View Full Version : חלקי חילוף שטרית בתל אביב
אתמול יצא לי לקפוץ לחלקי חילוף שטרית (קיים כבר 50 שנה..)
בכל אופן מלבד זה שהחנות הקטנה שלו נראית יותר כמו מוזיאון של חלקי חילוף אבל שווה קפיצה..
יש אצלו נכון לאתמול למכירה סט של טסות מקוריות של פונטו דור ראשון (רק זקוקות לצביעה).
למי שמתעניין.
המכירה אצלו היא רק במזומן מהסיבה שהוא נשאר בשנות ה 60 ואין לו קופה משוכללת של ימינו.
חלקי חילוך מפח, סמלים ,פנסים ומה לא יש לו בשפע במקום.
לידיעה
שטרית חלקי חילוף, רחוב המסגר תל אביב . (אין לי טלפון שלו לצערי)
הפרטים המדויקים הנם, "שטרית אלי חלפים", רח' המסגר 35 ת"א, טל' 03-6872487.
בברכה - רפי לין :)
לא כ"כ קשור, אבל... יש לו חלקים לווספות ישנות?
הכוונה בעיקר לחלקי נוי, ניקלים, סמלים וכד, אבל לא רק.
במידה ולא, אשמח להכוונה למקום שיש לו את החלקים הנ"ל. (אצל "בני בייקר" ו"וילף וולף" ביקרתי כבר, לא מצאתי.)
ברר במוסך ותיק שהיה מטפל הרבה בוספות ותגי שם שאני הפניתיך ושבשתי שיסייעו לך ואם להם אין חלקים אז אולי שיכוונוך למי יש וכו'.
המדובר ב"מוסך סלומון" שברח' יצחק שדה 27 ת"א, טל' 03-5622407 ובקש את איציק או חיים.
בדיוק היום הייתי במפגש קטן של רכבי אספנות שהיה ברמת השרון והיו שם כמה בעלי וספות אספנות, אבל קראתי את בקשתך רק כעת.
אני ממליץ לך להגיע למפגשי מועדון החמש (רכבי אספנות) שליד היכל הספורט ביד אליהו ת"א בכל יום שישי אחה"צ ושם בודאי תפגוש הרבה בעלי וספות שתוכל גם להתייעץ איתם לגבי חלפים וכו'.
צביקה ראית שם אולי גם סמלים של אונו (הקדמיים)?
וחגורה?
ברר במוסך ותיק שהיה מטפל הרבה בוספות ותגי שם שאני הפניתיך ושבשתי שיסייעו לך ואם להם אין חלקים אז אולי שיכוונוך למי יש וכו'.
המדובר ב"מוסך סלומון" שברח' יצחק שדה 27 ת"א, טל' 03-5622407 ובקש את איציק או חיים.
בדיוק היום הייתי במפגש קטן של רכבי אספנות שהיה ברמת השרון והיו שם כמה בעלי וספות אספנות, אבל קראתי את בקשתך רק כעת.
אני ממליץ לך להגיע למפגשי מועדון החמש (רכבי אספנות) שליד היכל הספורט ביד אליהו ת"א בכל יום שישי אחה"צ ושם בודאי תפגוש הרבה בעלי וספות שתוכל גם להתייעץ איתם לגבי חלפים וכו'.
לכשתובא הווספה למצב נסיעה (כרגע עדיין בשלבי שיפוץ ושחזור-קישור לשרשור השיחזור (http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=200048)) ותעבור טסט, מן הסתם שאצטרף למפגשים כאלו.
תודה על ההפניה, בקפיצה הבאה שלי לת"א אעבור שם.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.