התחבר

View Full Version : בעיה עם hgt

kfir1982
19-06-08, 10:22
יש לי בעיה הרכב שלי נמצא במוסך פיאט אגוז יש פריצה בפקום ראש המנוע ולמנוע הזה עשו כבר שלוש פעמים ראש.האם כדאי לעשות שוב ראש האם זה לא יגרום נזק עתידי למנוע בגלל העלאת יחס הדחיסה.ועוד דבר המחיר שהמוסך רוצה הוא 8000 ש"ח והוא טוען שלהביא ראש חדש עולה 25000 שח ומנוע 40000 שח האם המחירים האלה הגיוניים??!! אםלמישהו פה יש משהו אחר להציע אשמח מאוד .תודה

שחרון
19-06-08, 11:10
מוסך אגוז ,אם זכרוני אינו מטעני,הוא מוסך ממש לא טוב.
במנוע כזה חייב מישהו שמבין במנוע הזה ספציפית.
ניראה לי עדיף שתפנה למוסך המרכזי ברמת החייל.
אני יודע שאחד מהעובדים במוסך שמשון ביהוד ,עשה ראש מנוע ל-HGT.
ככה שאולי תתיעץ איתו גם.

רפי לין
19-06-08, 12:04
לאחר הסרת ראש המנוע צריך למדודו את עוביו ולראות אם הוא כבר לא מתחת למותר ואז אין מנוס אלא מלהחליף ראש מנוע לאחר.
פנה אל מוסך פרטי (לא מורשה היבואן) המתמחה במכוניות איטלקיות כולל הפונטו HGT ויתכן שיהיה לו פתרון טוב וזול יותר: "מוסך התלתן" שברח' היצירה 17 א.ת קרית אריה פתח תקוה,
טל' 03-9246701 או 057-8883038 ובקש את אבי (כבר דברתי איתו לגבי מכוניתך).
המלצה עליו מבעל HGT כאן:
http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?p=26805#post26805
בהצלחה ובברכה - רפי לין :)

assaf HGT
19-06-08, 12:58
מצטרף להמלצה של רפי על מוסך התלתן (לא חוכמה כי אני הממליץ מהפורום :))
בכל מקרה אבי מכיר את הרכב הזה מצוין, הוא פתר לי בעיה מאוד מסובכת (לדעתי לא היתה נפתרת בכזאת קלות במרכזי) במנוע לאחר אוברול כללי שלו שלא בוצע אצלו וזה בדיעבד טעות!
אם תלך למוסך המרכזי יקרעו לך את הכיס וחבל. במוסך התלתן מכירים את הרכב לא פחות טוב ואולי אפילו יותר. חצי מהעובדים שם עבדו במוסך המרכזי של פיאט.
המחירים שנתנו לך הם מחירים הזויים שהייתי צוחק לבעל המוסך בפנים! אני עשיתי אוברול כללי באיזור המחיר שהוא מציע לך שיפוץ ראש!