התחבר

View Full Version : 7100 ש"ח לממיר קטליטי קדמי?

שחרון
16-07-08, 09:53
עכשיו אני במוסך המרכזי ותחזיקו חזק.
החלפת ממיר קטליטי קידמי 7100 ש"ח.
מה זה פורשה?
ברור שויתרתי על ההחלפה. ואני אשים חלופי.
כמו מחיר של מנוע . לא הגיוני בעליל!

shachar
16-07-08, 10:40
?? :eek::eek: ??
יש רכבים שלמים במחיר הזה...

שחרון
16-07-08, 11:01
שכחתי לציין שזו hgt

Caveman
16-07-08, 11:25
מה קרה לממיר שחר?

שחרון
16-07-08, 12:03
עושה רעשים קלים. בטורים גבוהים.

רקובי
16-07-08, 12:34
יבואן אדיוט, מחירים גבוהים, מכירות אפס = הפרצוף של פיאט בישראל

רפי לין
16-07-08, 13:01
מהיכן אתה בארץ?.
אולי אוכל לכוונך לאגזוזנים טובים להחלפת ממיר קטליטי תחליפי.
בברכה - רפי לין :)

psychotrip
16-07-08, 13:48
אתה מחליף ואריאטור + גיר + קלאץ במחיר הזה =\ איזה הגזמה....

עזוב ממיר . במחיר הזה אתה עושה דוד בנייה עצמית מהמנוע [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]....

raanan_t
16-07-08, 14:36
מישהו בסמל"ת או אי שם בפיאט החליק באמבטיה.
המחיר באמת מוגזם.

fpclub
16-07-08, 17:08
וואו! הגזמה פשוט מטורפת. לא פלא שיש שם כל כך רע לשירות במוסכי פיאט.

stio
16-07-08, 18:14
בקצב הזה עוד 5 שנים כבר לא ימכרו את פיאט ואלפא בכלל, הגיע הזמן להחלפת היבואן באחד קצת יותר שפוי.
כשאני טענתי שהמחירים במוסכים המורשים גבוהים לא האמנתם... :|

שחרון
16-07-08, 20:25
עידכון.
רק החלק זה 7100 לא כולל מע"מ. +עבודה זה מגיע בערך ל9000.

הקיצר נסעתי לאגזוזן בראשון לציון הורדנו את החלק למטה חיזקנו את החלק הפנימי שלו בכמה ברזלים קטנים וריתוכים קטנים.
עלה....תחזיקו חזק.... 150 ש"ח.
בסה"כ הממיר הקטליטי הזה עשוי מברזל ולא מקרמיקה כמו כולם אז היה אפשר לדחוף בצדדים שלו ברזלונים שתפסו אותו בלחץ שלא יזוז וככה הפסיק להרעיש.

עוד דיווח - המגן של הסעפת פליטה שזה חתיכת אלומניום מסכנה עולה 700 שקל :evil::-?ללא עבודה.
טיימיניג רוצים בסביבות 2000 ש"ח.
אמ.....קלאצ גם בערך 2000 ש"ח.
אהה והחלפתי גם אטם מכסה שסתומים כי החל לנזול שמן. עלה 343 כולל עבודה.-מחיר סביר.

merlin77
16-07-08, 20:34
אני חייב לשתף "חוויה" שקרתה לי היום. נכנסתי למוסך מורשה כי הייתה לי בעיה של מנוע שנכבה במהלך נסיעה. בכוונה החלטתי ללכת למורשה כי חשבתי שתקלה כזו בטח תופיע במחשב של הרכב, או לפחות האגזמינר יוכל לאבחן אותה.

אז במוסך הזה יש להם מדיניות של "מספיק שאתה מחבר את המחשב ואתה משלם 120ש"ח (לפני מע"מ)". לדעתי זה לא הגיוני בעליל שחיבור של מחשב לרכב ולחיצה על כמה כפתורים צריכה לעלות 120 ש"ח. במיוחד אם חלק מאיתור ותיקון התקלה שנעשה באותו המוסך כולל חיבור המחשב. פשוט לא היגוני.

