התחבר

View Full Version : בעיית תאורה בפנס אחורי


yaniv hgt
29-05-08, 20:16
בלחיצה על ברקס נדלק גם איתות שמאל משום מה... גם הנורה שמסמנת תקלה בתאורה נדלקת. לאחר הורדת הרגל מהברקס הנורה הנ"ל נכבית. כמו כן בהדלקת אורות קדמיים היא נדלקת..

student
29-05-08, 20:23
קרוב לוודאי יש קורוזיה על המגעים של הפנס האחורי. או שהחיבור של הפנס שרוף ויש להחליפו. עלות תיקון במוסך 50-200 ש"ח. האם קיימת חדירת מים לפנס האחורי הזה ?

יש לפרק את הפנס האחורי הרלוונטי לנקות את המגעים שלו, את החיבור אליו ולבדוק גם את מצב המגעים בתוך הפנס ולנקות אותם.

לבעיה דומה, עשיתי את זה עם ספריי מגעים סטנדרטי (סרוויסול) ועם ספרי מגעים קצת יותר מקצועי שכרגע אני לא זוכר את שמו. ניקוי הקורוזיה נעשה בתחילה באמצעות מברג שטוח.

אייל
29-05-08, 20:45
כדי לפרק את הפנס האחורי תכנס לכאן:
http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?p=24056#post24056

yaniv hgt
29-05-08, 20:47
תודה אני אנסה את זה מחר.
מה לגבי התאורה הקדמית ? כאשר אני מדליק אותה גם נדלקת נורת התקלה. עדיין לא בדקתי את נתוני הנורות אך אעשה גם זאת מחר.

שאלת אגב:
איך מורידים את הפאנלים של הדלתות? (לצורך התקנת קומפוננט)

Caveman
29-05-08, 22:51
מושכים אותם החוצה כדי להגיע לרמקולים. (בהנחה שמדובר בפונטו דור שני)