפו

gsk
28-08-08, 13:01
אני לא ממליץ על ניקוי וחידוש בעזרת פוליש מכיוון שהפוליש מוריד את שיכבת המגן של הפנס UV ולכן כדי מאוד ליקנות את הערכה CARTARCT אשר מכילה שני חומרים אחד לניקוי ואחד לציפוי ,ניתן לעשות זאת לבד ואין צורך בעזרים מכנים או אנשי מקצוע רק מורחים משפשפים קצת ומורחים ציפוי פשוט קל ומדהים בתוצאות תנסה ותיראה זה ממש קסם. בהצלחה
לצערי קיבלתי את הערכה מחבר ואני לא יודע איפה ניתן להשיג אותה ,כדי שתנסה באוטו-דיפו

בבקשה עשה מאמץ ושאל את החבר.

תיקון להודעה: מדובר כאן בהודעה שיווקית ולא בחוות דעת אובייקטיבית (הודעה זהה קיימת בפורום ג'יפולוג ולמשתמש 2 הודעות בלבד בפורום שלנו וגם שם)

יכול להיות שהערכה הנ"ל לא מספקת את הסחורה. עד שלא תהיה חוות דעת אובייקטיבית - כבדהו וחשדהו!

tomer.ben
09-09-08, 15:15
אבנר היה אצלי היום וחידש את הפנסים, נראה מעולה! מומלץ נוח וזול!

erez74
21-09-08, 23:41
בבקשה עשה מאמץ ושאל את החבר.

תיקון להודעה: מדובר כאן בהודעה שיווקית ולא בחוות דעת אובייקטיבית (הודעה זהה קיימת בפורום ג'יפולוג ולמשתמש 2 הודעות בלבד בפורום שלנו וגם שם)

יכול להיות שהערכה הנ"ל לא מספקת את הסחורה. עד שלא תהיה חוות דעת אובייקטיבית - כבדהו וחשדהו!

קודם כול אינני משווק של שום חברה ,
דבר שני אני ניסיתי הרבה שיטות וזו השיטה הטובה ביות שניתקלתי בה.
החברה פה מפיאט מוזמנים לנסות גם כן ,הערכה הזו קיימת והיא משווקת ע"י חברת TIPTOP פתרונות ניתן להשיגה בטלפון 03-5354000 ושלא תגידו שאני לא מתאמץ בשבילכם.