אז מה? אני רואה את זה בצורה שבגלל שיש לי פיאט ורכב יחסית מתקדם עם הרבה חיישנים אז ישנם תקלות מסויימות שאני *מחוייב* להכנס למוסך מורשה ולשלם להם את הגניבה הזאת. אני מתאר לעצמי שהבעיה קיימת אבל יצרנים אחרים אבל דיר באלק - למה 120 ש"ח לפני מע"מ אם אני בכל זאת מתקן אצלך את הרכב??

יצא לי לשלם על החלפת חיישן מסכן 640 ש"ח!!! המחירים הללו פשוט לא נורמאלים. עוד בהתחלה אמרו לי שפיאט לפחות זולים במוסך...

Caveman
16-07-08, 21:12
לך לטויוטה ותראה כמה תשלם על החיישן הזה אם זה נראה לך יקר.
מכל הרכבים שאני מכיר אישית, המחירים שאני משלם במרכזי הם הנמוכים ביותר, וזו עובדה כתובה במספיק חשבוניות תיקון.

תבינו, עם הטכנולוגיה הרכבים שלנו מסוגלים להגיד לנו מה הבעיה. במקום שהמכונאי יעבוד על הרכב המון זמן, הוא מסתמך על המחשב שיזהה מה לא בסדר בשבילו, ואז הוא מבצע את פעולת התיקון.
על השירות של חיבור הרכב לאגזמינר לוקחים כסף בכל מוסך מורשה, בכל חברה. אישית אני יודע שבטויוטה, וולוו, וניסאן משלמים על זה (מהיכרות עם שאר רכבי המשפחה).

שחר, תדאג רק שהחופש של האגזוז כולו נשמר, אחרת אתה בבעיה רצינית. בכל מקרה, אם הייתה בעיה בחיבורי הממיר, מדוע להחליפו מלכתחילה?
מצמד מקורי יעלה בסביבות ה1800 ש"ח.

בכל מקרה, כמו שרשמתי כבר הרבה פעמים. זה חלק עם הסמל של החברה? מותקן במוסך החברה? אתם תשלמו יותר. אין מה לעשות. לא תמיד זה הפתרון היחיד, אבל זה מה יש.

שחרון
17-07-08, 00:22
לך לטויוטה ותראה כמה תשלם על החיישן הזה אם זה נראה לך יקר.
מכל הרכבים שאני מכיר אישית, המחירים שאני משלם במרכזי הם הנמוכים ביותר, וזו עובדה כתובה במספיק חשבוניות תיקון.

תבינו, עם הטכנולוגיה הרכבים שלנו מסוגלים להגיד לנו מה הבעיה. במקום שהמכונאי יעבוד על הרכב המון זמן, הוא מסתמך על המחשב שיזהה מה לא בסדר בשבילו, ואז הוא מבצע את פעולת התיקון.
על השירות של חיבור הרכב לאגזמינר לוקחים כסף בכל מוסך מורשה, בכל חברה. אישית אני יודע שבטויוטה, וולוו, וניסאן משלמים על זה (מהיכרות עם שאר רכבי המשפחה).

שחר, תדאג רק שהחופש של האגזוז כולו נשמר, אחרת אתה בבעיה רצינית. בכל מקרה, אם הייתה בעיה בחיבורי הממיר, מדוע להחליפו מלכתחילה?
מצמד מקורי יעלה בסביבות ה1800 ש"ח.

בכל מקרה, כמו שרשמתי כבר הרבה פעמים. זה חלק עם הסמל של החברה? מותקן במוסך החברה? אתם תשלמו יותר. אין מה לעשות. לא תמיד זה הפתרון היחיד, אבל זה מה יש.

קשה לי להסביר על דפי הפורום מה קרה.
בהזדמנות אפרט לך.