View Full Version : ממיר קטליטי - פונטו HGT 2001
שלום לכולם,
הממיר הקטליטי שלי מתחיל עכשיו את סוף דרכו. עדיין לא מורגש בנסיעה חוץ מרעש מציק בטורים גבוהים בזמן עמידה. מישהו החליף ברכב כזה ממיר? אם כן מה העלות? (במרכזי כבר אמרו לי 4500 כולל עבודה - לחלק מקורי), ומה זה המוסך הזה איטלינו שכולם מדברים עליו?
אתה בטוח שהרעש שאתה שומע הוא מהממיר בדרך כלל ב HGT הדוד האמצעי נוטה להרעיש בנסיעה שעוזבים את הגז או בעמידה בטורים בסביבות 3000 סל"ד תעשה בדיקה שלא תחליף בטעות את הממיר והבעיה היא בדוד האמצעי הם קרובים אחד לשני וזה יכול קצת להטעות.
תודה על התגובה.
אני לא בטוח שזה הממיר, ככה הבוחן בפיאט אמר לי. מה תפקידו של הדוד האמצעי ולמה הוא יכול לגרום כשהוא לא תקין ? ומה עלות ההחלפה שלו (אם זה קרה לך) ?
מצטרף לשאלה של עידו.איטליינו יושבים ברחוב בר כוכבא בבני ברק , מוסך אמין.
ממיר קטליטי תקול משמעו צריכת דלק גבוהה יותר ( לא בהרבה)
וזיהום אויר יותר גבוהה...
או קי אבל למה משמש הדוד האמצעי? את הבעיות שעושה הממיר אני יודע- צריכת דלק זיהום וחוסר סחיבה.
ממיר הוא לא סתם תקול ,
הוא תקול רק אם הוא שבור , יש שם חרסינה בתוך המתכת הזאת .
אם החרסינה שבורה , אז הממיר תקול ...
ו4000 ש"ח נראה לי יקר מידי !!!
נאור .
יכול להיות שהמגן ממיר קטליטי משוחרר ולכן רועש.
לי זה קרה.
תודה, אני אבדוק את המגן ממיר ביום ראשון בעבודה. בכל מקרה יש טסט בחודש הבא אז שם כבר נראה אם זה המגן ממיר או עוד חור בכיס.
מכיון שאתה מאזור, אז גש אליהם: http://www.musach.co.il/details.asp?id=605
ובקש את איציק או את ברוך (נא מסור להם ד"ש חמה ממני).
הם מקצוענים, אמינים והוגנים ומחיריהם נוחים.
בברכה - רפי לין :)
ממיר קטליטי מקורי באמת עולה כ-4500
אני החלפתי למשהו אוניברסלי,כולל עבודה 1020 שח!
לא הרגשתי שינוי בביצועים.
ביררתי היום ובאמת ממיר אונברסלי באיכות סבירה עולה 1000 ש"ח כולל עבודה. אבל אחרי שחיזקתי את המגן של הממיר (3 ברגים קצת משוחררים) לא שמעתי שום רעש רעידה או זמזום!?! מוזר.. בכל מקרה אני אקח סיכון, אחכה לטסט בחודש הקרוב ונראה מה יהיה... תודה לכולם!
על איזה ברגים של מגן אתה מדבר בדיוק לממיר אין שום מגן מתכת. אולי אתה מדבר על המגן של הסעפת זה שנמצא ממש מתחת למכסה המנוע עצמו.
הממיר הקטליטי נמצא מתחת לרכב אם תעלה את הרכב על ליפט תראה מגן שמפריד בינו לבין רצפת הרכב. לפחות ככה זה אצלי. יש שישה ברגי 13 למגן הזה.
סתם שאלה האם יש גישה לברגים האלה גם בלי לפרק את הממיר.
בטח, זה מגן פח כזה שהברגים שלו מחוברים למרכב הרכב והם גלויים לחלוטין.
חוץ מזה היו פה עוד אנשים עם רעש דומה שאמרו שהברגים אצלם היו גם משוחררים.
ביררתי היום ובאמת ממיר אונברסלי באיכות סבירה עולה 1000 ש"ח כולל עבודה. אבל אחרי שחיזקתי את המגן של הממיר (3 ברגים קצת משוחררים) לא שמעתי שום רעש רעידה או זמזום!?! מוזר.. בכל מקרה אני אקח סיכון, אחכה לטסט בחודש הקרוב ונראה מה יהיה... תודה לכולם!
אמרתי לך . זה רק זה. אצלי חזרה שוב פעם התופעה...ואכן אני צריך לחזק את הברגים גם.
האם יש הבדל בין תצטרוכת הדלק בשימוש בממיר אוניברסלי לבין שימוש בממיר מקומי?
תודה מראש
האם יש הבדל בין תצטרוכת הדלק בשימוש בממיר אוניברסלי לבין שימוש בממיר מקומי?=מקורי ?
תודה מראש
לא אין שום הבדל, מנסיון.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.