PDA

View Full Version : עדכון מהחזית ושאלה

coupe20vt
02-06-08, 00:12
כן כן הקופה סוף סוף נכנסה {להנדסת חלומות}בשבוע שעבר לפחחות וצבע כללי כראוי וכמגיע ,מדובר בעבודה פרטנית ומדוקדקת הכוללת בין היתר -פרוק כל החלונות והפלסטיקים,הדלתות מכסה המנוע ותא המטען,הפנסים וכו
ושינוי צבע למשהו קצת יותר מיוחד.
1-מה צריך לעשות מבחינת ניירת אחרי שינוי צבע?
2-איפה ניתן וכמה צריך לעלות שיכפול או העתקת מפתח ?
3-למה השרות חלפים של פיאט בארץ כל כך גרוע,מזלזל ומתנשא כל כך?

תודה

תמונות בקרוב

רפי לין
02-06-08, 03:00
ראשית נא מסור ד"ש חמה ממני לנתן בהנדסת חלומות.
לשכפל מפתח תוכל אצל "פאר המנעולים" שברח' שנקר 2 א.ת סגולה פ"ת,
טל' 03-9219988 או 057-7757177 ובקש את יוסי ואתרם הנו www.peerlocks.com
בברכה - רפי לין :)

stio
02-06-08, 18:05
למה השרות חלפים של פיאט בארץ כל כך גרוע,מזלזל ומתנשא כל כך?

אין לאף אחד תשובה לזה, גם אנחנו מתלבטים בנושא.

Caveman
02-06-08, 22:04
דווקא אני מוצא את השרות מעולה.
היום הזמנתי חלק לאוטו שלי, ומכיוון והחלק היה אמור להגיע כשעתיים לאחר ההזמנה, אלי ממ.י.ר חלפים לקח את החלק אליו הביתה (שנמצא לא רחוק ממני), על מנת שאני אוכל להגיע לאסוף אותו בזמן שנוח לי.

yaniv hgt
02-06-08, 22:27
אני עשיתי הזמנה היום לרשת בשביל הפגוש האחורי (הרשתית השמאלית) אצל נחום סודאי ואני מאוד מרוצה מהם. ביררו לי את הנושא והסתבר שצריך להזמין מאיטליה-עשו הזמנה ובין היתר פירטו לי את המחירים של החלפים לטיפול שאני עושה מחר וכל זאת בטלפון. הם מאוד סובלניים דווקא.

stio
02-06-08, 22:41
אוקיי.. אני רוצה לגעת בנקודה נוספת שלא העלתם: מה עם המחירים? אתם מסכימים איתי שלא חוכמה לתת שירות טוב ולגבות מחירים מופרזים.

אני רוצה להתקין ברכב חלקים מקוריים, רוצה לטפל במוסכים מורשים, אבל ששעת עבודה עולה מעל 200 ש"ח (בערך 230 ש"ח) זו קצת בעיה.

טיפול מסכן במורשה של החלפת תרמוסטט ויוניט עלה 633 ש"ח! האם אלו חלקים מזהב?
חוטי הצתה מקוריים עלו לי 313 ש"ח, אלו היו רק 4 חוטים ללא החוט המרכזי! ועוד אני הרכבתי לבד, אחרת המחיר היה מעל 400 ש"ח.

אני מצטער, מבחינתי השירות לא שווה כלום ברגע שגובים מחירים מופרזים, ולא אחזור יותר למוסכים מורשים או אקנה חלקים מקוריים.
אגב, באחד מהמוסכים המורשים אמר לי אחד מנהלי המוסך שאין שום הצדקה למחיר של החוטי הצתה המקוריים. מי אני שאחלוק עליהם?

Caveman
02-06-08, 23:23
גיא, קנית פעם ג'ינס של LEVIS? יעלה כמה מאות שקלים נכון?
קנית פעם ג'ינס של אחמד בשוק הפשפשים? יעלה פרוטות.

