התחבר

View Full Version : אירוע III-לקידום הספורט המוטורי ותרבות הנהיגה בישראל 7.4.06

06-03-06, 23:15
אירוע III - לקידום הספורט המוטורי ותרבות הנהיגה בישראל, השקת חוק הספורט המוטורי במסיבת ענק !!! (מבית היוצר של קובי כהן)
"בתוכנית: תחרות ג'ימקאנה (שליטה ברכב) בהשתתפות מועדוני הרכב המובילים בישראל,
תצוגת ומכירת אביזרים ושיפורים לרכב, תצוגות תכלית של מכוניות מרוץ מקצועיות (תקן FIA), הצגת רכבים מיוחדים, תקליטן, דוכני מזון, נאומים והסברים על ספורט המוטורי על משמעותיו,
הפתעות נוספות ,סיקור תקשורתי נרחב."

את המועדון ייצגו 5 חברים בתחרות הג'ימקאנה - עלות ההשתתפות - 100 ₪ (לא כולל מע"מ), חברים שמעוניינים להשתתף מוזמנים לפנות אליי בהודעה פרטית, ההרשמה תיסגר שבועיים לפני האירוע .

5 (מכלל המשתתפים) יעלו לגמר בנהיגה על אותו רכב, פרסים יקרים וגביעים לזוכים!!!

תאריך האירוע: יום ו', 7.4.06, 9:00 בבוקר.
מקום האירוע: בי"ס לנהיגה מתקדמת אלטרנתיבי (ברמת הכובש).

אנא אשרו השתתפותכם.

06-03-06, 23:31
איפה זה רמת הכובש?

והאם זה בסגנון "מסלולים" שבאשדוד, רק של חברה אחרת?

06-03-06, 23:46
ליד כפר סבא.
מפה ניתן למצוא בדף כאן:
http://www.alternativi.com/contact.htm.

לקראת האירוע תתארגן שיירה שתצא מאזור המרכז.

07-03-06, 20:53
אינני יכול להגיע עקב המרחק העצום.

מקווה שחברי המועדון יפגינו נוכחות בולטת במקום.

08-03-06, 15:55
אני אוכל להגיע אבל רק עד שעות הצהריים....

08-03-06, 19:04
יש מצב טוב מאוד שאני אגיע.
לגבי השתתפות בתחרות, אני חושב שכדאי שניתן את הבמה לחברה על הכלים היותר מתאימים במועדון. :)

גדעון.

08-03-06, 19:36
99 אחוז שאני אוכל להגיע למפגש ולייצג את המועדון בכבוד אבל לא בתחרות כי אני אעשה בושות לכולם. :)

בברכה, ליאור. :)

08-03-06, 23:31
בכיף אני יגיע
מקווה ששום דבר שיכול לעצור אותי לא יצוץ עד אז.

17-03-06, 02:05
עדכונים:

בנוסף ל-5 המשתתפים בג'ימקאנה, הוקצו למועדון 10 מקומות לרכבי תצוגה.
המעוניינם להציג את רכבם באירוע מוזמנים לשלוח את הפרטים הבאים:

1. שם ומשפחה
2. סוג הרכב
3. מספר רישוי

* רשימה זו תועבר לידי מאבטחי האירוע, רכב שלא יועברו פרטיו לא יורשה להיכנס למתחם.

* יש להכין מבעוד מועד שילוט לכל רכב (תצוגה), אשר יכלול את פרטי הרכב (נתונים טכניים וביצועים) ע"ג דף A4 לבן מודפס.

בעלי האספנות/ספורט/מעניינות - מחכה לשמוע מכם.

17-03-06, 19:27
חברים, האירוע קרב ובא. אנחנו במומנט כרגע וזקוקים לרכבים לתצוגה. חבל שנופיע שם בפורמט מצומצם.

בעלי מולטיפלה, פנדה, בראבה, קופה , אונו, פונטו, רכבי האספנות , כל מי שרק רוצה - קיימים כרגע 9 מקומות מתוך 10 , [אני מציג את הבראבו HGT] ולכן מי שמעוניין לתרום - מוזמן , וזהו צעד מבורך.

קדימה חברים..

