View Full Version : מפתח חדש/שכפול
שלום לכולם!
יש למישהו מושג כמה אמור לעלות שכפול מפתח לפונטו?
ברשותי יש רק מפתח אחד עם שלט נפרד לאזעקה.
בסמלון אצלך אני רואה שמדובר בפונטו "ספייס" שבמפתח שלה יש אימובילייזר מקורי והדרך היחידה לשכפול מפתח נוסף זה ע"י הזמנת מתח/ות דרך מחסן החלפים המרכזי של פיאט (במוסגכים מוארשי היבואן) והמפתח מגיע מבית החרושת באיטליה מקודד אל הרכב שלך.
לאחר מכן, במוסך, מבצעים ע"י מחשב האבחון (אגזמינר) נוהל הכנסת מפתח חדש למע'.
מנעולני רכב אינם יכולים לשכפל מפתחות לפונטו ספייס.
בברכה - רפי לין :)
תודה רפי.
יש לך מושג כמה הסיפור הזה אמור לעלות?
אני מבין שצריך גם כרטיס או משהו כזה (סליחה על הבורות..). זה משנה אם יש או אין אותו?
תוכל לברר הכל במוסך מורשה של פיאט שבאזורך (הכי פשוט).
danceoflife
07-04-08, 19:03
מבדיקה שעשיתי מול שמשון (המוסך המרכזי ביהוד) לפני כחודש,
שכפול מפתח נוסף+כרטיס עולה בסביבות ה-850 ש"ח
הכרטיס לא קריטי, הוא עולה בערך 50 ש"ח. המחיר הגבוה הוא עלות שכפול המפתח ושליחתו מאיטליה.
כשדיברתי עם חיים בזמנו הוא אמר שקיבל פקס פרסומת ממישהו בבני ברק שטוען שהוא יכול לשכפל את המפתחות האלה (ואז כמובן העלות זולה בהרבה), אבל מאחר והוא לא מכיר אותו או שמע המלצות, הוא לא רוצה להפנות אליו אנשים.
אתה יכול לשאול את חיים אם כבר ניסו את השכפול הזה ואם הוא עבד - אם כן, זה יכול לחסוך לך מאות שקלים.
(הבעיה בלנסות את העניין היא שאם המפתח לא טוב, הוא יכול להזיק למחשב הרכב (ככה חיים אמר))
תודה רבה!
אני אבדוק ואעדכן.
גם את קנית את הרכב רק עם מפתח אחד?:)..
השואל הנו מהצפון ובודאי שבני ברק לא תתאים לו.
מהיכן אתה מהצפון? איזור הצפון הוא גדול.
אני מנהריה.
מטפל במוסך פיאט כרמיאל
danceoflife
07-04-08, 23:20
תודה רבה!
אני אבדוק ואעדכן.
גם את קנית את הרכב רק עם מפתח אחד?:)..
אם הייתי יודעת שהמפתח כל כך יקר לשכפול בעת הקנייה, הייתי מורידה כמה מאות שקלים ;-)
מאוחר יותר הצלחתי ליצור קשר עם המוכר המקורי (לא קניתי ממנו) והוא מצא לי את המפתח השני וחסך לי את הכסף הזה :)
לגבי העובדה שאתה מהצפון, אני חושבת שאם השכפול כן אפשרי בארץ, וזה בהפרש של כמה מאות שקלים, שווה לקפוץ בשביל זה למרכז
עוד דיון שמתחיל ומסתיים באופן זהה - בנושא מפתחות.
המנעולנים דה היום טוענים ליכולת לשכפל מפתחות אימובילייזר גם של הפונטו.
רפי מאוד לא אוהב שאני כותב את זה, וטוען שזה בלתי אפשרי. אני לא ניסיתי.
א ב ל
מכיוון, ואמרתי זאת כבר לבחורה שמעלי בנושא דומה, שאי אפשר 'לעבוד' עליך בעניין כזה,
אני הייתי ממליץ לגשת למישהו שטוען שהוא יכול לשכפל כזה מפתח (במרכז יש עשרות כאלו, אפילו בקניונים יש דוכנים לזה) ולנסות. אם זה לא יעבוד, לא יגרם נזק - ואתה לא תשלם על מפתח שלא עובד, נכון ?
הפתרון השני הוא כמובן דרך היבואן, אבל בגלל שזה סכום אסטרונומי, כדאי לבדוק כל אופציה זולה יותר.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.