View Full Version : פונטו GT כבר לא !!
חבר'ה לאחר תקופה מאוד קצרה עם רכב שהוא בשבילי חלום והאהבה
אני ניפרד מהרכב שלי .... :(:(:(:( ואני מבואס מאוד כי אני חושב שעשיתי טעות שמכרתי אותה ..
מה אני יעשה הציעו לי הצעה שאיאפשר לסרב לה . מה אני יעשה עכשיו .. אני נוסע עם הרכב של אישתי וכול הילוך אני מחכה לפריקה של הטורבו .. ואז אני ניזכר שאני לא בפונטו ..
מה אני יעשה תעזרו לי .. אני חשבתי לחפש עוד אחת אבל כמו שההיתה לי לא תהיה .. מי שמכיר את הרכב יודע {שחר} .. אז חבר'ה עם יש לכם איזה שהיא הצעה אני ישמח לשמוע ...
KoF-sHeLeG
24-06-08, 10:29
מעניין אותי לדעת, כמה קיבלת עליו?
אם לא אכפת לך לומר כמובן...
מעניין אותי לדעת, כמה קיבלת עליו?
אם לא אכפת לך לומר כמובן...
26 אלף ...
ולא לא רוצה פיאט קופה יקר מידי
26K זו הצעה שאי אפשר לסרב לה? בסכום הזה אין שום אוטו שיתן לך מה שהפונטו נתנה. עשית טעות שמכרת בסכום כזה. מצטער לבאס אותך.
מה התקציב שלך לאוטו הבא?
איזה טעות !
בשביל 26 אלף ?
שמע אין על אוטו שהיה שלך ושאתה יודע מה עבר עליו ושאתה טיפלת בו .
גם שיש לי HGT אני מת לGT , אני מת להרגיש את הגדישה פריקה וכו' ... (:
נאור .
אולי אפשר למצוא HGT בתקציב הזה, היא לא תענה על הדרישות שלך מבחינת כוח אבל היא עולה על ה-GT מבחינת התנהגות.
לאאא חבר'ה אני מחפש עוד GT חשבתי על זה ובמחיר שיש לי אני לא מכיר איזשהו רכב שיתן לי מה שהGT נתנה
KoF-sHeLeG
24-06-08, 17:43
חבל רק שהגעת למסקנה הזו לאחר מעשה.
חבר'ה לאחר תקופה מאוד קצרה עם רכב שהוא בשבילי חלום והאהבה
אני ניפרד מהרכב שלי .... :(:(:(:( ואני מבואס מאוד כי אני חושב שעשיתי טעות שמכרתי אותה ..
מה אני יעשה הציעו לי הצעה שאיאפשר לסרב לה . מה אני יעשה עכשיו .. אני נוסע עם הרכב של אישתי וכול הילוך אני מחכה לפריקה של הטורבו .. ואז אני ניזכר שאני לא בפונטו ..
מה אני יעשה תעזרו לי .. אני חשבתי לחפש עוד אחת אבל כמו שההיתה לי לא תהיה .. מי שמכיר את הרכב יודע {שחר} .. אז חבר'ה עם יש לכם איזה שהיא הצעה אני ישמח לשמוע ...
אתה צודק אף רכב לא יתן לך מה שGT יודעת לתת אני גם כמוך רציתי למכור ונתנו לי 33 אלף והיתחרתתי בסוף כשה להיפרד ממנו מה היתי קונה בכסף אזה הונדה "מעפנה"
יש לי חבר זה שבנה את הGT שלך אישתו הכריחה אותו למכור את הרכב הוא מכר את הרכב מה זה בבעסה של החיים אחר כך הוא קנה באבו HGT הוא מתקשר אליי ואומר לי שחר זה לא זה.זה לא קמו הGT שבלחיצה הטורבו בועט אותך ביום שישי הוא מיתקשר אליי ואומר לי מצידי אני מיתגרש אבל אני מביא את הGT וואלה קמנו יום שישי נסענו לשוהם והוא קנה את הGT הכחולה 1600 טורבו יצנו משם עברנו למפגש באכל נוקיה שני פונטו GT עשינו קצת "פוזות" וברחנו לקיוון צפון הבית והוא אומר שחר על גופתי המתה אני לא מוכר את הרכב הזה זה אוטו.
איטלקית יש בה משהוא שאין באף אחת אחרת
אתה יכול לבחון את הלאנצ'יות הגדולות, קאפה ותמא, מוגדשות עם הרבה מקום ומחיר מאוד זול.
26אלף ...
היתי שורף את הרכב ולא מוכר במחיר הזה
KoF-sHeLeG
24-06-08, 21:19
26אלף ...
היתי שורף את הרכב ולא מוכר במחיר הזה
טוב, הבנו.
די לבאס את הבן אדם...
ניר בן טובים
25-06-08, 11:29
לרדת מטורבו לרכב רגיל זה לא פשוט. מצד שני, השליטה הרבה יותר הרמונית ברכבים שאינם גודשים. לא במקרה BMW אינם משתמשים במנועי טורבו בסדרות הבנזין שלהם. למעט אולי גרסה אחת או שתיים.
תשמעו חבר'ה אני קניתי את הרכב ב19 אלף .. עכשיו מה השיקולים שמכרתי את הרכב זה שעוד מעט יש לי ילדה בדרך "בעזרת השם " .. אז אמרתי אני ימכור את הרכב למשהו משיפחתי יותר . ואז צץ לנו כסף מאיזשהו מקום אז קניתי לאישתי רכב משפחתי . ולי נשאר הכסף של הפונטו . עכשיו אני יכול לחפש לי פונטו GT שתהיה רק שלי בלי כול פעם שאני נותן אותה לאישתי אני לא נושם עד שהיא לא חוזרת .. אז מה אני יעשה נמצא עוד אחת לא דואג ואני יביא אותה למצב שלמות כמו שהיתה הפונטו הראשונה
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.