התחבר

View Full Version : בעיית צריכת דלק !

etavz3
08-04-08, 17:44
שלום לכולם

ברשותי פונטו GT . אז ככה צריכת הדלק שלי לא הגיונית

1 כמה אמורה לעשות פונטו GT ליטר לקילומטר ?

2 שפורים במנוע: היה וסת דלק גדול החלפתי אותו למקורי . פילטר אויר ניקתי . תוספים שמתי מה עוד
אני צריך לבדוק ?

בבדיקה האחרונה שבדקתי מילאתי 32 ליטר ונסעתי עד שגמגם האוטו 210 קילומטר שזה 1ל6.5 ק"מ לאאאאאא הגיוני

3 בדקתי אין לי שום נזילת דלק רק שאני ממלא פול אז יש לי נזילה מהאטם של המשאבה ..עם אני לא ממלא פול אז אין נזילה .. אז אני תמיד משתדל למלא לא עד הסוף ..

בבקשה עזרה חבר'ה מה אני צריך עוד לבדוק

פיליפ
08-04-08, 22:36
כדי למדוד צריכת דלק יש למלא עד הסוף את מיכל הדלק, לנסוע ככל האפשר ואז למלא שוב. למדוד את המרחק שעברת, לחלק אותו במספר הליטרים שמילאת בפעם השנייה ותקבל אינדקציה הרבה יותר טובה.

הרבה גם תלוי באופי הנסיעה שלך ובכמות הלחיצות.

שחר
09-04-08, 11:48
שלום לכולם

ברשותי פונטו GT . אז ככה צריכת הדלק שלי לא הגיונית

1 כמה אמורה לעשות פונטו GT ליטר לקילומטר ?

2 שפורים במנוע: היה וסת דלק גדול החלפתי אותו למקורי . פילטר אויר ניקתי . תוספים שמתי מה עוד
אני צריך לבדוק ?

בבדיקה האחרונה שבדקתי מילאתי 32 ליטר ונסעתי עד שגמגם האוטו 210 קילומטר שזה 1ל6.5 ק"מ לאאאאאא הגיוני

3 בדקתי אין לי שום נזילת דלק רק שאני ממלא פול אז יש לי נזילה מהאטם של המשאבה ..עם אני לא ממלא פול אז אין נזילה .. אז אני תמיד משתדל למלא לא עד הסוף ..

בבקשה עזרה חבר'ה מה אני צריך עוד לבדוק

אז ככה הבעיה שלך היא החישן למבדה שיושב בתחילת האגזוז 20 ס"מ אחריי הטורבו ככול הנירא שהוא נשרוף
וה GT אוכלת 1ל10.5 שזה יוצא 42 ליטר 435 ק"מ בנסיעה רגועה בן ערונית. בלחיצות 1ל6

etavz3
09-04-08, 13:04
מאפה אני משיג חיישן כזה .. מפירוק אני לא מאמין שאני ימצא GT מפורקת

שחר
09-04-08, 13:39
מאפה אני משיג חיישן כזה .. מפירוק אני לא מאמין שאני ימצא GT מפורקת

אתה פשוט צריך ללכת לחלקי חילוף ולהזמין (חישן למבדה של BOOS ארבע חוטים)ל PONTO GT
אני מאמין שהם עובדים עם הספקים של חברת BOOS אם לא אז רק בחברה.
עלות החישן.
בחברה:600 ש"ח +-
בחלקי חילוף:400 ש"ח

נ"ב
בדוק אם הרכב מעשן שחור בלחיצות על הגז

etavz3
09-04-08, 13:46
וזה יעלים לי את המנורה של המזרק שדולקת לי ... זה גם קשור

שחר
09-04-08, 13:58
בתח
המנורה של המזרק מסמנת בעיה במערכת הדלק.
ברגע שאתה מחליף את החישן זה צריך להעלם אם לא
אתה צריך לעשות איפוס מחשב שזות אומרת לנתק את קוטב הפלוס של המצבר לחצי דקה ולהרכיב

etavz3
09-04-08, 14:39
הרכב שלי לא מעשן כלום אבל בבוקר יש ריח של תערובת דלק עשירה .. גם אני רואה את זה בשעון למדה שהוא מגיע עד למטה לתערובת עשירה מידי.. רק לאחר שהרכב מתחמם הוא עובר לנורמלי