:)

17-03-06, 22:32
אני חושב שכדאי קודם שכל החברה עם המכוניות הפחות שגרתיות ירשמו...
אני בכל אופן אשמח להרשם :)
מקווה שלא יצוץ שום דבר שימנע ממני להגיע.

20-03-06, 15:26
אין שום חוק הקובע כי רכבי התצוגה חייבים להיות מיוחדים/אספנות וכו. אבל רצוי , ואם לא , לכל היותר הרשמו כפוטנציאל למילוי 9 המקומות שנותרו. במידה ונצטרך לבחור [אני נוטה להאמין שזה לא יקרה על פי ההענות הלקויה עד כה] נשבץ על פי מגוון.

אז בבקשה , מי שרוצה שירשם ומוקדם ככל האפשר על פי הפרטים שגילי ציין.

בשרשור זה כמובן..

20-03-06, 16:51
שלום, אני לא יודע אם הרכב שלי מתאים לתצוגה בכל מיקרה אם אתם זוכרים אותי מהמפגש האחרון הרכב שלי הוא פיאט אונו הכחולה {תכלת } שהיתה במפגש האחרון אם מדבקה אל השמשה הקידמית.

אם אתם חושבים שהוא מתאים לתצוגה , תנו לי לדעת ואני יסכים.
הינה הפרטים :
שם: קוניקוב גנאדי
רכב: פיאט אונו
רישוי 22-459-05

אנה אשרו בתרד הזה אם אני מתאים, כדי שאני ידע.
בתודה מראש :lol:

21-03-06, 12:51
יפה..

בינתיים נשארו 6 מקומות לתצוגה..

את הפרטים האישיים שלכם - לגילי בלבד .שלא תתקעו בחוץ על ידי המאבטחים.

המציגים בינתיים : גילי, גנדי, ניר , גדעון.

את דף הפרטים הטכנים ניתן להדפיס באופן עצמאי, או למסור לי את הפרטים בהודעה ,הם יודפסו ויחולקו באירוע.
את פרטי הרכב לרשום [מי שכותב לבד] בצורה הזו בפונטים גדולים ככל שניתן:

מועדון פיאט ישראל

דגם: פיאט XXX
מנוע : XXX
הספק: XXX
שנת ייצור:XXXX

עדיין ממתין לאספנות.. :?

21-03-06, 14:10
גם לי אין בעיה להציג את האוטו שלי אני מאוד אשמח אם הוא יוצג אבל אני חושב שצריך לתת זכות ראשונה קודם כל למכוניות המיוחדות וקדימה חברה להתחיל להרשם( במיוחד המכוניות המיוחדות).

21-03-06, 19:03
נותרו 5 מקומות לתצוגה.

המשתתפים בשלב זה:

א. ליאור -פונטו ספייס
ב. גילי -פיאט אונו
ג. גנדי - פיאט אונו
ד. גדעון - פונטו ספייס
ה. ניר - בראבו HGT .

המכוניות המבוקשות : פונטו HGT , פיאט ספיידר, פיאט קופה, פיאט 500 , , פיאט טיפו 2000,
פיאט 127, 124, רגאטה ,ריטמו, וכל רכב אספנות.

21-03-06, 22:33
יאללה חברה אני לא מבין מה ההשתאות הזאת קדימה תתחילו להירשם כל המכוניות המיוחדות.
בעלי ה500 וה600 למיניהם, פונטו HGT, שלא חסרות כאלה, והקופה ועוד מכוניות מיוחדות וענתיקותיאלהה קדימה חברה בואו תתחילו להזיז את העניינים.

21-03-06, 23:21
המרחק גדול על האוטו שלי .פיאט 850 כרגע לפני השיפוץ

22-03-06, 01:40
חברים, הייתי שמח לבוא אבל לצערי אני בדיוק מתחיל קורס פסיכומטרי באותו היום... :(

25-03-06, 23:26
חברה תוסיפו גם אותי זה שמוליק עם הקופה .אני יודע שאתם חושבים מי זה שמוליק עם הקופה הייתי במפגש באיצטדיון רמת גן למי שהיה.בכל מקרה זה דיי נדיר שאני רושם פה משהו אבל אני תמיד בקשר עם האתר ותוכנו.
בכל זאת רציתי להירשם לתצוגה של המכוניות אז -
פיאט קופה 4 צילינדר
צבע אדום פנינה
שנת 1996
2000 סמק טורבו
וחברה קדימה תתחילו להציע את המכוניות שלכם
בברכה שמוליק...

