View Full Version : ריח של דלק בחלל הרכב
כשאני פותח את האיורור (מאפשר זרימת אויר מבחוץ) יש ריל של דלק בחלל הרכב
מה זה יכול להיות ?
פיאט אונו 1400 הזרקה שנת 95
נזילת דלק בתא המנוע! דומם מנוע וגרור למוסך, כל נסיעה עם הרכב מסוכנת.
לאו דווקא....
בפיאט שלך אין פילטר אויר במערכת האיורור (המזגן זו מערכת נפרדת).
לכן שאתה מכניס אויר מבחוץ יש מצב שיכנס קצת ריח של דלק או של עבודת המנוע.
לא חושב שי צורך להתרגש
אני כרגע עובד על רעיון להוסיף פילטר. אני אודיע בהמשך איך הלך
אצלי אף פעם לא נכנס ריח של דלק לתא הנוסעים ולא ריח של "עבודת המנוע", גם לא שהמאוורר הפנימי עובד וגם לא שהמדחס עובד.
גם לי היה ריח חריף של דלק בתוך תא הנוסעים ... אז פתחתי מתחת לכסאות האחוריים את המכסה של המשאבת דלק שיושבת מתחת לכסאות וראיתי שהכול שם מלא דלק כי נוזל מאחד החיבורים .. אז אני ממליץ לך לבדוק שם
באונו, אינני יודע אם המצב עלול להיות דומה אבל זו עוד נקודה לבדיקה.
בפונטו הקודמת שהיתה לי (דור ראשון) היה צינור נשם שמגיע מראש ממכסה השסתומים אל בית פילטר האוויר. הצינור הזה לא היה מהודק כראוי לבית פילטר האוויר ואפשר בריחה של ריחות ממנו (רק בסל"ד גבוה). כמובן, רק כאשר אופשרה כניסת אוויר מבחוץ הריח הורגש.
במוסך לא עלו על התקלה, חיפשו צינורות דלק דולפים לאורך כל קו הדלק וגורנישט, הכל תקין.
באחד הטיפולים שמתי לב לאדים חמים הנפלטים מהחיבור הזה והחלטתי לשים שם בנד, שפתר את כל הבעיה.
בכל מקרה יש לבדוק בדחיפות שאין נזילת דלק, זה עלול להגמר לא טוב.
גם לי היה ריח חריף של דלק בתוך תא הנוסעים ... אז פתחתי מתחת לכסאות האחוריים את המכסה של המשאבת דלק שיושבת מתחת לכסאות וראיתי שהכול שם מלא דלק כי נוזל מאחד החיבורים .. אז אני ממליץ לך לבדוק שם
שאני מרים את הכסאות האחוריים, אני לא רואה מכסה של משאבת דלק או משהו כזה.
היכן זה ממוקם בפונטו ספייס?
בפונטו ספייס זה גם מאחורה תרים את הכסאות האחוריים אלה שיושבים הלהם עם הטוסיק ...[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח . מתחת לזה אתה תראה מכסה עם שלוש ברגי פילפס תפתח אותם ותגיע למשאבת דלק
יש צינורית שמתחברת מהפילטר דלק ל.. מה שנראה לי כמו מסנן אויר(יכול להיות)
בכל אופן.. הצינורית הזאת נראת בלויה וסדוקה ואכן יש עליה סימני טיפות יבשות..
כמו הסימנים העגולים שנישארים אחרי שמים מיתייבשים על זכוכית
אני פשוט החליף את הצינורית הזאת.. ונראה לי שזה יפטור את הבעיה
מה דעתכם ?
אם ריח הדלק מופיע רק כאשר יש אוורור מבחוץ אז סביר להניח שהריח לא מגיע מתוך הרכב, אחרת היה ניתן להריחו בכל מצב, הלא כך?!
בדוק את תא המנוע.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.