View Full Version : גרנדה פונטו אבארט' שחורה קיימת בארץ
לבן של סמל"ת יש אחת.
עכשיו אני רואה אותה פה במוסך המרכזיץ
יש תמונה...יותר מאוחר.
א[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח......
psychotrip
16-07-08, 13:49
גם אני ראיתי אותה בהרצליה איזה יום. חשבתי אני מדמיין.. מסתבר שלא...
יאלה פנק תמונות :)
לכו תדעו אם יש עוד אחת במכולה. זה כבר לא נראה כספקולציה.
אבל מריח כמו שחיתות קלה :)
פשוט לא יאומן שראשי סמל"ת מפנקים את עצמם במכוניות הכי טובות של פיאט בזמן שאני לא יכול לקנות גרנדה פונטו ראויה. פשוט בושה!
"בושה" זו מילה קלה מידי למה שמתנהל כעת בסמל"ת.
מניסיון בעבר לבן של מיכאל לוי הבעלים של סמל"ת תמיד היו דגמים של רכבים שלא יובאו ביבוא סדיר לארץ לכן זה לא מפתיע.
גם האבא מחזיק פרארי.
מוזר שגם היתה שם פורשה למכירה ....
והיתה שם גם פיאט 500 מדהימה. ממש יפה במציאות.
תמונות
http://www.2send.us/view-17354/
http://www.2send.us/view-17355/
http://www.2send.us/view-17356/
תודה על התמונות.
הפיאט 500 שבתמונה מוכרת ומישהו כבר דיווח עליה, הרכב עמד ברמת השרון.
לגבי הגרנדה פונטו אבארט- רכב מדהים. האם ידועים פרטים נוספים על הבן של המנכ"ל שלו שייך הרכב?
daniel2468
16-07-08, 22:19
האמת , הביצועים של הגרנדה פונטו קצת מאכזבים , ולמרות העיצוב המדהים הייתי לוקח את הקליאו . אחרי הכל שתיהן ( אחרי ייבוא אישי גל הפונטו ) עולות כמעט אותו הדבר.
במציאות הוא ניראה הרבה יותר קרבי.
אבל הוא באמת די חלש יחסית.
יש גירסאות שלו יותר חזקות.
שולה
ועוד כולכם צחקתם עלי שאמרתי שיש לי את אותו הרכב אמרתי לכן שיש עוד כמה שהזמינו וחיכו גם אבל גם את שלי אתם תזכו לראות לא עוד הרבה זמן וגם הבטחתי שאני אהיה במועדון אז כמו שכבר אמרתי סבלנות זוהי המילה.
יניב
שיגעת את רבי ...
כולם מאמינים לך , אל תדאג ...
רק תביא הוכחות או שתראה אותה , ואחר כך תדבר ...
נאור .
שיגעת את רבי ...
כולם מאמינים לך , אל תדאג ...
רק תביא הוכחות או שתראה אותה , ואחר כך תדבר ...
נאור .
אין בעיה ההוכחות בדרך תאמין לי אבל בכל זאת חיזקתי את דברי שבמשך כמה חודשים כולכם צחקתם עלי אבל הנא אולי כרגע אני צוחק על כל אלא שצחקו עלי או ליגלגו לי הרי אין לי שום אינטרס לעבוד על הפורום הנפלא הזה או שאין לי חיים שאני מעביר את זמני בכתיבת שטויות אלא סיפרתי לכם דבר אישי שלי שאני חושב שאתם!! חברי הפורום אמוראים לדעת מה או יותר נכון איזה דברים מגיעים לארץ.
יניב
אין בעיה ההוכחות בדרך תאמין לי אבל בכל זאת חיזקתי את דברי שבמשך כמה חודשים כולכם צחקתם עלי אבל הנא אולי כרגע אני צוחק על כל אלא שצחקו עלי או ליגלגו לי הרי אין לי שום אינטרס לעבוד על הפורום הנפלא הזה או שאין לי חיים שאני מעביר את זמני בכתיבת שטויות אלא סיפרתי לכם דבר אישי שלי שאני חושב שאתם!! חברי הפורום אמוראים לדעת מה או יותר נכון איזה דברים מגיעים לארץ.
יניב
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח תהרוג אותי אני כבר לא מבין אותך ...
ההוכחות בדרך ? איזה דרך בדיוק , ת'אמת נראת קצת דרך ארוכה ...
מה הבעיה שלך לצלם ת'אוטו / להראות מסמך יבוא / רישיון רכב / אישור קניה / משהו !!!
שמע אני לא אומר שאתה חסר חיים או משו בסגנון , אבל אחרי כל הדיבורים שלך עד עכשיו ועדיין לא ראינו כלום ...
אז עד שאין לך הוכחה או איזה משו קונקרטי להגיד על נושא היבוא שלך , אל תגיד .
זה מעלה פה את הסעיף לכמה מהחברים פה בפורום ...
כי אנחנו שומעים כבר שנה שאתה מייבא ועדיין אין כלום ...
נאור .
