View Full Version : חוצפה ישראלית...
אתמול בערב כשנכנסתי לחנייה שלי בבניין ראיתי רכב לא מוכר שחונה לי בחנייה. צפירות בלי סוף לא עזרו ולצערי נאלצתי להחנות את רכבי מחוץ לבניין.
ניסיתי להתקשר למשטרה אך לשווא. שם נטען כי הם אינם יכולים לעזור לי ושאני יכול להגיע לתחנה והגיש תלונה על השגת גבול.
אני גר בסמוך לים וזה לא המקרה הראשון!
אם אני אחסום את הרכב שחונה לי בחנייה אני חוסם את דרך הגישה לחנייה...
מישהו מכיר פיתרון איך ניתן לאתר את בעלי הרכבים הישראליים החוצפניים הללו?
לפנצ'ר גלגלים ? פתרון :D ?
החניה היא שלך בטאבו?
אם כן, תרשום את המספר שלהם, תתקשר למשטרה ותזמין גרר. אם תפנצ'ר להם את הגלגלים זאת עבירה פלילית.
החניה היא שלך בטאבו?
אם כן, תרשום את המספר שלהם, תתקשר למשטרה ותזמין גרר. אם תפנצ'ר להם את הגלגלים זאת עבירה פלילית.
זה כל העיניין... התקשרתי למשטרה והם אומרים לי שהדבר היחידי שאני יכול לעשות זה להגיע לתחנה ולהגיש תלונה.
בד"כ מנגבים את התחת עם הטופס תלונה הזה...
לי קרה פעם מקרה דומה ופשוט הדבקתי לנהג החביב על החלון הקדמי דף גדול...גדול.. עם דבק..מעצבן..מעצבן....:).
ומאז טפו טפו טפו... הכל מעולה..:)
הערה: ילדים...אל תנסו את זה בבית.. הפעלולים בהודעה זאת מתבצעים ע"י אנשי מקצוע...[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח
אתמול בערב כשנכנסתי לחנייה שלי בבניין ראיתי רכב לא מוכר שחונה לי בחנייה. צפירות בלי סוף לא עזרו ולצערי נאלצתי להחנות את רכבי מחוץ לבניין.
ניסיתי להתקשר למשטרה אך לשווא. שם נטען כי הם אינם יכולים לעזור לי ושאני יכול להגיע לתחנה והגיש תלונה על השגת גבול.
אני גר בסמוך לים וזה לא המקרה הראשון!
אם אני אחסום את הרכב שחונה לי בחנייה אני חוסם את דרך הגישה לחנייה...
מישהו מכיר פיתרון איך ניתן לאתר את בעלי הרכבים הישראליים החוצפניים הללו?
אני פשוט חוסם רכב רכב שחונה לי בחניה הפרטית (אגב יש שלט גדול והחוצפנים חונים).
פעם אחת אפילו זה גלש למריבה קשה עם אחד השכנים, שחשב שהחנייה שלי היא גם שלו ושל האורחים שלו. אגב, הוא כבר לא חושב כך...
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.