View Full Version : ניקוי מנוע צעדים לפונטו HGT 2001
שלום,
ברשותי פונטו HGT 2001 שרכשתי לפני כשבוע, ביצעתי ניקוי מצערת והבנתי שגם ניקוי מנוע צעדים לא יכול להזיק. הייתי שמח להסבר קטן או לינק איך לבצע את העבודה. ביצעתי חיפוש ולא מצאתי משהו שיכול לעזור לי. אני עובד במוסך אז כלים וחומרים זה לא בעיה. תודה.
מזה "מנוע צעדים" ?
הרכב שלי לא צועד... הוא נוסע :)
Step's Motor
עד כמה שאני זוכר זה מן מנוע קטן שאחראי לפתיחת המצערת בזמן שצריך תערובת עשירה (כמו בבוקר ) והוא פותח טיפה את המצערת , וכשהמנוע מגיע לטמפ' עבודה סבירה אז הוא סוגר את המצערת .
הוא פשוט מעלה את הסרק .
תקנו אותי אם אני טועה , זה מה שהסבירו לי פעם . . .
ניקוי מנוע צעדים אף פעם לא יזיק לנקות ובדר"כ עושים את זה ביחד עם ניקוי בית מצערת .
זה גם אחראי לסרק שלך .
נאור .
נאור אתה צודק. אבל האם ביצעת כזה ניקוי? בעצמך או במוסך? אני פשוט לא רוצה לעשות נזק, בכל זאת המומחיות שלי זה רק בהונדה וולוו...ולא מזיק לשאול אנשים עם ניסיון.
יש למישהו ספר של היינס שיעזור לנו עם זה?
אני מהעצלנים , עשיתי את זה ב"ינקו" .
ידע טכני איך לעשות את זה אין לי לתת לך .
אבל אני יודע שיש פה מדריך של Caveman נראה לי על ניקוי בית מצערת ומנוע צעדים .
בכל מקרה מה הסיבה שבגללה אתה רוצה לבצע גם ניקוי מנוע צעדים ?
סתם כי בא לך ? או בגלל שיש לך בעיות של סרק לא יציב ?
נאור .
מזה היינס ? (סליחה על הבורות )
נאור .
ניקוי מנוע צעדים ב HGT זה תהליך פשוט מאוד דרך אגב רק ב 2001 יש מנוע צעדים ב 2002 יש כבר מצערת חשמלית הניקוי מתבצע על ידי פירוק של מנוע הצעדים מהרכב הוא נמצא על בית המצערת הוא בצורת גליל כזה עבה שמחובר אילו תקע חשמלי יש שני ברגי פיליפס שמחזיקים אותו במקומו צריך לפרק אותו ולנקות אותו עם ספריי קרבורטור רק צריך להיזהר לא להזיז את הגליל הקטן כי אז צריך לאפס אותו באגזמינר ואז להחזיר ולסגור את שני הברגים וזהו.
היי אורן שלי 01' , לדעתי אצלי זה גם חשמלי. אתה יכול לצלם ולשלוח שנראה על מה אתה מדבר?
עידן אצלך זה לא חשמלי, אני זוכר שהסתכלנו שהיינו באשדוד.
אין מה לבדוק העניין הוא חד משמעי דגמי 2001 זה יורו 2 שם יש כבל גז יש מנוע צעדים.
דגמי 2002 והלאה זה יורו 3 יש מצערת חשמלית אין מנוע צעדים.
אין סיכוי שיש דגם 2001 עם מצערת חשמלית כך שהבדיקה מיותרת.
KoF-sHeLeG
10-06-08, 09:56
דרך אגב אורן, הרכב שלי הוא 2001 עם כבל גז כמובן, אבל הוא יורו 3.
גל זה לא ייתכן.
אין דגמים משנת 2001 עד אמצע 2002 שהם יורו 3.
KoF-sHeLeG
10-06-08, 13:40
אני אבדוק את זה שוב ואדווח, אבל אני כמעט בטוח שמופיע אצלי הסימון ליורו 3.
אין מצב בעולם שהרכב שלך הוא יורו 3 והוא 2001 כך שאין לך מה לבדוק בכלל חבל על הזמן שלך אף HGT 2001 שעלתה לכביש בארץ היא יורו 3. כולם יורו 2 וההוכחה לכך היא שיש לך רק חיישן למדה אחד ברכב ולא 2 כמו ביורו 3.
אני מבצע את הניקוי בהמשך לניקוי מצערת שביצעתי כשרכשתי את האוטו בגלל תקלה של מנוע נכבה בטורים נמוכים רק כאשר המזגן עובד.
התקלה נפתרה אבל חזרה אחרי שבוע במינון נמוך יותר. אז חשבתי על מנוע הצעדים..
תודה לכולם..
psychotrip
10-06-08, 19:30
בסוף לא יצרת קשר יא מעפן !!!!
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח
! בן.
KoF-sHeLeG
12-06-08, 00:07
האם הסימן הזה לא מציין יורו 3?
ממש לא זה לא קשור לעניין בכלל.
KoF-sHeLeG
12-06-08, 14:58
טעות שלי אם כן... :)
האמת שגם אני חשבתי שזה מסמן יורו 3, מה אומרת המדבקה הזאת? למישהו יש מושג?
זה מסמן תקנים אירופאים מסויימים אבל מה שבטוח לא קשור לתקן יורו כלשהוא.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.