PDA

View Full Version : עזרה לגבי פירוק פנסים קדמיים בפונטו ספייס 01 - לטובת הרכבת angel eyes

evy_s
23-03-08, 09:16
שלום לכולם , אני מעוניין להכין angel eyes לפונטו שלי וכבר קניתי את כל החומרים והחלקים שצריך.
קודם כל רציתי לפרק את הפנסים הקדמיים כדי למדוד את הגודל אבל לא הצלחתי להוציא אותם , יש 2 ברגים מעל הפנס ועוד אחד בצד שלו ואחרי שפותחים אותם הפנס כאילו רופף לגמרי אבל לא יוצא מהמקום שלו החוצה.
מישהו יודע איך מוציאים אותם לגמרי?
תודה , אביתר

שחרון
23-03-08, 09:37
אני מקווה שאתה מצלם את הפרוייקט ותשתף אותנו בתהליך.

שחרון

gsk
23-03-08, 11:17
שלום לכולם , אני מעוניין להכין angel eyes לפונטו שלי וכבר קניתי את כל החומרים והחלקים שצריך.
קודם כל רציתי לפרק את הפנסים הקדמיים כדי למדוד את הגודל אבל לא הצלחתי להוציא אותם , יש 2 ברגים מעל הפנס ועוד אחד בצד שלו ואחרי שפותחים אותם הפנס כאילו רופף לגמרי אבל לא יוצא מהמקום שלו החוצה.
מישהו יודע איך מוציאים אותם לגמרי?
תודה , אביתר

אני לא יודע איזו שנה הפונטו שלך אבל בספייס, כדי לפרק את הפנסים יש צורך לפרק גם את כל יחידת החזית/טמבון של הרכב (היחידה בה יש כונסי אוויר תחתונים ולוחית הרישוי יושבת עליה). לצורך זה צריך גם מברג מיוחד בצורת כוכב. ממליץ לך להיכנס לזה רק אחרי שהסתכלת על עמודים 11-4 ו-
11-5 בספר ההדרכה של היינס.

מי מבין בעלי הספר שיכול לסרקו אותו, זה יכול לעזור מאוד לבחור (לי פשוט אין סורק).

אגב: תוכל להראות לנו לינק, איך נראות יחידת האנגייל אייז לפונטו?

אדי.ו
23-03-08, 14:46
אני לא יודע איזו שנה הפונטו שלך אבל בספייס, כדי לפרק את הפנסים יש צורך לפרק גם את כל יחידת החזית/טמבון של הרכב (היחידה בה יש כונסי אוויר תחתונים ולוחית הרישוי יושבת עליה). לצורך זה צריך גם מברג מיוחד בצורת כוכב. ממליץ לך להיכנס לזה רק אחרי שהסתכלת על עמודים 11-4 ו-

מי מבין בעלי הספר שיכול לסרקו אותו, זה יכול לעזור מאוד לבחור (לי פשוט אין סורק).

אגב: תוכל להראות לנו לינק, איך נראות יחידת האנגייל אייז לפונטו?לא צריך סורק, אתה יכול לצלם את הדפים עם מצלמה דיגיטלית- להקטין ולעלות.
כולנו נשמח לתמונות.

gsk
23-03-08, 17:13
גם מצלמה דיגטלית אין לי

evy_s
23-03-08, 17:15

אגב: תוכל להראות לנו לינק, איך נראות יחידת האנגייל אייז לפונטו?

כתבתי שהרכב שנת 2001
יש לי סט מברגי כוכב ככה שזה לא בעיה
את יחידת התאורה אני מתכוון להכין בעצמי.
מישהו כבר פירק בעבר את הטמבון ויכול להעיד על רמת הקושי של זה?

gsk
23-03-08, 17:19
את יחידת התאורה אני מתכוון להכין בעצמי.

איך תכין את יחידת התאורה. עד כמה שידוע לי פנסי הפונטו אטומים. כל נסיון לפתוח אותם יוביל לשבירתם. אם אין לך נסיון בעניין, ותר על זה כי עלות פנס חדש היא כ- 1200 ש"ח.

Caveman
23-03-08, 19:15
הברגים לפירוק הפגוש נמצאים מתחת לחיפוי בכל בית גלגל, ובמרכז הרכב על קורת המשקפיים.

ארילו
23-03-08, 20:17
אני מאוד מקווה שתצלם הרבה תמונות של הפרוייקט הזה.

אתה מתכוון לפתוח אותם בעזרת תנור?

evy_s
23-03-08, 20:40
אני מאוד מקווה שתצלם הרבה תמונות של הפרוייקט הזה.

אתה מתכוון לפתוח אותם בעזרת תנור?

אני ישתדל לצלם כמה שיותר תמונות במידה והפרויקט הזה באמת יצא לפועל , לא היה לי זמן עדיין להתחיל להתעסק בזה אבל מבירורים שעשיתי בכמה מקומות אני מקבל מידע שונה בכל מקום והשאלה היא אם הפנסים אטומים או שלאחר פירוק הטמבון והוצאתם ניתן גם להסיר את הפלסטיק השקוף בקלות ואם הם אטומים מה הדרך הטובה ביותר לפתוח אותם?

Caveman
23-03-08, 20:54
הם אכן אטומים.
אני מניח שחימום הדבק בדרך כלשהו יגרום לו להתמוסס מעט.

evy_s
23-03-08, 21:39
לפני שאני בכלל מתחיל בפרוייקט הזה מישהו יודע לגבי כל נושא החוקיות של זה?
לא יהיו לי בעיות בטסט? משטרה יכולה לעצור אותי על דבר כזה?