View Full Version : מחפש שיפורי קוסמטיקה לHGT
מצאתי אתר שמוכר מלא שיפורים מדליקים , החל מפנסי איתות מושחרים ספויילרים וקיטים ף לצערי האתר בריטי ,www.nicedeals.co.uk ' רציתי לדעת , במידה ואני מזמין מאתר כזה פנסים אחוריים שקופים , האם ייתכן שאני לא יצליח להרכיב אותב בגלל ההפכים(אנגליה נוהגים הפוך ) , כמוכן ישלמשהו מושג לגבי עלויות משלוח וכדומה, אשמח לתשובות ממי שכבר יצא לו להזמין מאתרים בחו"ל...
KoF-sHeLeG
19-03-08, 12:36
תעלה תמונות של הפריטים שאתה רוצה להזמין, כדי שנוכל לחוות עליהם דיעה.
אולי גם תמצא מישהו שיזמין אחד מהם ביחד איתך...
הפנסים השקופים לפונטו מכוערים בטרוף.
יש שמוצאים את קיט האבארט יפה מאוד ומהווה שיפוריופי טוב, אני אוהב בעיקר את הספויילר האחורי וחצאיות הצד.
לדעתי, חפש לך באיביי זוג פנסים אחוריים של Mk2B.
אני גם מאוד אוהב את הספוילר, ובכלל את חלקי הבודי-קיט של האבארת' 5דל'.
לא אמורה להיות בעיה עם הפנסים, רוורס ימין, ערפל שמאל, זה הכל.
מה שכן, יש לו בוקים במחירים טובים מאוד !
מה שכן, יש לו בוקים במחירים טובים מאוד !
בוקים? מה הכוונה?
בכל מקרה עברתי היום בפיט סטופ ומצאתי פנסים אחוריים בקלית שקופה והפנים מושחר - מדהים ... מורכב כבר על הרכב , עכשיו אני צריך ספויילר אחורי שלא היה להם שם וגם לא את הטמבון הקידמי של האבארט' , נדיר להשיג , כמו כן פנסי איתות אני רוצה להשחיר , מישהו מכיר מקום שעושה זאת , מכיוון שלהזמין נראה לי מסובך מידי מחו"ל...
מעמדים שתומכים ברכב כאשר רוצים לעבוד מלמטה.
מצאתי אתר שמוכר מלא שיפורים מדליקים , החל מפנסי איתות מושחרים ספויילרים וקיטים ף לצערי האתר בריטי
יש לך רכב יפה, למה להרוס אותו?
לדעתי תשאיר מקורי ותשקיע את הכסף על טיפולים.
הכל מקורי , פשוט יהיה ייחודי ...:-D
זה לא יהיה יחודי, זה יהיה מכוער.
כמובן זה רכב שלך וכסף שלך, אבל זו דעתי בכל אופן.
זה עניין של טעם אישי גיא. גם לטעמי זה מאוד לא אסטתי.
אם הבחור אוהב את העיצוב, זכותו :)
אישית אני אוהב את המקורים אולי עם השחרה קלה.
למרות שזה ניראה סבבה.
נ.ב
תקנה מצלמה יגרלן:)
היי נראה ממש סבבה.
אתה יכול לפרט לגבי עלויות, כולל של ספויילר שאתה מתכוון להוסיף?
הפנסים 900ש"ח בפיט סטופ , לגבי ספויילר - בעייתי - כרגע זה רק להזמין מחו"ל ולדעתי המשלוח+הצביעה+ההתקנה יהיה יותר יקרמהספויילר , הצעד הבא שלי זה פנסי איתות מושחרים ,22 פאונד כולל משלוח ... משהו מכיר איפה ניתן לצבוע בארץ בפחותמחיר אך שיהיה מקצועי וחוקי לטסט?
אני חושב שכל עוד האור הבוקע מהם הוא כתום ונראה מספיק, לא אמורה להיות בעיה מיוחדת.
רק בזהירות שאתה שולף את הישנים, זה דיי עדין :)
..אני זוכר בעבר שהיה ספרי צבע מיוחד לפנסים ... כבר לא מחזיקים אותו בשום מקום , יודע על מה אני מדבר? או איפה להשיג ?
לקח להם חודש שלם לשלוח אותם!!! לא נורא , הותקנו כבר על הרכב - יפה , לא משנה כמעט כלום...
שלב הבא .. יש למישהו רעיון ?
command sergeant major
31-05-08, 10:58
לא יודע מה איתך אני מתכנן סאן רוף וספוילר מנוף ראיתי בראבו אם הספויילר הזה נראה סוף
סאן רוף http://sunroof.co.il/gal2.aspx?a=191
המדגמן שם הגרנדה שלי :)
קצת חסר באתר מידע על מחירים ... כמה עלה לך ?
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.