PDA

View Full Version : אני קצת חיי בסרט אבל כמה שאלות קוסמטיות:

ori
15-04-08, 00:05
שלום חברה, עוד 3 חודש ו 7 יום (אבל מי סופר)
אני משתחרר מצבא הגנה לישראל לאחר 3 שנים.
כמובן שאחרי כמה חודשי עבודה, אני מתכוון למכור את האונו הקטנה שלי ולעבור למשהו יותר רציני (סיאט לאון 4, 2002 1800T).

עכשיו עד היום את הפרוייקטים של האוטו עשיתי בעצמי.
אך יש משהו שנאי לא יודע לעשות. אני תמיד רואה את הפרוייקטים המטורפים האלה שבונים בניות פיבר בכל פנים הרכב.
זתמורת, כל הבניות לרמקולים מפיבר, הידיות שינו לפיבר, מלא פיבר בפנים, וצובעים אותו באותו צבע של המרכב מבחוץ, בקיצור נראה כמו מהיר ועצבני יפייפה.
השאלה היא, האם עושים דברים כאלה בארץ? אם כן איפה? העלות יקרה מידיי? או שיש גם דרך לעשות בעצמך?
תודה רבה לכל העונים.
וכן אני יודע שאני ילד לפעמים. אבל זה חייב להעשות! (מבחינתי לפחות) :p

צביקוש23
15-04-08, 00:21
יש מקום מסוים שכרגע לא זוכר את שמו.
שבוע שעבר או לפני שבועיים בדיוק היה כתבה עליו בחדשות על איך שהוא הופך חלומות של אנשים בקשר לרכב שלהם למציאות והופך אותם לרכבים משופרים חיצונית ומכנית ממש כמו בסרט מהיר ועצבני.

נדמה לי שמדובר על איזה כפר דרוזי כלשהו באזור הצפון (אזור כרמיאל-נצרת)

לצערי לא יכול לסייע יותר מזה.

שלום חברה, עוד 3 חודש ו 7 יום (אבל מי סופר)
אני משתחרר מצבא הגנה לישראל לאחר 3 שנים.
כמובן שאחרי כמה חודשי עבודה, אני מתכוון למכור את האונו הקטנה שלי ולעבור למשהו יותר רציני (סיאט לאון 4, 2002 1800T).

עכשיו עד היום את הפרוייקטים של האוטו עשיתי בעצמי.
אך יש משהו שנאי לא יודע לעשות. אני תמיד רואה את הפרוייקטים המטורפים האלה שבונים בניות פיבר בכל פנים הרכב.
זתמורת, כל הבניות לרמקולים מפיבר, הידיות שינו לפיבר, מלא פיבר בפנים, וצובעים אותו באותו צבע של המרכב מבחוץ, בקיצור נראה כמו מהיר ועצבני יפייפה.
השאלה היא, האם עושים דברים כאלה בארץ? אם כן איפה? העלות יקרה מידיי? או שיש גם דרך לעשות בעצמך?
תודה רבה לכל העונים.
וכן אני יודע שאני ילד לפעמים. אבל זה חייב להעשות! (מבחינתי לפחות) :p

raanan_t
15-04-08, 03:52
בניות פיבר ניתן לעשות לבד ובעלויות לא גבוהות במיוחד, אם-כי גם לא זול במיוחד.
ככל שהבניה מורכבת יותר כך ידרש ממך יותר ידע טכני עם חומרים וכלים שונים וכן את המצאותם של הכלים הללו. חפש קצת בפורום, יש כמה נושאים בנושא בניות פיבר וגם ב-carsforum.co.il תחת פורום אודיו. אתה תמצא מידע רב.
הנושא לא מסובך מדי וניתן ללמוד את הנושא תוך כדי עבודה. את הפינישים הייתי משאיר בידי בעל מקצוע.

בארץ, יש את סאונדסטורם בחולון, שמבצע עבודות כאלו בתחום הרמקולים והאודיו, אבל בטח שבעבור תשלום הוא יעשה גם ידיות ושאר ירקות מפיבר.

קח בחשבון שאם אתה פונה לבעל מקצוע שכזה לרוב זה כרוך בהשבתת הרכב לתקופת הפרוייקט. בפרוייקט שבוצע בפונטו HGT לקח כמעט חודש להשלים את העבודה.

רענן.

Tzvika 16V
15-04-08, 08:14
יש מקום חדש שעובד בצורה מדהימה ומקצועית עם בניות אדירות גם של ג'יפים גם מכוניות ספורט וגם קלאסיות.
נקרא D&S car design and stereo הם יושבים ברחוב בן גוריון בבני ברק בדיוק מול השלישות הצבאית ברמת גן. אני כל פעם עובר שם יוצא לי העיניים.

ori
15-04-08, 17:59
וואי תודה לכל העוזרים כאן!
עכשיו שאלה נוספת, מישהו יודע לאיזה תווך מחירים אפשר להגיע? זתומרת?
מדובר במשהו כמו עד 10 אלף? או שהרבה יותר?