יניב מה הקשר בין הרכב הזה לזה שאתה אומר שאתה קנית אתה משווה את עצמך לילד שהוא הבן של היבואן בארץ ואין לו שום בעיה לבכות לאבא ולקבל איזה דגם של פיאט או אלפא שבא לו זה לא מוכיח כלום לגבי הקניה שלך.
אז מה אבא שלו נוסע בפרארי אז זה אומר שגם אתה הזמנת פרארי והיא מחכה לך בקונטנר באיזה נמל כלשהוא בארץ נו באמת תהיה רציני.
בכל מקרה אף אחד לא בא אליך בטענות פשוט תראה הוכחות ואם אין לך כרגע הוכחות אז תהיה בשקט ואל תקפוץ כל פעם שמדברים על דגם הרכב שכביכול אתה קנית.
הצעה שלי אליך מתי שיהיו לך הוכחות מוצקות לקניה שלך אז אני מבטיח לך שכולם ישמחו לראות אותם ורק בגלל שיהיה סוף להתנצחות הזאת ולביזבוז הזמן הזה במקום להתעסק בדברים החשובים באמת.
חבל על התגובה הבאה שלך אני גמרתי להתעסק בעניין הזה.
שיהיה לך בהצלחה בהמשך עם או בלי גרנדה אבארט.
יום טוב אורן.
היום ראיתי בים פיאט 500 אבארת' נהוגה ע"י בחורה.
מה קורה פה?
גם ה- 500 אבארט כאן?!
מה קורה כאן? יבואן שעושה מה שבא לו.
היום ראיתי בים פיאט 500 אבארת' נהוגה ע"י בחורה.
מה קורה פה?
בדוק אבארט?
איך זיהתה?
כתוב עליה, והסמלים במקום הנכון, ואפילו הפס האדום לאורך הגוף.
אבארת' לכל דבר.
נראתה בדיוק כמו מכונית תצוגה. אולי זאת מכונית תצוגה לשעבר...
אולי הבן האמצעי של מר לוי התחיל לקנא נורא באחיו הגדול עם הפיאט בראבו מולטיג'ט, מה שיצר מריבות גדולות בתוך הוילה, מה שאילץ את מר לוי לייבא בשבילו את הגרנדה פונטו אבארט.
האח האמצעי התחיל לצחוק על אחיו הקטן שרק עתה הוציא רישיון שאין לו רכב משלו, ולכן קיבל במתנה ליום הולדת 17 ולרגל הוצאת הרישיון את הפיאט 500 אבארט.
לאחר ביקור כל המשפחה במרכז בפלמחים, אישתו של מר לוי התלוננה באוזני בעלה על כך שכל דגמי הגרנדה פונטו שחונים שם הם ללא מערכת מקורית, עם ידיות בצבע שחור ועם טאסות במקום מגנזיום, ולכן היא קיבלה במתנה את הגרנדה פונטו מולטיג'ט (דגם מפואר) הלבנה. מכיוון שהיה מבצע 1+1 היא קיבלה גם את הפיאט פנדה קרוס שגם כן מסתובבת כאן. הפנדה לעיר והגרנדה מחוץ לעיר...
עוד באותו הביקור התלוננו עובדי החברה שאין להם רכב ראוי לשינוע חלקי חילוף ממרכז הארץ לצפונה, ולכן יובאו בהזמנה מיוחדת הפיאט כרומה החדשה והטנדר פיאט סטרדה לשינוע מנועים.
העוזרת, שמטפלת ומנקה במסירות את הוילה, פלטה בצחוק שהיא לא היתה מתנגדת לאיזו פיאט 500 רגילה. תוך שבוע חיכתה לה פיאט 500 דנדשה בחנייה, בצבע לבן.
אולי מישהו מתנדב לשלוח להם הזמנה למועדון, כולל הפרארי? :)
מה אתם אומרים, אני חושב שזה המקרה ושכיסיתי את כל המכוניות, או שהפיאט סדיצ'י והפיאט לינאה עדיין בדרך?
daniel2468
20-07-08, 18:30
צריך לעשות על זה טלנובלה. דרך אגב , אני חושד שאחד מהבכירים במסל"ת גר ברמת השרון ( איפה שראיתי את ה 500) . כל הזמן מסתובבות שם פיאט חדשות . לבעל הבית יש מולטיפלה מאובזרת מאוד ( גם נראה לי בייבוא אישי...), כך שאפשר להוסיף אותו לרשימה.
אני חושב שיש לי חוש שישי, לא הרבה טעיתי!!
הגרנדה פונטו אבארט שייכת לעומר לוי, הבן של בעלי סמל"ת. כבר 4 חודשים שהיא מסתובבת כאן.
נו... שיתחדש.
אז היום ראיתי את הפונטו הזאת מול עזריאלי, מחכה לאיזה חיילת ,
לא הצלחתי לתפוס אותה כ"כ טוב, אז הנה:
עידו ברוך השב, לאן נעלמת?
רכב יפייפה, אם כי הצבע לא מחמיא לו בכלל.
חיכה לחיילת אמרת? אם היה לי רכב כזה החיילות היו באות לבד... :razz:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.