התחבר

View Full Version : קארס פורום: אסור לפרסם אודות הגדלת האבזור בגרנדה פונטו

stio
22-06-08, 18:46
** ההודעה נמחקה **

מנהלים, בהמשך להודעה בה"פ אבקש להסיר את השרשור. תודה.

vRS
22-06-08, 19:23
גיא, הגישה של המנהלים כלפי הנושא הזה מעט מציקה.

אבל...

בכנות? זה לא מעניין אף אחד. יש אופציות טובות יותר מהג.פונטו המעודכנת...

אבל שיהיה להם בהצלחה (למרות שאני לא צופה מכירות היסטריות).

stio
22-06-08, 19:39
אתה טועה בעיניין אחד...
זה מעניין יחסית הרבה אנשים, תראה את התנהלות השרשור, אבל אתה צודק שלצערי יש אופציות יותר טובות.

liorwohl
22-06-08, 20:15
הם נותנים שמה הזהרות על כל שטות... אני כבר לא מתייחס

בהתחלה נתנו לי הזהרה כי כתבתי עם הרבה "..." ו- ".." באיזה הודעה. מי שכותב בלי אף פסיק לא מקבל הזהרה..

ולא מזמן נתנו לי הזהרה כי כתבתי באיזה תגובה שרק רוסים קונים לאדה!! חח.. בכאילו חידשתי משהו, ובכאילו שזה קללה בכלל!
נתנו לי הזהרה על "גזענות", אבל מה לגזענות בלהגיד שרק רוסים קונים לאדה? זה כמו שיתנו לי הזהרה אם אני יכתוב ש"רק ישראלים קונים מאזדה" ו"רק אמריקאים קונים <שם של חברה אמריקאית בGM>"

בהרבה פורומים יש מנהלים שמחפשים להראות את העובדה שהם מנהלים, אני אישית לא מבין מה תורם יחס עויין של מנהל לרמה הכללית של הפורום

stio
22-06-08, 20:54
** ההודעה נמחקה **

shachar
22-06-08, 21:11
קיבלתי שמה התראה על כך שכתבתי הודעה שלמה בכתב מודגש
ממש כמו שאני עושה ברגעים אלו בהודעה זו :D

Caveman
22-06-08, 22:35
גיא, שים לב שגם כאן אנחנו אוכפים כתיבת כותרות ענייניות.
זה מפריע לי כמשתמש בפורום, ולכן זה נאכף.
וכן, עריכת כותרת כזו מקובלת בעיניי, ביחוד לאור העובדה שאני נוהג לפרסם את חוקי הפורום בחתימה שלי בנוסף על הדביקים בפורומים השונים. חוקי הפורום חלים על כולם.

stio
22-06-08, 22:42
אנשים לא קוראים את חוקי הפורום וזה גם לא מעניין אותם.

** המשך ההודעה נמחק **

Caveman
22-06-08, 23:44
חוקי התנועה לא מעניינים אותי, אז אני אסע עכשיו בנתיב ההפוך באיילון ואסכן נהגים אחרים.
קצת מופרך, אבל על אותו משקל בסיסי.
בשביל זה יש חוקים.

stio
22-06-08, 23:58
אם אנשים חדשים מפרסמים כותרת "לא עינינית" הם מסכנים אנשים אחרים?

צביקוש23
23-06-08, 00:10
האמת...כשחושבים על זה .. נדמה לי שזה כבר קרה ואפילו פעמיים (טוב נו אמנם הנהגים שעשו את הדבר המדהים והלא יאומן הזה היו שיכורים אבל...זה קרה עוד קרה....וכן אנחנו מדברים על כביש איילון)

חוקי התנועה לא מעניינים אותי, אז אני אסע עכשיו בנתיב ההפוך באיילון ואסכן נהגים אחרים.
קצת מופרך, אבל על אותו משקל בסיסי.
בשביל זה יש חוקים.

Caveman
23-06-08, 00:19
אם אנשים חדשים מפרסמים כותרת "לא עינינית" הם מסכנים אנשים אחרים?
אין שום בעיה לערוך את הכותרת מבלי לרשום הערות ציניות. בפורמי רכב באנו לעזור ולדון אחד עם השני, ואין צורך למנהלים להפגין את כוחם.
ובגלל זה רשמתי שהמשקל הבסיסי זהה.
אנחנו לא מנסים להפגין את כוחנו, אבל שאתה נרשם אתה מסכים לכללי הפורום. שכתבנו את הכללים, ציינו שנאלץ לערוך הודעות וכו'.
אל תחשוב שאני נהנה מזה, אבל מישהו צריך לעשות את זה בין היתר.
יש מספיק שרשורים שנפתחים לגבי שאלות שכבר נענו בפורום. חיפוש יכול לעזור. או הרבה הודעות שיכולות לחסוך לך, כמשתמש, להציג אותן אם הכותרת תהיה ראויה.

