PDA

View Full Version : צבע אדום לפיאט אונו

Bandolero
18-04-08, 16:47
שוב שלום פורום פיאט
לא ממש ידעתי איפה לכתוב את האשכול הזה,אז אם זה לא המקום,אני ממש מצטער.
אז הסיפור הוא כזה,לפני כשבועיים פירסמתי פה אשכול על החלודה שאני רוצה לטפל בה http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?p=24673#post24673
בקיצור,סידרתי את העניין...יצא חלק כמו טוסיק של תינוק.תודה לכל מי שהגיב באשכול.
עכשיו הבעיה היא הצבע...הייתי באוטו דיפו באשדוד וצומת סילבר ופשוט אין ספריי אדום לרכב !
בחור אחד הביא לי ספריי אדום שהיה לו...הוא אמר שהוא צבע איתו אופניים פעם...בכל מקרה ניסיתי...שמתי 2 שכבות. אבל עדיין רואים שזה לא צבע לרכב. רואים את המילוי מתחת לצבע.
מכיוון שהצבע גם ככה דהוי כבר ועבר זמנו,אני חושב לצבוע את כל הרכב.
אז אם מישהו יודע\יכול לברר לי , איפה אני יכול להשיג ספריי\צבע אדום לקומפרסור שמתאים לרכב אני יהיה אסיר תודה !
מדובר על פיאט אונו אדומה (כמו של stio מהפורום)
תודה מראש לכל העוזרים ושיהיה חג שמח וכשר לכולם :)

ori
18-04-08, 16:52
איך שאמרת צבע אדום חשבתי על שדרות
נדפק לי המוח במדינה הזאת.
חבל [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] צביעה שלמה תעלה לך המון כסף.

stio
18-04-08, 16:57
הצבע האדום של האונו מאוד בעייתי ודוהה חזק.
אצלי הוא ממש דהה וגם מתחיל להתקלף, ווקס מחזיר אותו לתחייה לתקופה מוגבלת.

אין לך מה לעשות אלא רק לצבוע מחדש וזה אכן כמה אלפי שקלים.
מזל שיש לדוד שלי לא רחוק מוסך מצויין לפחחות וצבע, אז אני אכניס את הרכב לפחחות וצבע אחרי הקיץ אם עד אז הוא עדיין יהיה אצלי.

נ"ב:
של מי הפיאט 127 שעומדת ליד הרכב שלך?

Bandolero
18-04-08, 17:39
ח'ברה אני לא מתכוון לצבוע במוסך !
אני מעוניין רק לקנות צבע. ולצבוע לבד. אני מאמין שצבע שיספיק לי לצבוע את כל האוטו לא יעלה יותר מ700 שקל
והפיאט 127 היא של אחד מהבניין שלי...היא עומדת שם כבר כמה שנים טובות בלי לזוז,אשתו נסעה על האוטו פעם...לפני שנתיים נירא לי הם קנו רנו והפיאט סתם מעלה אבק.

ארילו
19-04-08, 14:51
בא לך לפרסם את התהליך שעשית לתיקון החלודה?

Bandolero
19-04-08, 16:28
בא לך לפרסם את התהליך שעשית לתיקון החלודה?
את האמת אני לא יודע אם אפשר להגדיר את זה כ"תהליך".
אם ראיתה את התמונות שהבאתי באשכול הקודם היו רק מין בועות של חלודה קטנים כאלה.
עשיתי בדיוק כמו שמתואר פה http://motip.com/?page=2&id=87&mid=20

נ.ב
לכל מי שמתעניין בפיאט 127 שליד,הנה תמונה נורמלית http://img76.imageshack.us/my.php?image=06042008006tn6.jpg
ועדיין הנושא הוא "צבע אדום לפיאט אונו". אני אודה לכם אם תנסו לעזור בעניין

גיא127
19-04-08, 17:30
נ.ב
לכל מי שמתעניין בפיאט 127 שליד,הנה תמונה נורמלית http://img76.imageshack.us/my.php?image=06042008006tn6.jpg
ועדיין הנושא הוא "צבע אדום לפיאט אונו". אני אודה לכם אם תנסו לעזור בעניין
שמור לי אותה!!!

