View Full Version : בעיה בפירוק משענת ראש
קניתי כיסוים לאוטו וצריך להוציא את המשענת ראש ניסתי להוציא אותה לפי המדריך אבל היד לא נכנסת עד למשענת ראש יש מישהו שהצליח להוציא את המשענת ואיך?
חח בדיוק אתמול אבא שלי נלחם בזה..
צריך לפתוח את הריפוד המקורי מלמטה, להכניס את היד ולמצוא 2 מוטות קטנים שמאונכים למוטות של המשענת, כל מוט לצד אחד של המשענת..
את המוטות הקטנים מסובבים ב90 מעלות ואז אפשר להוציא את המשענת.
אחר כך תוציא את כל הפלסטיקים מהכסא ותחזיר אותם רק אחרי שאתה שם את הכיסוי, שיהיה יפה.
אני עדיין לא מבין למה לא עשו שהמשענת תצא וזהו...
מה זאת אומרת לפתוח את הריפוד המקורי מלמטה?
שיטה שהצלחתי למצוא בפונטו שלי (שנת 2000 דור ראשון)
תתפוס חזק עם ג'אבקה את המוט של המשענת תסובב לאחד הצדדים שזה מאפשר לך , ככה גם במוט השני ותשלוף למעלה, להחזיר?! אותו הדבר רק הפוך עם הסיבוב...
עובד ולא הורס... :]
כאילו מישהו קרא ת'מחשבות שלי
אותו סיפור..קניתי כיסויים חדשים,באתי לשים המשענת ראש לא יוצאת חחח באתי לפתוח אשכול אבל ראיתי את זה
גם כשאני שמתי כיסויים נלחמתי עם זה... ובסוף הצלחתי!
תפוס את המשענת הספוגית בצדדים שלה ותסובב כלפי פנים (עם כיוון השעון) אחרי הסיבוב אתה מושך למעלה. כדי להחזיר פשוט הפוך... :)
מה זאת אומרת לפתוח את הריפוד המקורי מלמטה?
איפה שהמשענת והחלק שיושבים עליו נפגשים, אפשר לפרק את הריפוד של המשענת.
זה אבא שלי פירק אז לא ראיתי איך..
בתחתית של המשענת של פס פלסטיק, שבעזרתו קל יחסית להוציא ולהכניס את הריפוד הזה. צריך להפעיל שם כוח...
יש אפשרות נוספת לפתיחה של המוטות האלה והיא מבחוץ- למצוא מבחוץ לריפוד את המוטות ע"י מישוש ואז מבחוץ להזיז אותם.. אבל זה מאוד מאוד קשה, במיוחד אם שמו כיסוים באוטו לפני 15 שנה וסגרו את המשענת על הריפוד ככה שנשאר מלא בד בתוך כל ה"מערכת" הזאת. הבד המיותר הזה מקשה את העבודה..
אתה יכול לשלוח תמונה מאיפה אפשר להכניס את היד למושב?
אתה יכול לשלוח תמונה מאיפה אפשר להכניס את היד למושב?
אין הרבה מה לצלם שמה..
יש בסוף של המשענת (מאחורה למטה) פלסטיק שחור שמחובר לקצה של הריפוד, מוציאים אותו מהמקום ואז אפשר להכניס את היד, כי הוא זז ביחד עם הריפוד ועושה לך פתח בכיסא.
דרך אגב
את הפלסטיק הזה רואים שמסתכלים מאחורה של הכיסא, תפתח את הדלת האחורית ותכנס רק עם הראש מאחורי הכיסא ואתה אמור לראות..
מישהו הוציא לי את המשענת עם השיטה יש אפשרות נוספת לפתיחה של המוטות האלה והיא מבחוץ- למצוא מבחוץ לריפוד את המוטות ע"י מישוש ואז מבחוץ להזיז אותם..
עכשיו אחרי שאני שם ריפוד איך אני מחזיר את המשענת?
והאם זה נכון שצריך לעשות 2 חורים בריפוד מלמטה כדי למתוח את הכיסוי שמתי שיושבים עליו הוא לא יצא החוצה?
המשענת יצאה אבל איך מחזירים אותה וישנה בעיה שבין המושב לגב יש את החור הזה ושם צריך להיות מעבר כדי למתוח את הריפוד אבל החור הזה לא קיים בפיאט!
את זה יש אני כמעט בטוח בכל רכב....
הרי המושבים מתקפלים המושב חלק בפני עצמו וגם הגב , תדף לשם משהו לראות שבאמת לא אטום , אצלי בפונטו זה פתוח
יש לי אונו 95 IES 1.4 ושם זה אטום אין פתח
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.