התחבר

View Full Version : אגזוז זרימה חופשית לרכב

amimalka
24-04-08, 17:37
אני רוצה להרכיב אגזוז זרימה חופשית שלא ירעיש יותר מדיי שיהיה עדין ולא יקרא למשטרות =]

יש איזה אישור מסויים שמצורף לטופס של הטסט או משהו בסגנון לא?!
איך אפשרי להרכיב אגזוז ולהחליק את העניין עם המשטרות , עם הטסט אין בעיה האוטו עבר לפני שבועיים טסט.

תודה רבה

Tzvika 16V
24-04-08, 17:51
כל עוד הדוד הוא של יצרן מוכר ואם אתה מתקין במקום מסודר אתה מקבל איתו טופס אישור של משרד התחבורה ליבוא האגזוז ואז אין בעיה. תשים לב רק שהמתקין לא מרכיב לך את האגזוז כשהוא בולט אפילו לא ס"מ אחד מחוץ לפגוש הרכב, זאת הסיבה שהמשטרות עוצרות ונותנות דוחות אבל אם האגזוז לא בולט החוצה זה חוקי ובדוק.
אני נסעתי עם דוד זרימה חופשי של "סברינג" שנרכש בE&A AUTOSPORT בבני ברק במשך שנתיים והוא עשה רעש עדין וממה יפה ולמרות שהיה די גדול לא היה פעם אחת שעצרו אותי או שנכשלתי בטסט.

amimalka
24-04-08, 20:39
כל עוד הדוד הוא של יצרן מוכר ואם אתה מתקין במקום מסודר אתה מקבל איתו טופס אישור של משרד התחבורה ליבוא האגזוז ואז אין בעיה. תשים לב רק שהמתקין לא מרכיב לך את האגזוז כשהוא בולט אפילו לא ס"מ אחד מחוץ לפגוש הרכב, זאת הסיבה שהמשטרות עוצרות ונותנות דוחות אבל אם האגזוז לא בולט החוצה זה חוקי ובדוק.
אני נסעתי עם דוד זרימה חופשי של "סברינג" שנרכש בE&A AUTOSPORT בבני ברק במשך שנתיים והוא עשה רעש עדין וממה יפה ולמרות שהיה די גדול לא היה פעם אחת שעצרו אותי או שנכשלתי בטסט.

אתה יודע אולי להמליץ לי על מקום באזור צפת? שיכול להנפיק לי את הטופס הזה?!
אני מכיר את הטופס יש אפשרות לצלם אותו מרכב אחר ולשנות נתונים?! =]

כי אני יכול להתקין אותו רק אצל איזה אגזוזן פה באזור, אולי העבודה שלו יפה אבל מבחינת הטופס זה הבעיה.

החברה של האגזוז היא : Silent (חרוט על הדוד)

Tzvika 16V
24-04-08, 21:10
לפי מה שאני זוכר מספר הרכב וסוג הדוד היו רשומים בטופס.
מצטער לא מהאזור אני לא ממש מכיר. אגב גם את החברה הזאת של הדוד אני לא מכיר.