View Full Version : הצעת מחיר לטיפול טיימינג ב-HGT
ההצעה שקיבלתי במורשה פיאט בב"ש היא 1200 ש"ח חלקים + מע"מ = 1400 ש"ח + 700 ש"ח עבודה, סה"כ 2100 ש"ח לטיימינג ורצועת אביזרים.
האם המחיר סביר? אני שמעתי על חברים כאן מהאתר שביצעו את אותו טיפול במחיר זול יותר. האם קיים הבדל בין המוסכים של פיאט?
תודה לכולם.
אבל היום בערב אני יכול לתת לך מחיר של טיפול 60 עם טימינג מהמוסך בב"ש היום בערב
אני לא יודע לגבי המחיר של העבודה אבל המחיר של החלקים גבוה לדעתי ...
תקשר לסודאי תשאל אותו כמה עולה רצועה + מותחנים ...
עד כמה שזכור לי זה איזה 1000 כולל מע"מ .
נאור .
אבל היום בערב אני יכול לתת לך מחיר של טיפול 60 עם טימינג מהמוסך בב"ש היום בערב
של HGT?
היום הייתה במוסך בב"ש.
הצעת המחיר כוללת טיימינג, מותחנים, רצועת אביזרים, מכסה שסתומים חדש.
נשמע לי יקר מידי פיליפ.
אני מסתכל על ספר הטיפולים של הרכב שלי. בפעם האחרונה שהחלפתי רצועת תזמון, אם נוריד את מחיר הבלמים, הטיפול עלה לי 1700 ש"ח (עבודה + חלקים)
חישבתי את עלות החגורה, מותחנים, אטם מכסה שסתומים, מצתים ואת עלות העבודה על כל זה.
נשמע לי יקר מידי פיליפ.
אני מסתכל על ספר הטיפולים של הרכב שלי. בפעם האחרונה שהחלפתי רצועת תזמון, אם נוריד את מחיר הבלמים, הטיפול עלה לי 1700 ש"ח (עבודה + חלקים)
חישבתי את עלות החגורה, מותחנים, אטם מכסה שסתומים, מצתים ואת עלות העבודה על כל זה.
היכן עשית את העבודה גדעון?
במרכזי ברמת החיל.
תגובות לגבי מחיר נוכחי תקבלו כאשר אני אכניס את הרכב לטיפול הקרוב בעוד כ5,000 ק"מ.
אני אנסה לסרוק את הדף ולהעביר לך שתוכל לראות בדיוק מה כלל הטיפול
גם לי יש צורך בטיימינג. נעשה כולם ביחד
:D
אולי נקבל מחיר טוב :wink:
פיליפ, אני בכלל צריך שתראה לי איך להחליף שמן לבד.
הגיע הזמן שאני אדע לעשות גם את זה בעצמי.
ניקבע תאריך, ניפגש כולנו בחניה גדולה עם הרבה עצים ונעשה כל אחד טיפול לרכב, כל אחד מה שהוא צריך, ונעזור אחד לשני.
:rolleyes:
של HGT?
היום הייתה במוסך בב"ש.
הצעת המחיר כוללת טיימינג, מותחנים, רצועת אביזרים, מכסה שסתומים חדש.
לא אין לי HGT אבל ההבדל בטיפולים כלכך גדול?
אני לא מוצא כרגע את הקבלה אבל עם אני זוכר כל הטיפול 60K כולל הטיממיג והמסביב עלה בערך 1400
יש הבדל גדול בין ספייס רגילה ל-hgt...
טוב פיליפ אתה מכיר אותי כמה אני יסודי קבל הצעת מחיר כמו שצריכה להיות לפי הספר וחלקים של פיאט מקוריים.
חלקים+מקטים.
1. רצועת תיזמון מק"ט 71719648 מחיר 174.10
2. מותח חגורה משונן מק"ט 55192240 מחיר 311.57
3. מותח חגורה קבוע מק"ט 46524692 מחיר 203.94
4. אטם מכסה שסתומים מק"ט 60586217 מחיר 83.44
5. רצועת מנוע מק"ט 60666950 מחיר 211.20
טוב זה לגבי החלקים ונעבור לעבודה עצמה.
חיוב השעתון לפי השעתון של פיאט על כל העבודה הוא 3.2 שעות.
זאת אומרת בכסף זה 608 שקל.
דרך אגב כל המחירים הם לפני מע"מ.
זאת הצעה ללא הנחות אלא לפי הספר ושעתון עבודה של פיאט זה מה שתשלם במוסך המרכזי. אתה מוזמן להשוות עם ההצעה שנתנו לך.
דרך אגב יש לי בבית תוכנה של השעתונים +המחירים המעודכנים און ליין של חברת פיאט כך שזה לא בעיה בשבילי להוציא מחירים.
