התחבר

View Full Version : תגידו לי מזל טוב...

danceoflife
14-04-08, 13:44
ברוך שפטרנו מהרכב המקולל הזה!!!

הבוקר נפגשתי עם הסוחר (יותר נכון עם השותף שלו, הסוחר עצמו לא בא)
הוא שילם לי 30,000 ש"ח ולקח את הרכב. זה מכסה לי רק חצי מההוצאות תיקונים, אבל זה עדיף מלהשאיר את הרכב אצלי או להסתבך בתביעה ועוד הוצאות. בין זה לזה, טרחתי גם להקליט הכל (ואת ההודאה שלו שהם זייפו ק"מ) כדי שיהיה לי גיבוי אם מתישהו יצוץ משהו.

כל מה שנותר עכשיו זה לחפש רכב חדש (וזה הרבה :()
כל העולם (כ-ל העולם) אומרים לי לא ללכת שוב על ספייס...:cool: שזה רכב שמתקלקל כל יומיים ושזה יקרה לי בכל ספייס אחרת... אוף אני כל כך אוהבת את הרכב הזה :]

עד כאן, הטרגדיה היוונית שלי עם הרכב הראשון שלי :-P

simon377
14-04-08, 14:22
עכשיו בדיוק ראיתי את ההודעה המקבילה גם בקארס פורום, נכנסתי לברך אותך.
הילה-
כל הכבוד שלא התייאשת!
כל הכבוד שלא וויתרת!
אם זאת הגישה שלך לגבי עוד תחומים בחיים (נחישות, עוז ועקשנות +טיפת מזל) אני בטוח שתגיעי רחוק.

או כמו שאומרים במחוזותי-
כפיים ים
(סמיילי שמוחא כפיים)(סמיילי שמוחא כפיים)(סמיילי שמוחא כפיים)(סמיילי שמוחא כפיים)

בהצלחה במציאת הפונטו הבאה שלך, אני בטוח שעכשיו אין סיכוי שיצליחו "להפיל" אותך.
***עריכה:
את הצמיגים לפחות פירקת?

raanan_t
14-04-08, 14:25
מברוק :)
לפחות הסוחר לא יצא מטומטם לגמרי ולקח את הרכב חזרה.

לגבי האמינות, קשה להתווכח עם כל העולם אבל אני יודע דבר אחד פשוט:
רכב שטופל כראוי יהיה אמין מאוד, ללא תלות ביצרן. גם טויוטה קורולה שמתוחזקת רע תתחיל להתפרק אחרי זמן מה ולעשות צרות. הבעיה היחידה עם הספייס היא שקשה למצוא אחת שמורה.

אינני בא לסנגר על הפונטו אבל זה מעצבן שאנשים אומרים שטויות ומעתיקים משפטים ממישהו שלפני 30 שנה חשב שהוא מכונאי.

הרכב שלי נמצא במשפחה כשנתיים, התיקונים שבוצעו הם ניקוי מנוע המגבים (ביצעתי לבד).
כל השאר אלו טיפולים שוטפים כגון שמנים, בלמים, נוזל קירור וכו.

על אילו רכבים אחרים את חושבת?

ארילו
14-04-08, 15:00
מזל טוב.

עכשיו עם ההקלטה גשי לתחנת המשטרה הקרובה למקום מגורייך ותגישי תלונה נגדו. זיוף קילומטרז' זאת עבירה פלילית.

פיליפ
14-04-08, 16:02
קודם כל מזל טוב.
דבר שני, עכשיו שאת הולכת לחפש רכב חדש, קחי איתך מישהו שבאמת מבין ויודע מה לבדוק! ולא אחד כזה שאומר שזה חרא של רכב וכו'.

fpclub
14-04-08, 16:04
מזל טוב על ההפטרות מהרכב!
שיהיה המון בהצלחה בחיפושים ואם אני אראה משהו שווה אני אעדכן.

Punto03
14-04-08, 16:14
שמח שהסתיים..
בהפסד אבל לפחות הסתיים!

רפי לין
14-04-08, 16:20
העיניים שלי כל הזמן מחפשות פונטו ספייס עבורך.
פעלת יפה ובנחישות וחבל שצדקתי שראיתי מייד את המכונית כ"חשודה" במפגש שהיה,
אבל "מעז יצא מתוק".
בברכה - רפי לין :)

stio
14-04-08, 18:36
אני שמח בשבילך שהכל הסתדר!
בפעם הבאה דרשי לראות הוכחות לאימות הק"מ שמופיע על הצג (ספר טיפולים או קבלות ממוסכים).