26-03-06, 11:34
אהלן שמוליק..

מברוק על ההחלטה להשתתף [אנו זקוקים לקופה במצגת הרכבים כרגע]

אני שמח שהחלטת לקחת חלק פעיל - כן ירבו , וידגמו מהפגנת הרצון החיובי.
טוב מאוד!

אל תשכח למסור לגילי [בהודעה פרטית] את פרטייך האישיים +מספר רישוי המכונית .

משתתפים עד כה: גילי, ליאור, שמוליק , ניר ,גדעון וגנדי.

מחכים לאספנות..

יש לכם עוד כ 5 ימים עד לסגירת הרשימה. קדימה...

26-03-06, 23:38
תמונות וכתבות מאירועים קודמים:

http://www.fiatclub.co.il/images/sport/sport5.jpg

http://www.fiatclub.co.il/images/sport/sport3.jpg
המתחרות בג'ימקאנה:
http://www.fiatclub.co.il/images/sport/sport1.jpg

http://www.fiatclub.co.il/images/sport/sport4.jpg
האירוע הראשון בלטרון:
http://www.fiatclub.co.il/images/latrun.jpg

אירוע ראשון לקידום הספורט המוטורי, מגזין אוטו - http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleID=1910

אירוע שני לקידום הספורט המוטורי, מגזין אוטו - http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleID=2225&SubjectID=79

ספורט מוטורי, בישראל (מועדון PSI), צפו בסרטון, YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3168547,00.html

ההרשמה תיסגר ביום שישי הקרוב, חבר שלא יאשר את השתתפותו במועד, יחנה בחניה מסודרת (אבל מחוץ למתחם).

*נבדקת האפשרות לחיבלול סביב הרכבים ועוד כמה "שטיקים"..

30-03-06, 22:36
ההרשמה לתצוגה ולג'ימקאנה נסגרת מחר (יום ו') בצהריים.
נותרו מס' מקומות פנויים.

01-04-06, 16:05
רשימת המציגים באירוע:

ניר, פיאט בראבו HGT.
יובל, פיאט קופה 5 ציל'.
שמוליק, פיאט קופה 4 ציל'.
איציק, פיאט קופה 4 ציל'.
גנאדי, פיאט אונו.
גילי, פיאט אונו.
אביעד, פיאט אונו.
ליאור, פיאט פונטו ספייס.
גדעון, פיאט פונטו ספייס.

01-04-06, 20:58
האם אני צריך להכין מפרט מלא על הרכב?
כגון דגם, מנוע וכו?

02-04-06, 01:35
את דף הפרטים הטכנים ניתן להדפיס באופן עצמאי, או למסור לי את הפרטים בהודעה ,הם יודפסו ויחולקו באירוע.
את פרטי הרכב לרשום [מי שכותב לבד] בצורה הזו בפונטים גדולים ככל שניתן:

מועדון פיאט ישראל

דגם: פיאט XXX
מנוע : XXX
הספק: XXX
שנת ייצור:XXXX

עדיין ממתין לאספנות.. :?

02-04-06, 18:20
תודה רבה לכל החברים שנענו בחיוב ואזרו אומץ ושאר רוח על מנת לתרום מזמנם, ולהופיע איתנו במצגת הרכבים באירוע הקרוב..

בימים הקרובים מפרטי המכוניות יודפסו [בססגוניות מתונה :wink: ] ויחולקו באירוע.

בעלי הפיאט קופה [עמכם אני נמנה] : אחלק לכם באירוע CD-ROM [אם אין לכם עדיין וגם אם כן,קחו שיהיה] בו מפרטים טכניים דקדקנים , מבחנים השוואתים [ממגזינים שונים] ספרי הדרכה ,ספר הרכב המקורי כולו [סריקה] דיאגרמות חיווט , דיאגרמות מנוע, הרכבות שונות , בקיצור.... כל מה שרציתם לדעת על הקופה ב CD אחד... :) הכול בפורמט PDF ועוד כל מיני.. גם סרטונים קצרים..

