View Full Version : שאלה לגבי טורים "משחקים" , ספייס 2001
כאמור בהודעות הקודמות שלי אני כנראה קצת אבל קצת חשדן לגבי כל דבר שנוגע לרכב שלי (לצערי זהו יצרי הטבעי).
בכל אופן - כאשר הרכב עומד נראה שישנו משחק מינורי אך מורגש לחדי השמיעה והרגש בטורים של המנוע .
בשירשורים קודמים ראיתי מספר פעמים נושאים דומים אך ללא תשובה שנראה כחד משמעית .
האם ישנם חוטי הצטה בפונטו ספייס 2001 ELX ? והאם ישנו צורך להחליפם בכדי לפתור את הבעיה.
כתוצאה מהמשחק מרגישים את ווברציות המרכב ( מינורי).
תודה ,
Tzvika 16V
21-03-08, 08:20
תופעה מוכרת ושכיחה למדי בספייס.
אני תיקנתי קותה לבד זה ממש פשוט.
http://fiatclub.co.il/forum/showthread.php?p=23668#post23668
בהצלחה.
כאמור בהודעות הקודמות שלי אני כנראה קצת אבל קצת חשדן לגבי כל דבר שנוגע לרכב שלי (לצערי זהו יצרי הטבעי).
בכל אופן - כאשר הרכב עומד נראה שישנו משחק מינורי אך מורגש לחדי השמיעה והרגש בטורים של המנוע .
בשירשורים קודמים ראיתי מספר פעמים נושאים דומים אך ללא תשובה שנראה כחד משמעית .
האם ישנם חוטי הצטה בפונטו ספייס 2001 ELX ? והאם ישנו צורך להחליפם בכדי לפתור את הבעיה.
כתוצאה מהמשחק מרגישים את ווברציות המרכב ( מינורי).
תודה ,
אני גם סובל מהבעיה הזו. ניקתי בית מצערת, הוחלפו חוטי הצתה אך המצב עדיין לא הסתדר.
באיזו טווח סל"ד הרכב שלך נמצא בילוך סרק? מה טווח המשחק של המחט ( סל"ד 50/100/200 +-)?
Tzvika 16V
21-03-08, 14:23
לפני שביצעתי את הניקוי וההחלפה בפרויקט האחרון ביררתי במוסך המרכזי לגבי התופעה אמרו שהתופעה נובעת בהרבה מקרים מכויל הצתה במצב לא תקין. העלות של התיקון הייתה 1200 שקל לפני מעמ אז החלטתי לנסות את הפרויקט שעשיתי ולמזלי זה פתר את הבעיה. אני מקווה שזה לא הנידון אצלכם.
אצלי התופעה מורגשת קלות רק שכאשר הרכב נמצא במצב סרק על כ- 650 סל"ד. אז רואים שהמחט משחקת קצת בטווח +- 50 סל"ד. כאשר המזגן עובד(בהילוך סרק) והסל"ד עומד על 900 אז התופעה לא מורגשת.
האם בעיית סליל הצתה אופינית למצב כזה? אודה לרעיונות?
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.