רקובי
15-04-08, 00:45
באמת.

mgoldst
15-04-08, 01:01
אולי תפרסמי את מספר הרכב שאחרים לא יפלו גם (או לפחות ידעו מה הם קונים)

danceoflife
17-04-08, 16:07
תודה לכולכם על העידוד :p
את הצמיגים לא הספקתי להוריד כי לא היה לי זמן (הכל קרה כל כך מהר) וגם כי לא הייתי בטוחה שהרכב הבא שאקנה יהיה בדיוק באותן מידות.. חבל סתם להתקע עם צמיגים בבית :)
אפילו את ה-80 ש"ח מגבים ניסיתי להחליף בישנים :D (זה כבר עניין של פרנציפ :grin:)

עכשיו אני בחיפושים מאסיביים...
מצאתי פונטו נדירה 2002 עם 34K ק"מ! בבעלות של אדם מאד מבוגר שאשתו נוהגת על הרכב, כמובן יד 1. אבל הוא בירושלים :( ועכשיו כשאין לי רכב, אין מצב שאסע עד לשם בימים הקרובים. ועד שאוכל ליסוע, הוא בטח כבר ימכור.
:-/

לאט לאט אנשים מתישים אותי ומשכנעים אותי לחפש גם רכבים אחרים :(

danceoflife
17-04-08, 16:15
אגב,
כפי שחלקכם ראיתם בפורומים אחרים שכתבתי -
הרכב חזר לפרסום ב"יד 2"
מס' מודעה 3646676
פונטו ספייס כסופה 01 דגם SX, מוצגת כיד 2 (היא יד 3)

stio
17-04-08, 16:37
תראי- הכל עיניין של סבלנות.

מרגע שמכרנו את הפיאט 127 לפני 8 שנים ועד שקנינו את האונו עברה כמעט שנה שלמה של חיפושים! כן, גם זה יכול לקרות.

אל תקשיבי לאנשים שחושבים שהם חכמים- עשי את מה שטוב לך ומה שאת רוצה. אם את מתעקשת על הפונטו אז את תמצאי אותה.

danceoflife
17-04-08, 16:53
תראי- הכל עיניין של סבלנות.

מרגע שמכרנו את הפיאט 127 לפני 8 שנים ועד שקנינו את האונו עברה כמעט שנה שלמה של חיפושים! כן, גם זה יכול לקרות.

אל תקשיבי לאנשים שחושבים שהם חכמים- עשי את מה שטוב לך ומה שאת רוצה. אם את מתעקשת על הפונטו אז את תמצאי אותה.

אין ספק שבטווח זמן כזה אצליח למצוא
לצערי אין לי את פריוולגיית הזמן מאחר ואני עובדת מאד רחוק מהבית ומתניידת גם מהעבודה ללימודים, זה יהיה בלתי אפשרי להספיק בכל באוטבוסים. כל כך בלתי אפשרי, שהחודש אני משכירה רכב. נוסף על כך, אין לי איך ליסוע לראות רכבים שמוצעים למכירה עכשיו :-/
אני מאד מאד אשתדל להיות סבלנית בקניה הזאת, לא אקנה שוב רכב שאני לא בטוחה לגביו

נ.ב.
למה כל העולם וסבתא שלו שונאים את פיאט??? :(

stio
17-04-08, 17:15
דעות קדומות, הפיאטים של שנות ה- 70 וחלק מה- 80 לא היו משהו.

fpclub
17-04-08, 18:46
בשום פנים ואופן אל תקשיבי לאלה ש"מבינים" וממליצים לך לא לקנות פיאט, הכל מבוסס על דעות קדומות, אסור לך להתייאש. תמשיכי לחפש ואני בטוח שתמצאי משהו טוב. לא יכול להיות שכל הפיאט פונטו בארץ שחוטות פשוט צריך הרבה סבלנות בסוף זה ישתלם.

רקובי
17-04-08, 22:06
אגב,
כפי שחלקכם ראיתם בפורומים אחרים שכתבתי -
הרכב חזר לפרסום ב"יד 2"
מס' מודעה 3646676
פונטו ספייס כסופה 01 דגם SX, מוצגת כיד 2 (היא יד 3)

פנית ליד 2 בנושא? כדאי לנסות.
וחשוב עוד יותר - מה מספר הרכב?

danceoflife
17-04-08, 23:08
פנית ליד 2 בנושא? כדאי לנסות.
וחשוב עוד יותר - מה מספר הרכב?

לא פניתי אליהם, אני לא חושבת שהם יכולים להרשות לעצמם להוריד מודעות בלי לדעת מי מה מו ושאני דוברת אמת... :neutral:

מספר הרכב - 8004410

stio
17-04-08, 23:15
ולאחר שפרסמת את מס' הרכב, אני מעלה תמונה של הרכב שלך עם מס' חשוף בכוונה שצילמתי במפגש המועדון האחרון.

בכוונה לא הטבעתי עליה זכויות יוצרים, את יכולה להשתמש בתמונה הזו כרצונך ולהפיץ אותה בכל פורמי הרכב שקיימים, על מנת שאנשים תמימים לא ייפלו בפח.

למרות שהמס' הרישוי בתמונה בלוח יד 2 מוסתר, עדיין אפשר לזהות את הרכב בקלות לפי הטאסות והמדבקה של פיאט בצידי הדלתות.

http://img398.imageshack.us/img398/6332/064bt5.jpg

shachar
17-04-08, 23:55
כמה תמים הוא ניראה מבחוץ לא פלא שנפלת..
רוב בני האדם הממוצעים היו נופלים

מצווה להפיץ את התמונה הזו ברשת..