PDA

View Full Version : עזרה בקניית רדיו-דיסק לפיאט פונטו שלי!

Rotem
17-06-08, 13:39
אהלן אנשים, אני מחפש רדיו דיסק שיהיה סביר, לא מחפש להשקיע יותר מידי עם מגבר ועניינים.

קניתי רמקוליים של פיוניר 6972 למי שמכיר 400W ב300 ש"ח

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=506277

ואני שוקל לקנות את הרדיו דיסק הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=678932

מה אתם אומרים עליו?

ועוד שאלה קטנה - למישהו יש מושג באיזה זוית הרדיו דיסק נמצא בפיאט פונטו 55 (1996) ?

תודה מראש לכולם !

Tzvika 16V
17-06-08, 17:56
קניתי לפני חודשיים את הדגם הנ"ל לחברה שלי כמתנה אחרי שהיה לה רדיו טייפ שהגיע עם הרכב.
שילמתי עליו 450 שקל במכרז אישי דרך וואלה שופס.
אחלה רדיו דיסק, יש לו צליל יפה, קל לתפעול, משמיע Mp3 wma שלט ויש גם יציאה אחת למגבר.
יחסית ל450 שקל ככה הוא מצוין. עדיף על JVC או panasonic בסכומי כסף האלה שהצליל שלהם עבה יותר ולא ממש חד.

stio
17-06-08, 18:16
גם אני מחפש ואני על סף קנייה של רדיו דיסק נורמלי של חברה ידועה (פיוניר, קנווד, JVC וכ').
הכי חשוב לי שהדיסק לא יקפוץ ושתהיה כניסת AUX כדי לחבר את ה- MP4. הרדיו דיסק שיש לי כרגע נהרס ואי אפשר לשמוע בצורה נורמלית כי הדיסק קופץ כל הזמן (רדיו דיסק סיני אין מה להשקיע בו).
אני לא מחפש כניסות למגבר ושאר שטויות, סה"כ שיתחבר לרמקולים המקוריים ברכב שהם 4 אינץ (4 רמקולים).

בכל אופן, איפה המכרז המדובר מ"וואלה" והאם הם מומלצים? איך השירות שלהם והאם הם שולחים את המוצר עד הבית או איך זה הולך? קישור יעזור- המחיר הוא מחיר מעולה, הציעו לי ר"ד ב- 500 ש"ח של פיוניר.

תודה מראש!!

command sergeant major
17-06-08, 19:27
לא ממליץ עיליו בכללל הנדסת אנוש גרועה מאוד הכפתורים נותים להתקלקל אני ממליץ לך בחום להוסיף עוד כמה שקלים ולקנות מכשיר בעל רמה יותר גבוה של פיוניר עדיף סדרת ה ( דולפנים) אני קניתי את שלי ב750 שח ומכשיר מעולה ובקשר לרמקולים רמקולים מעולים וסכום מאוד נוח לכיס אני ממליץ לך על 3 איניץ של לייטינג אודיו יש לי אותום מומלץ בחום רב

stio
17-06-08, 19:33
אני לא צריך לא דולפנים ולא כרישים... יש לי אוטו ישן שנוסע כמות ק"מ של ספרה אחת בכל יום. אני צריך משהו פשוט אבל איכותי, ב- 450 ש"ח זה מצויין, רק מדאיג אותי מה שאמרת על עיניין הכפתורים. האם המידע מניסיון אישי?

MoRdUcK
17-06-08, 20:33
אני קניתי לא מזמן משהו בסגנון... אני ממש מרוצה ממנו ממולץ בחום

Tzvika 16V
17-06-08, 21:42
איזה שטויות. הכפתורים לא נהרסים בכזה קלות.
הם מאוד עמידים וחזקים הדבר היחיד שמבאס זה שבאמת הכפתורים של למעלה,למטה,ימינה ושמאלה הם במיקום לא נוח אבל אתה גם ככה לא תשלח ידיים כי יש שלט שמאוד נוח לתפעל וניתן גם לרכוש שלט הגה. ודווקא להפך בגלל שהכפתורים הם לא קטנים או עם ג'ויסטיק כמו בדולפינים (כן גם לי יש ואני סובל ממנו) הם מאוד עמידים.
עוד משהו שהציק לי זה שבפעמים הראשונות צריך ללמוד איך להכניס את הפאנל. צריך לדחוף אותו שמאלה ללחוץ פנימה ורק כשיש קליק לדחוף את הצד השני אבל בסוף מתרגלים וזה שטות.
אגב יש גם יציאת AUX בקדמת המכשיר (לא USB).
בשביל 450 שקל מומלץ מאוד!!! אחלה מכשיר. גיא היום בכל מקרה כמעט אף דיסק לא יקפוץ לך אין לך מה לדאוד, בכל רדיו מודרני מותקנת מערכת בלימת זעזועים. בנסיעות שלי ברכב של החברה לא נתקלתי בקפיצות בדיסק.

