View Full Version : יום מסלול - דרום (הילוך שני)
יום המסלול הקודם באשדוד נחל הצלחה ואנחנו כבר מתארגנים ליום המסלול הבא. הפעם אנחנו חוזרים דרומה לכיוון ערד. כהרגלנו, מגיעים רכבים נוספים שאינם קשורים למועדון פיאט.
http://img501.imageshack.us/img501/2886/dscf1304smallfm1.jpg
(לארועים דומים הציצו בתחתית העמוד)
התאריך נקבע ויועבר למעוניינים בהודעה פרטית. שימו לב שהפעם אנחנו יוצאים מוקדם מהרגיל עקב החשש מחום שיעיק ויגרע מההנעה (הטעות במקור). אנחנו נפגשים בערד בשעה 8:30 בבוקר ותצא שיירה מסודרת מהמרכז סביב 6:40.
מי שמעוניין להגיע, מתבקש ליצור קשר איתי או עם פיליפ בהודעה פרטית ואנחנו נדאג לעדכן בפרטים המדוייקים.
Start your engines!
עריכה: 6.5.2008
שימו לב, כל מי שקיבל הודעה פרטית, התאריך שונה ונדחה ביום אחד השעות נותרו זהות.
התפתחות נוספת היא שאתר Autosport נותן חסות לארוע הזה והפעם יהיו גביעים ושתיה קלה.
רענן, במידה ומדובר בשישי 16.5 - לא אוכל להגיע...
סוגר שבת :rolleyes:
שלחתי לך הודעה פרטית בנושא. :)
שימו לב לעדכונים בהודעה הראשונה.
הפונטו בתמונה שבחרת מדהימה!!!
:)
אני מגיע !
מצויין עידן.. השתנה התאריך אתה מעודכן נכון?
אני חייבלך עדין את החוברת של פלאפון
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]... כן אני מעודכן, יש לו עוד חוברת כזו , זה בסדר .
אז מתי יהיה האירוע?אני מעוניין להגיע =)
טוב חברים,
הארוע היה ביום שבת האחרון, בערד. נפגשנו שם סביב 8:30 בבוקר והתחלנו בהכנות.
משה מאתר אוטוספורט הביא עימו מספרים לרכבים לשם זיהוי נח, שתיה קלה ועוד כל מיני דברים שהפכו את הארוע מ"ערימת כלי רכב" למשהו מעניין יותר שגם נתן הרגשה מקצועית יותר. (סככה, גביעים וכו)
למקום הגיעו במהלך היום חברה (אם אינני טועה, ממגזין "אוטו") שבאו לבדוק את ה-Porsche GT3 שקפצה לביקור בארץ + שלושה פורשים נוספות, מרצדס ומיצובישי איבו נוספת (אחת הייתה מ"שלנו").
כל הנושא הזה נתן נופך מעניין ליום כזה והיווה חוויה מעניינת אבל קצת פגע במטרה אשר לשמה התכנסנו, יום מסלול.
כמובן שהיו עוד מספר הפרעות כמו הבדואים מהאזור ובחורה "מדהימה" שירדה מאחת הפורשים ככה שיום מסלול קצת קשה היה לקרוא לזה, אבל בכל זאת היה נחמד.
אני את החוויה שלי השלמתי בנסיעה לכיוון מעלה עקרבים וחזרה דרך ים המלח, אי שם בכביש הערבה עקפו אותי לא פחות מ-9 פורשים שונות. מסתבר שהיה טיול מועדון פורשה באזור, היה נחמד.
כמובן שלבד לא הייתי ברכב, הייתה איתי הסמב"צית שבאה להרגע קצת אצלי ברכב על המסלול, ואני חייב לציין שיצאה גיבורה מהיום הזה. אני מקווה שבפעם הבאה היא גם תנהג.
לזמנים:
פיליפ - HGT - עם 39.59
אבירן - FR - עם 40.00
אלעד - 106 ראלי - עם 41.19
דן - 306GTI6 - עם 40.28
שרון - קופרה - עם 41.28
סטס - HGT - עם 4131
רענן - פונטו (ELX) - עם 41.31
דני - אלמרה - עם 44.37
עידן - 306GTI6 - עם 43.40
טל - טיגרה - עם 45.56
דני - פונטו (דור ראשון) - עם 41.67
תודה לכל מי שהשתתף, ארגן, מדד זמנים וסייע בהקמה של האירוע הזה.
משה, פיליפ קבלו ח"ח על ההשקעה.
תמונות ווידאו, אנא העלו לשרשור הזה. (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?p=26616#post26616)
נתראה בארוע הבא.
danceoflife
19-05-08, 17:18
כמובן שלבד לא הייתי ברכב, הייתה איתי הסמב"צית שבאה להרגע קצת אצלי ברכב על המסלול, ואני חייב לציין שיצאה גיבורה מהיום הזה. אני מקווה שבפעם הבאה היא גם תנהג.
להרגע?
קיצרת לי את החיים בשנתיים בנסיעה חזרה הביתה!!! :D
עכשיו ברצינות - היה יום נהדר!
הארגון של משה, רענן ופיליפ בבוקר היה נהדר, מסודר ויעיל... היה נורא מבאס לקצץ את המסלול דקה אחרי שכולם סיימו להתרגל אליו, אבל ניחא.
יכולנו להסתדר בלי הבחורה ה"מעניינת" שהגיעה ואיתה כל הערסים, אבל עדיין היה אחלה (וגם נורא טעים - רענן, בסוף אני אתרגל לימי שבת עם ג'חנון, זה לא בריא)
היה קצת מלחיץ כשכמעט הועפנו מהמסלול ע"י מישהו חסר אחריות, אבל לשמחתי משאלת המוות של רענן עוד לא הגיעה לשלבי מימוש מתקדמים והוא בלם ממש מהר.
בסופו של דבר הכיף הגדול היה הנסיעה שלנו למעלה עקרבים - נוף מדהים בדרך לשם, שם ובדרך חזרה מים המלח (ונוף מדהים כשכל הפורשה למיניהן עקפו אותנו בלי למצמץ)
היה יום מעולה, רענן - תודה על הכל!
תמונות מהנוף בדרך חזרה יועלו בערב
סמב"צית (הילה, ערימה של...)
אני כבר ראיתי את התמונות מהאירוע באתר "אוטו ספורט" אתמול.
נראה שנהנתם מאוד.. :)
היה מצויין.
נס הרים - מי בפנים? :D
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.