View Full Version : ספר רכב לפונטו
איפה אני יכול להשיג ספר הינס לפונטו2002? ואם למשהו יש אותו בקובץ היתי שמח נורא לקבל אותו.
אל תדאג אתה לא לבד גם אני ועוד אנשים נוספים במועדון מנסים כבר הרבה מאוד זמן להשיג ספר כזה אך ללא הצלחה אז גם אני מצטרף לבקשה הזאת.
בברכה, ליאור. :)
אתם יכולים להזמין אותו מהיינס באנגליה:
http://www.haynes.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10001&storeId=10001&productId=18303&langId=-1
במחיר צנוע של 16 פאונד. לדעתי זאת רכישה משתלמת, ואם זה יקר לכם, אתם יכולים לקנות אותו ביחד (אחרי הכל לא משתמשים בו יום - יום).
הספר עולה 189 שח בהזמנה מהם זה יקר
אין למישהו את הספר באיזה שהוא פורמט?
אתה תמיד יכול להזמין מאיביי:
http://cgi.ebay.co.uk/haynes-fiat-punto-service-and-repair-manual_W0QQitemZ8051621064QQcategoryZ18413QQrdZ1QQ cmdZViewItem
במחיר של 4.50 פאונד :)
תראו, אני לא הולך להגיד לכם תחפשו אותו באינטרנט, פשוט כי זה לא חוקי.
אתם יכולים לחפש אותו באיביי, ולדבר עם המוכר. אני מאמין שהוא יסכים לשלוח לארץ הקודש.
יש שם לא מעט מוכרים של הספר הזה.
לדעתי האישית משתלם להחזיק את הספר הזה, והעלות שלו תוחזר לכם בטיפול הראשון שתעשו לרכב שלכם לבד. אבל אני לא יכול להכריח אותכם.
אז שיהיה לכם יום טוב, וכמובן - אם למישהו יש את הספר הזה, כולנו נשמח לדעת.
יש לי איזה תוכנה למחשב ניקראת DTE188 מיועדת לפונטו בשנים 2000 עד 2003
e_sorani
מה יש בתוכנה הזאת<?
התוכנה מסבירה על תפקידי החלקים , איך לפרק, שירטוטים חשמליים וכו'
יש מצב שאתה שולח את התוכנה גם אליי?
התוכנה כבדה כ 220 MB אחרי כיווץ ניסיתי כבר להעביר לIDANS דרך המסנג'ר וזה לא הצליח .
אם למישהו יש PCANYWHERE , אז זה ניראה לי הדרך היותר מהירה ( בהתחשב שלא יוצא לי להגיע למפגשים של יום שישי)
שים אותה באימיול ותביא לכאן קישור כך אפשר יהיה להוריד
מקווה שלזה התכוונת . בכל מיקרה משם אני השגתי אותה ולוקח הרבה זמן להוריד אותה
dte fiat punto.rar (ed2k://|file|dte%20fiat%20punto.rar|229932479|BE2CF77F06C 55A5A438ADE98B8458E9E|h=5H6AP4NXTHIK5V4GLZQ6ZZKXKM HTCP3V|/)
כן [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR], לזה התכוונתי
תודה
אהלן,
אני השגתי ספר היינס דרך מישהו שאני מכיר שגר בבריטניה.
הספר שלי מיועד לפונטו MK1, אם מישהו צריך משהו ספציפי, אני יכול לסרוק לו.
תנסו לחפש מישהו שנוסע לארופה, ויכול לקנות לכם את הספר.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.