מקווה שעזרתי.
יום טוב אורן.
דומה מאוד למחירים שאני שילמתי אורן. אני הכללתי את תוספת המע"מ במה שכתבתי.
כן גדעון רק שתשים לב שפה אין מצתים אלא זה רק החלפת טימיינג ומה שנלווה לכך. זה לא הטיפול עצמו.
דרך אגב יש לי בבית תוכנה של השעתונים +המחירים המעודכנים און ליין של חברת פיאט כך שזה לא בעיה בשבילי להוציא מחירים.
איזו תוכנה, האם מדובר על הסאפ?
תודה רבה אורן, אז יוצא שהם הציעו לי ב-250 ש"ח יותר!
רצועת מנוע יש צורך להחליף בכלל? הם הסתכלתי עליה והיא ניראת די חדשה וללא שום סדקים.
לגבי התוכנה כן מדובר על סאפ בשיתוף עם תוכנת נשר של מוסכי הרשת בפיאט כמובן שצריך שם משתמש וססמה כדי להיכנס למערכת של פיאט.
פיליפ לגבי רצועת המנוע רצוי מאוד להחליף אותה פה אין מוטיב של עבודה כי גם ככה שמבצעים את העבודה של הטימיינג אז חייבים לפרק את הרצועה.היה מקרה בעבר של HGT שנקרעה לו רצועת מנוע והיא ממש נתפסה ושברה את המגן פלסטיק של הטימיינג ואז הקפיצה את הטימיינג מהמקום וכמובן שנגרם נזק רציני למנוע. לכן רצוי להחליף אותה כל 60000 ק"מ .לגבי המצב של הרצועה אפשר לדעת רק אחרי שמפרקים אותה.
לגבי הצעת המחיר שקיבלת בהכירי את הנפשות הפועלות במוסך פיאט לא תהייה לך בעיה לקבל הנחה נוספת אם תגיד שקיבלת הצעת מחיר יותר נמוכה במוסך מורשה אחר של פיאט.שווה לנסות.
תודה אורן.
חברה יש לי שאלה בעקבות החלפת טיימינג מותחנים ומשאבת מים באוטו שלי (hgt), למה הייתם צריכים לפתוח מכסה שסתומים(ובעקבות כך להחליף אטם),אצלי לא פתחו בכלל מכסה שסתומים,ועמדתי ליד האוטו שעבדו עליו,אין קשר בין הטיימינג למכסה שסתומים וגם המכונאי אמר לי,אני טועה?
לצערי אצלך החליפו טימיינג בשיטת הטיפקס וזאת שיטה להחליף רצועת תיזמון ללא פירוק מכסה שסתומים והרכבת לוקרים כמו שצריך.
זאת שיטה שמסמנים לפני פירוק הרצועה את המיקומים על ידי טיפקס השיטה הזאת מסוכנת ויש סיכוי גדול לפספס שן בהרכבת הרצועה החדשה.
זאת אומנם שיטה שחוסכת זמן עבודה יקר למוסך אבל לא מטיבה עם הרכב ויכולה לגרום לנזק גדול בכל מקרה אתה מחוייב לפי שעתון יצרן והוא מתייחס להחלפה לפי הוראות היצרן שזה פירוק מכסה השסתומים והרכבת לוקרים כנדרש.
נכון, היה שימוש בטיפקס ראיתי, אתה רוצה להגיד לי שטיפלתי בחברה והם עשו זאת לא כפי שהיצרן מנחה?
אם הם לא השתמשו בנועלים יעודיים לקאמשפט אז הם לא ביצעו את העבודה בהתאם להנחיות.
האמת, אני אשמח אם תספר על כך למחלקת שירות הלקוחות של סמל"ת.
יניב, אני לא מתפלא...
ונחסוך פה את הברכות.. זה לא יפה לכתוב פה את מה שאני חושב על המוסך הזה.
אם הם לא השתמשו בנועלים יעודיים לקאמשפט אז הם לא ביצעו את העבודה בהתאם להנחיות.
האמת, אני אשמח אם תספר על כך למחלקת שירות הלקוחות של סמל"ת.
ואני אשמח אם תרשום לנו איזה מוסך זה כדי שנדע להתרחק משם.
איזה כבוד, השרשור שלי הוקפץ.
אני אישית הייתי חוזר לאותו מוסך ודורש לעבור איתם על הספרות שאומרת שיש להשתמש בלוקרים ולפרק בשביל זה מכסה שסתומים, במידה וזה לא בוצע יש לך שתי אפשרויות, שיעשו את העבודה כמו שצריך, יפרקו ויחליפו אטם מכסה שסתומים או יחזירו לך חלק מהסכום שלקחו לך על העבודה.