stio
19-04-08, 17:38
ח'ברה אני לא מתכוון לצבוע במוסך !
אני מעוניין רק לקנות צבע. ולצבוע לבד. אני מאמין שצבע שיספיק לי לצבוע את כל האוטו לא יעלה יותר מ700 שקל

אם יש לך את התנור ומרסס צבע אין שום בעיה לחבר אותו ללחץ אוויר ולצבוע... :confused:

בפיאט הקודמת שלי התקלף הצבע המטאלי אחרי 10 שנים, ניסינו לצבוע בספריי ובכל מיני קומבינות, מהר מאוד ניגשנו לעשות פחחות וצבע כמו שצריך.

Bandolero
19-04-08, 18:21
אם יש לך את התנור ומרסס צבע אין שום בעיה לחבר אותו ללחץ אוויר ולצבוע... :confused:

בפיאט הקודמת שלי התקלף הצבע המטאלי אחרי 10 שנים, ניסינו לצבוע בספריי ובכל מיני קומבינות, מהר מאוד ניגשנו לעשות פחחות וצבע כמו שצריך.
תודה על המידע. אני יקח בחשבון.
אני סך הכל רוצה למצוא מקום שאפשר לקנות בו צבע אדום לרכב זה הכל.
אם וכש אני יחליט לצבוע את הרכב כולו,אני יוריד את כל הצבע המקורי (עבר זמנו,כבר 15 שנה !)
נצבע אולי 2 שכבות דקות...על זה פוליש וואקס או לק.
הכל בנתיים רק רץ בראש.

stio
19-04-08, 18:31
אתה צריך לפרק את כל האוטו.
פנסים, ידיות, פסי קישוט, סמלים, טמבונים- הכל. בשאר המקומות אתה צריך לכסות את החלקים כדי שלא ייצבעו גם (כמו חלונות).

אחרי 15 שנה אני מתאר לעצמי שיש מכות, שריטות עמוקות, שיפשופי חנייה למיניהם ולכן נדרש גם חומר פחחות. מורחים אותו ורק אחרי שהוא מתייבש צובעים.

על דלת תא המטען מבפנים יש פחית כסופה עם הסוג המדוייק של הצבע המקורי של הרכב. גש עם הרכב לפחח, הראה לו לפי זה איזה סוג צבע אתה צריך בדיוק ויכול להיות שתוכל לקנות צבע.

לבסוף שוב אציין שלי דעתי זה בזבוז כסף וזמן.

Bandolero
19-04-08, 19:01
אתה צריך לפרק את כל האוטו.
פנסים, ידיות, פסי קישוט, סמלים, טמבונים- הכל. בשאר המקומות אתה צריך לכסות את החלקים כדי שלא ייצבעו גם (כמו חלונות).

אחרי 15 שנה אני מתאר לעצמי שיש מכות, שריטות עמוקות, שיפשופי חנייה למיניהם ולכן נדרש גם חומר פחחות. מורחים אותו ורק אחרי שהוא מתייבש צובעים.

על דלת תא המטען מבפנים יש פחית כסופה עם הסוג המדוייק של הצבע המקורי של הרכב. גש עם הרכב לפחח, הראה לו לפי זה איזה סוג צבע אתה צריך בדיוק ויכול להיות שתוכל לקנות צבע.

לבסוף שוב אציין שלי דעתי זה בזבוז כסף וזמן.
אני מכיר את התהליך...חומר פחחות יש לי. אם הייתה קורא את ההודעה הראשונה באשכול הייתה רואה.
ואין שום סיכוי שאני הולך לפחח לקנות צבע. זה כמו לבוא למאפייה ולבקש לקנות בצק.
אני מעדיף לקנות אפילו 10 ספריים אדומים. אם רק אדע איפה יש.
בכל אופן תודה על האזהרות. תאמין לי שאני לוקח הכל בחשבון.ואני לא יגע בכלום לבד. אני יקבל עזרה. זה האוטו הראשון שלי. אני לפני צבא. עוד שנתיים-שלוש אני כנראה יחליף למשהו אחר
פשוט מגרד לי לעבוד עליו !!