שחר
09-04-08, 15:45
אני מציע לך לעשות עוד בדיקה של נזילות לפני שאתה קונה את החישן
אולי שפירקתה את הווסט לא הדקת את צינורות הדלק
זה קרה משפרקת את הווסט?
נ"ב
עשן שחור מראה על תערובת עשירה מידיי

etavz3
09-04-08, 18:00
אז גם עשן שחור אין לי .. אני כבר לא יודע מה לעשות אין נזילה אין כלום .. ובקשר לווסת מישהו מיקצועי עשה את זה גם קניתי חנוכיה חדשה .. מה שנשאר שם זה המזרקים הם לא הכי גדולים אבל הם לא מקוריים של פיאט הם של איביזה טורבו

etavz3
10-04-08, 10:34
טוב אתמול הנעתי את הרכב והרכב שיחק בטורים ..והשעון למדה לא עבד והאוטו כול הילוך קירטע
והיום בבוקר הרכב נוסע רגיל בלי קרטוע אבל עדיין שותה ים של דלק

שחר
10-04-08, 16:00
טוב אתמול הנעתי את הרכב והרכב שיחק בטורים ..והשעון למדה לא עבד והאוטו כול הילוך קירטע
והיום בבוקר הרכב נוסע רגיל בלי קרטוע אבל עדיין שותה ים של דלק

יופי אכשיו אני בטוח.
(תחליף את החישן למבדה)
עוד דבר אם באפשרותך לחבר את הווסט דלק(עם השעון)
תחבר ותיבדוק אם אתה יכול עבור על ידי סגירת בורג הלחץ את 3.5 בר אם לא אז גם המשבת דלק הלחה אצלחה ברכב יש משבה שלWOLBRO 255 ליטר לשעה ויכולה לספק מעל 6 בר לחץ בחנוקיה של המזרקים.

etavz3
10-04-08, 16:14
אוקי אני יחליף את הלמדה ואני ייהיה איתך בקשר ...

ומה עוד .. אני נוסע בלחיצה הרכב נותן 1.6 בר בטורבו ונשאר על 1.6 בר .. אבל אני לא מרגיש דחיפה רצינית ועם אני לא טועה אני צריך לנסוע חיה לאא? מה אני יכול עוד לחפש שלא חיפשתי ?
צנרת של הטורבו הכול חדש אין שום בריחה .. בהילוך ראשון שני שלישי הרכב לא מפרפר אפילו
רק בהילוכים רבעי חמישי אתה מרגיש שהרכב דוחף מזה בבקשה תעזור לי !!!!!!!

שחר
10-04-08, 16:40
אוקי אני יחליף את הלמדה ואני ייהיה איתך בקשר ...

ומה עוד .. אני נוסע בלחיצה הרכב נותן 1.6 בר בטורבו ונשאר על 1.6 בר .. אבל אני לא מרגיש דחיפה רצינית ועם אני לא טועה אני צריך לנסוע חיה לאא? מה אני יכול עוד לחפש שלא חיפשתי ?
צנרת של הטורבו הכול חדש אין שום בריחה .. בהילוך ראשון שני שלישי הרכב לא מפרפר אפילו
רק בהילוכים רבעי חמישי אתה מרגיש שהרכב דוחף מזה בבקשה תעזור לי !!!!!!!

למה אתה מתקוון גם שאתה עוזב את הגז הוא לא יורד מ 1.6 ?
נ"ב
יש לך את הפלאפון שלי דבר איתי

etavz3
10-04-08, 16:51
אין לי את הטלפון שלח לי [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] ... ולא הוא אמור לתת פיק 1.6 בר ולרדת 1.2 לאא כמו סטנדרט ?

שחר
13-04-08, 23:35
אין לי את הטלפון שלח לי [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] ... ולא הוא אמור לתת פיק 1.6 בר ולרדת 1.2 לאא כמו סטנדרט ?

0524326965