ואגב, אני ממש לא מבין את הקטע של הדיון. לבוא לכאן להתלונן על פורום אחר...

stio
23-06-08, 00:22
קודם כל אני לא מדבר עליך, ודרך אגב, מה עושים כל אלה שנרשמו לפורום עוד לפני שכתבו את הכללים? :wink:

ניר בן טובים
23-06-08, 00:40
בסך הכול המנהלים שלהם הם חבר'ה נהדרים. לא כולם, אבל המקבץ הוותיק [איציק,שלומי,רוני,עופר לאחרונה] באמת עושה עבודה טובה. פעם היה שם איזון עם מוטי מיאטה למי שזוכר. בשורה התחתונה - נכון שלפעמים הריאקציות שלהם מוגזמות, אבל יש להם כללים ברורים, ומי שלא יאה לו , הדלת החוצה במרחק הקלקה.

stio
23-06-08, 00:44
אז במה חרגתי בהודעה שפרסמתי שם היום, אסור לפרסם עדכון לשרשור שהיבואן טוען שמדובר בכמות מוגבלת ולא כמו שחשבנו בהתחלה?

ניר בן טובים
23-06-08, 00:50
לא צריך להיות אבסולוטי גיא. באמת שלא. בסך הכול זה פורום שלהם, ואם לא מתאים להם הודעה כזו או אחרת - שיבושם להם.

ארילו
23-06-08, 11:18
גיא זאת זכותם - והם אוכפים את עניין אי הפרסום המסחרי ביד רמה פשוט בגלל שאחרת כל מני משתמשים ייכנסו וישתלו הודעות פרסומיות (ומזה הם מתפרנסים).

אז רק תיזהר קצת עם ההתלהבות :)

stio
24-06-08, 20:47
ההתראה בוטלה... (ראו תמונה מצורפת). מקווה שלא יהיו שם פאשלות נוספות.

קישור חיצוני לתמונה: http://www.fiatclub.co.il/forum/attachment.php?attachmentid=575&d=1214325987

Tzvika-Pick
25-06-08, 16:52
ישבתי וכתבתי כאן תגובה ארוכה שמסבירה ומנמקת את ההיגיון שמאחורי עריכת הודעות, מתן התראות וקביעת חוקים נוקשים לפורום.
התחלתי לכתוב את ההודעה תחת הכובע של מנהל בCF, עברתי לכתוב אותה תחת הכובע של משתמש ותיק בCF ובסופו של דבר החלטתי לכתוב תגובה תחת אף אחד מהם.

מבחינתי זה הקש ששבר את גב הגמל:
אנשים לא קוראים את חוקי הפורום וזה גם לא מעניין אותם.

אני באמת לא יודע מה להגיב על הודעה כזאת.
איך יכול להיות שבן אדם בוגר, אחראי ונבון במדינת ישראל לא מבין שמי שלא מציית לחוקים צפוי לעונש?
האם היית נכנס לספרייה הציבורית של יוקנעם (גם סוג של מקום ציבורי) ומעיז להזיז ספרים ממדף למדף בטענה ש"אין בעיה לספרנית להחזיר את הספרים למקומם"?
מה זה משנה בכלל אם זה כביש, ספרייה, בריכה שכונתית, או פורום אינטרנטי?

:roll:

stio
25-06-08, 18:42
אני כתבתי את מה שמתרחש בפועל- אנשים לא קוראים את חוקי הפורום.

גם אני ספציפית לא קראתי את חוקי הפורום של אף פורום. אני לא תלמיד תיכון בחופש הגדול שנכנס לפורום לעשות בלאגן, אני אדם בוגר ויודע להתנהג היטב גם בלי לשבת ליד המחשב מול מגילה ולקרוא אותה במשך שעתיים.

enigma
28-06-08, 14:12
מצטער לנפץ את החלום, אבל רוב מנהלי קארס לוקים בחסר. (אציין לטובה את עומר).
אפשר להבין רק מעריכת ההודעות שאין להם שום אמפטיה למשתמשי הפורום. יחס עוין ומתנשא. :?

daniel2468
28-06-08, 16:40
נכון. כל פעם שאנ ימפרסם הודעה אני צריך לבדוק אם בכלל שמו אותה. זה באמת יחס מזלזל ומתנשא!

Caveman
28-06-08, 17:07
וכאן נפסיק ללכלך על המנהלים בקארספורום.
זה לא המקום, ואם יש למישהו כאן איזו בעיה, הוא מוזמן לשלוח אליהם הודעה פרטית ולדון על העניין.

daniel2468
29-06-08, 01:04
ובכך יחסמו אותו לאלתר...

stio
29-06-08, 18:06
אפשר לנעול את השרשור הזה, הוא דיי מיצה את עצמו. כמו שרשמתי כמה הודעות למעלה- ההתראה שניתנה לי בוטלה, חזרתי לרשום שם והכל שב על מקומו בשלום.