רפאל גואטה
24-04-08, 16:30
חחח אתה מצחיק אתה יודע איך אתה רוצה לצבוע עם ספריי אוטו שלם אני לא מבין מה הבעיה שלך
אתה רוצה לצבוע את האוטו תשיג תחומרים תמצא איזה מחסן ישן תכניס תאוטו לשם כל יום תעשה חלק
מבחינת ישור הפח ושיפשוף עד שתגיע למצב שהוא חלק ברדע שתרצה לצבוע אני ממליץ לעבור עליו עים נייר מים
400 או 600 צבע אתה חייב ללכת לצבאי רכב באיזשהו מוסך אין מצב שתמצא תצבע שלך בשום מקוםאחר
(ובטח שלא תצליח לצבוע עם ספריי)
קנה פיסטולט לא יקר יש גם ב100 שקל ברור שיש גם מקצועי שמגיע ל3000 עד 5000 שקל
וזהו ותשיג קומפרסור לפני שאתה צובע תרטיב את הרצפה עם מים כדי שלא יעוף אבק
אני יגיד לך בדיוק כמה זה יעלה לך
ההכנה תעלה לך בערך 500 600 שקל כול החומרים והצבע יעלה לך לא יותר מ900 שקל כולל הפיסטולט
פיאט אונו זה אוטו קטן לכן הוא לא צריך יותר מליטר צבע וגם זה הרבה וזהו אם תרצה לשאול שאלות אחי
שלח לי הודעה אני יעזור לך !
מקווה שעזרתי

Bandolero
24-04-08, 17:15
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] אתה מצחיק אתה יודע איך אתה רוצה לצבוע עם ספריי אוטו שלם אני לא מבין מה הבעיה שלך
אתה רוצה לצבוע את האוטו תשיג תחומרים תמצא איזה מחסן ישן תכניס תאוטו לשם כל יום תעשה חלק
מבחינת ישור הפח ושיפשוף עד שתגיע למצב שהוא חלק ברדע שתרצה לצבוע אני ממליץ לעבור עליו עים נייר מים
מקווה שעזרתי
אני לא מבין מה הבעיה לצבוע את האוטו בחלקים עם ספריי או עם קומפרסור...אני הייתי עד כבר ל 2 LADA שצבעו אותן במלואן עם ספריי ! והן ניראות כמו חדשות כבר שנתיים + - !
אין צורך במחסן יש לי חניון תת קרקעי שבקושי 5 מכוניות עומדות שם...אני יכול להעמיד ת'רכב באיזה פינה לבוא עם קומפרסור ולהשפריץ צבע גם על הקירות,אף אחד לא יגיד לי מילה.
בקשר ללהשיג חומרים....מוסכים שעוסקים בצבע הרי מזמינים מאיפשהו את הצבע האדום לקומפרסור...זה לא שיש להם מאחורה "מפעל להכנת צבע". ויש הבדל של לפחות 100 שקל בין המחיר שימכרו לי במוסך,לבין איזה חנות מפעל שמוכרת צבעים לרכב.(לפחות זה מה שניסיתי לברר פה באשכול אם יש מקום כזה).
בקשר ליישור הפח כבר עברתי על המקום פעמיים עם מילוי ניקתי עם נייר שיוף דק דק יצא כמו שצריך. ומה זה "נייר מים" ומה הוא עוזר?
בכל אופן תודה על המידע גבר. אני יחפש עוד קצת פה ושם,אם אין אז אין...נקנה ממוסך.

רפאל גואטה
24-04-08, 19:09
חחחח תעשה מה בראש שלך אני לא מציע לך לצבוע עם סתם ספריי
גם עם ספריי אין כיוון ואין בו לכה כמו שצריך לכן אין הברקה לצבע והוא דוהה אחר כך
אבל זה החלטה שלך מקווה שיצא לך יפה

נ.ב
הייתי רוצה לראות תמונות מההכנה לצבע שעשית ומישור הפח ואיך עשית את זה
וכן יש מיני מפעל להכנת צבע במוסכים אם לא שמעת יש בכל פחחות וצבע טוב לא בכולם
יש מעבדת צבע עם מחשב שמוציא לך את הצבע לפי מספר הצבע שרשום לך על האוטו
זהו אחי חם לי באצבעות אין לי כוח לרשום יותר