אני כן. והמותג נקרע והתבלה הרבה לפני זה שעלה לי פרוטות בשוק.

לא שאני אומר שהחלקים של היבואן טובים פחות, אבל תבין.
חלק מיוצר במפעל, עולה 10 ש"ח.
המפעל משלם לחברת ההובלות 5 ש"ח כדי להביא אותו לארץ.
היבואן קונה אותו ב15 ש"ח.
היבואן משלם 5 שקלים על מנת לשלוח אותו למפיץ. במקרה שלנו מוסך כלשהו.
המוסך קונה אותו ב20 ש"ח.
המוסך רוצה להרוויח גם, ולכן מוסיף עוד 5 שקלים לערך המוצר.
בנוסף, גם העובד שטרח להתקין לך את החלק ברכב רוצה להרוויח, זו זכותו המלאה, ולכן מגיעים לו 10 ש"ח נניח.
חישוב פשוט אומר, שאתה שילמת עכשיו 35 שקלים, לחלק שעולה 10 שקלים. שערוריה.

כתוב על זה פיאט (מותג)? זה הותקן במוסך של החברה? זה יעלה יותר, ככה זה.

אני לא מבין למה מודדים ערך של טיפולים ברכב לפי מחיר הרכב.
לסבא שלי יש אודי 80 שנת 89. השניה שלו אגב. כיום הוא לא ממש משתמש ברכב, אז הוא מאופסן אצלו בחניה. שהרכב היה בשימוש, הוא לא נכנס לאף מוסך אחר חוץ ממוסך של אודי מורשה. וכן, חוץ מפחחות הרכב עובד כאילו יצא עכשיו מהמפעל. שקט יותר, נוח יותר ונוסע טוב יותר מרוב הקופסאות שמסתובבות על הכבישים שלנו. ומאובזר יותר טוב גם האמת.
יצא לי גם לראות פעם פיאט 126, כן כן, 126, על הליפט ליד הפונטו שלי במוסך.
ב126 בקושי צריך להחליף שמן כדי שהמנוע יעבוד, אין פשוט מזה. חתיכת סלע מורכבת יותר מהאוטו הזה. ובכל זאת הרכב מגיע לטיפול במוסך מורשה ועוד במרכזי.

coupe20vt
03-06-08, 00:35
אני אף פעם לא מקבל שרות! אלא עם להגיד לי א-אין,אין לא יהיה,אין להשיג,לך תחפש עכשיו וכו נקרא שרות,כנראה שאין להם כח להתעסק עם 10 משוגעים עם פיאט קופה שרוצים לשמור את הרכב חי ותקין.

קרה גם שאמרו אין והיה במוסך המרכזי רק ששם אסור למכור לך אלא עם הכנסת את הרכב לטיפול אצלם

coupe20vt
20-08-08, 19:36
בגדול היום סיימתי את האוטו,נשאר עוד פינישים וקטנות אבל על הכביש יש קופה לבנה חדשה......

ido
20-08-08, 21:30
האם אפשר לשאול כמה עלה? ומה עם הניירת (שינוי הצבע ברישיון)? בכל מקרה כל הכבוד על ההשקעה, אני בטוח שזה לא עלה פחות מ-5000 ש"ח.

coupe20vt
20-08-08, 21:33
תכפיל בחמש ותוסיף עוד קצת מסביב.......הניירת עלתה רק 22 שח.

ido
20-08-08, 21:39
25000 ש"ח? האוטו היה צריך גם פחחות? והניירת זה פרוצדורה רצינית או צ'יק צ'ק?

coupe20vt
20-08-08, 23:57
פחחות,שינוי צבע,פרוק והרכבה,חלונות כהים,אזעקה חדשה,חיוט חשמל מסודר,חלקים חדשים וכו-מה אתה כל כך מופתע?
הניירת זה בקטנה