ואגב אני לא יודע מאיפה קנית את ה"דולפינים" שלך אני לפני שנה קניתי את ה6850 עלה לי 1700. עשיו הסתכלתי בזאפ המכשיר דולפינים הכי פשוט והכי זול מתחיל מ1300 שקל. אז או שהמכשיר שלך מזויף או מחודש או מתצוגה או משהו כזה. או שפשוט קנית מכשיר מחו"ל בלי תדרים של הארץ ואין לך רדיו אלא רק דיסקים.

Rotem
17-06-08, 23:05
בקשר לזוית מישהו יודע מה הזוית של התא שנכנס שם הרדיו דיסק בפונטו? בכלל אין מה לדאוג הבנתי שאפשרי עד זוית של 60 מעלות

command sergeant major
18-06-08, 00:00
איזה שטויות. הכפתורים לא נהרסים בכזה קלות.
הם מאוד עמידים וחזקים הדבר היחיד שמבאס זה שבאמת הכפתורים של למעלה,למטה,ימינה ושמאלה הם במיקום לא נוח אבל אתה גם ככה לא תשלח ידיים כי יש שלט שמאוד נוח לתפעל וניתן גם לרכוש שלט הגה. ודווקא להפך בגלל שהכפתורים הם לא קטנים או עם ג'ויסטיק כמו בדולפינים (כן גם לי יש ואני סובל ממנו) הם מאוד עמידים.
עוד משהו שהציק לי זה שבפעמים הראשונות צריך ללמוד איך להכניס את הפאנל. צריך לדחוף אותו שמאלה ללחוץ פנימה ורק כשיש קליק לדחוף את הצד השני אבל בסוף מתרגלים וזה שטות.
אגב יש גם יציאת AUX בקדמת המכשיר (לא USB).
בשביל 450 שקל מומלץ מאוד!!! אחלה מכשיר. גיא היום בכל מקרה כמעט אף דיסק לא יקפוץ לך אין לך מה לדאוד, בכל רדיו מודרני מותקנת מערכת בלימת זעזועים. בנסיעות שלי ברכב של החברה לא נתקלתי בקפיצות בדיסק.

ואגב אני לא יודע מאיפה קנית את ה"דולפינים" שלך אני לפני שנה קניתי את ה6850 עלה לי 1700. עשיו הסתכלתי בזאפ המכשיר דולפינים הכי פשוט והכי זול מתחיל מ1300 שקל. אז או שהמכשיר שלך מזויף או מחודש או מתצוגה או משהו כזה. או שפשוט קנית מכשיר מחו"ל בלי תדרים של הארץ ואין לך רדיו אלא רק דיסקים.

גש לאוטוס חיפה שנחשב המקום בה הידיעה באמינות שירות וכו ותראה כמה עולה שם אל תסתכל על המחיר בזאפ ומי שלא מתמכח הוא אפס וישלם ביוקר וחוץ מזה שאני משקיע איזה 1000 שח כל חודש שם ולכן זה גם בהתאם לכך המחיר ואני יודע דבר או 2 על מערכות
אגב סתם שלא תחשוב שאני חרטטן אני מעלה לך תמונות של מה היה לי באוטו הקודם
והכול עבר לפיאט חוץ מהפנאל שלJVC
ובפיאט יש בערך בעוד 4 רמקולים מהאוט ו הקודם
סתכל בזאפ כמה עולה המכשיר הזה AVX33
ואז תבין שאני לא מדבר באויר ואכן יודע דבר או שתיים בקטע של מערכות שמע לרכב
שתי הקישורים האחרונים זה קובץ וידאו שתראה את הפליקר בתוך האוטו

http://www.f2h.co.il/338993

http://www.f2h.co.il/656026
http://www.f2h.co.il/572446

Tzvika 16V
18-06-08, 08:04
חס וחלילה, לא אמרתי שאתה חרטטן. אבל במחיר כזה למצוא מערכת המסדרות הגבוהות הוא קלוש. ככה שזה לא רלוונטי לגבי גיא גם ככה אז זה לא בדיוק משנה.
אבל אחלה מערכת [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR], אני גם חובב ויש לי מערכת מעולה ברכב באלפי שקלים טובים (שזה היה די טיפשי כי אני לא ממש שומע חזק, וזה שליש משווי האוטו).

y26
18-06-08, 13:42
אם העיצוב לא כל כך חשוב לך ואתה רוצה מערכת שתתן תמורה מצויינת למחיר ואמינה ביותר תיקח clarion זו החברה הטובה בעולם למערכות לרכב..(חברה יפנים בת 40+ שמתעסקת אך ורק במערכות לרכב אוניות ורכבות).
תבדוק קצת על החברה..
בהצלחה