מדובר במוסך פטין בעכו,אני לא מומחה לפיאט אבל נראה מוסך שרות גדול ומסודר של פיאט,ומה כוונתך בקשר לנועלים הללו? זה יכול לעשות לי נזק בהמשך??
כן.
אם הרצועה לא מורכבת נכון, יש סיכוי שהתזמון לא יהיה נכון, ואז תהיה לך חגיגה שלמה.
תפקיד הנועלים הוא לוודא שהעסק לא זז בעת החלפת הרצועה.
לחזור למוסך, ולדרוש פירוק והחלפה By the book. אם לא, לפנות לאיגוד המוסכים ולהמשיך עם זה הלאה.
אצל חבר עשו בשיטת הטיפקס ואחרי חודש היה לו פיצוץ נחמד מתחת למכסה מנוע. כל האזור של ההזרקה איפה שהמחשב יושב עף החוצה ואני חושב שנסדק לשתיים לא זוכר בדיוק. מה שניקרא באק פייר הפוך!
הפחדתם אותי עכשיו, אני לא יודע מה לעשות
גש למוסך ותדרוש פירוק והרכבה תקינים של הרצועה :)
ולפי מה שקראתי פה,אי אפשר להחזיר את המפורקת גם אם היא חדשה,צריך אחת חדשה,נכון?
נכון, אבל המוסך צריך לשאת בעלות של הרצועה וכל העבודה. אתה שילמת עבור משהו ולא קיבלת תמורה.
ושוב, צור קשר עם מחלקת שירות הלקוחות של סמל"ת.
אוקיי אני יעשה את זה,הם לא יודעים עם מי הם נפלו,תודה רבה.
תגיד לי, יש מצב אני יבוא לשם לחיזוק ראש, נראה..
רן לא יודע אם מחר, כבר התחלתי לסגנן מכתב תלונה לפיאט העולמית נראה מה סמל"ת יגידו מחר קודם.
זאת אומנם שיטה שחוסכת זמן עבודה יקר למוסך
רק חבל שזה לא חוסך באותה המידה גם כסף ללקוח.
יניב, אני לא מתפלא...
ונחסוך פה את הברכות.. זה לא יפה לכתוב פה את מה שאני חושב על המוסך הזה.
עוד לא היית ב"כוכב" בצ'ק פוסט. שם הברז החיצוני לשטיפת הרצפה משמש גם כנוזל קירור לרדיאטור, כמובן שללקוח אומרים "מילאנו מים ירוקים".
ושוב, צור קשר עם מחלקת שירות הלקוחות של סמל"ת.
בפעם שעברה שמישהו התלונן לסמל"ת על המוסך הזה הם התעצבנו, נרשמו לכאן והעלו את כל הפרטים של הלקוח קומפלט לאתר! אז שימו לב...
תגיד לי, יש מצב אני יבוא לשם לחיזוק ראש, נראה..
כמה פעמים נכנסת למוסך הזה על אותה תקלה? זה הביקור הרביעי או החמישי שלך שם? :D
בפעם שעברה שמישהו התלונן לסמל"ת על המוסך הזה הם התעצבנו, נרשמו לכאן והעלו את כל הפרטים של הלקוח קומפלט לאתר! אז שימו לב...
:D
נכון - אבל בשביל זה יש לנו שליטה על הפורום ואנחנו יכולים לצנזר ולתקן הודעות כאוות נפשינו. בנוסף ההנהלה של סמל"ת התחלפה ואם יש צורך יש לנו גם את הטלפונים של מנהל המותג ומנהל השירות הטכני של פיאט בסמל"ת. ההנהלה החדשה מבינה שהמוסכים הם חווית השירות שהלקוח מקבל, והם מודעים לבעיית המוסכים בחיפה. (שינוי - בקרוב).
אין שום הוראה טכנית לעשות חיזוק ראש בפיאט פונטו. גם באונו אין הוראה כזאת. ההוראה אומרת להחליף את ברגי הראש.
ארילו,
עד שתצנזר או תערוך, זה יוכל כבר להשזף ע"י מספיק עיניים כדי שיוכל לגרום נזק.
אצלי גם הוחלף בשיטת הטיפקס. לקבוע במוסך להחליף אטם מכסה שסתומים ?
(פונטו SX).
התלוננתי הים בסמל"ת נראה איך הם מגיבים לזה,צריכים לחזור אליי
אצלי גם הוחלף בשיטת הטיפקס. לקבוע במוסך להחליף אטם מכסה שסתומים ?
(פונטו SX).
לא, אצלך בפונטו רגילה אין צורך להשתמש בנועלים מיוחדים בשביל להחליף רצועת טיימינג.
יניב אני שמח לשמוע - אנא עדכן אותנו איך זה מתקדם.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.