אני מכין על פי כמות המשתתפים [3] מי שרוצה לצרוב לחברו - מוזמן כמובן.

תודה לכם..

03-04-06, 20:01
תזכורות..

א. לא לשכוח להגיע עם ההזמנות שקובי פרסם. להדפיס ולקחת עמכם.

ב. מי שרוצה [ורצוי כי זה נחמד לנו] בהחלט מוזמן להגיע לבוש בחולצת המועדון..

ג. מצלמות, גם וידיאו למי שיש.. להביא!

דבר אחרון, אנחנו מגיעים בשיירה לתצוגה [למי שלא הבין] ואנחנו בודקים כרגע מקום מפגש בדרך לכפר-סבא מכוון דרום. [כנראה איפשהו באיזור מורשה]. מי שמגיע מכוון צפון כמובן שיכול להגיע ישירות למתחם אלטרנטיבי.

גילי יעדכן אתכם בהמשך לגבי מקום המפגש..

03-04-06, 21:29
ניר, אני אשמח להצטרף לשירה שלנו.
רק אני רוצה לציין שזוהי הפעם הראשונה שלי באיזור הזה :O

04-04-06, 10:31
אין בעייה גדעון , ברגע שנדע [אולי היום] איפה נפגשים בידיוק,תראה שזה ממש קל להגיע לשם וגם למתחם של אלטרנתיבי לשם הצורך.

04-04-06, 15:57
גהה - ישר כל הזמן :)

04-04-06, 18:40
באיזו הזמנה מדובר? אין לי מושג איפה ישנה הזמנה לאירוע ואני צריך גם אחת כזאת.

04-04-06, 19:26
בבקשה ליאור..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=107829

05-04-06, 13:51
לגביי נקודת המפגש ביום שישי..

בשעה 7:30 בבוקר [מה לעשות , קובי ביקש להגיע מוקדם] , אנחנו נפגשים מתחת לגשר מורשה. קיימת שם תחנת אוטובוס/טרמפיאדה שאמורה לספק מקום לפחות ל 5 רכבים אם אינני טועה. למי שלא ברור היכן - עוברים את פתח תקווה וממשיכים לכיוון רעננה., ממשיכים טיפה ישר ומצד ימין תחת הגשר תראו את הטרמפיאדה. אני וגילי נגיע לשם מוקדם יותר על מנת לראות מה המצב שם. במידה ואין מקום - כולם מתבקשים פשוט להמשיך ישר עד למתחם ברמת הכובש.

מי שמגיע מצפון מובן שיכול להגיע על דעת עצמו למתחם.[ אין צורך לחזור אחורה :) ]..

אם יש שאלות..

05-04-06, 17:43
7 וחצי !
בעעע, נו מילא.

האם מוקדם זה עד כדי כך מוקדם?

05-04-06, 20:19
אין מה לעשות גדעון. רכבי התצוגה צריכים להגיע לפני שמתחיל שם כל הברדק.

06-04-06, 09:30
:(

רק עכשיו נודע לי על האירוע....
ואני רואה שהמקומות גם לג'ימקנה ו גם לתצוגה - מלאים...

06-04-06, 15:28
תזכורת אחרונה למחר...

א. לא לשכוח את ההזמנות.
ב. לבוא עם החולצה.
ג. רכבי התצוגה [לא משנה כרגע שיירה או לא] להגיע למתחם ב 7:30.

מצורף קישור ללו"ז מחר...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=107829&page=3&pp=15

06-04-06, 20:23
ניר, לא כל כך הבנתי איפה הגשר הזה נמצא.
מה זאת אומרת עוברים את פ"ת? מאיזה כיוון הגעה מדובר? והאם אתה יכול להסביר לי אולי יותר מדוייק אם אני מגיע בכביש 5 ולא מגהה איך להגיע לגשר המדובר?

06-04-06, 20:51
אהלן ליאור..

אין לי אוריינטציה לדרכים מי יודע מה אבל אני אנסה להסביר בכל מקרה..

מי שמגיע מדרום [כביש 4] ומצידו הימיני חולף על פני פתח תקווה [הירידות לז'בוטינסקי] ממשיך ישר עד שמגיע להתפצלות. ימינה לאריאל ותל אביב, וישר לרעננה כפר-סבא וחיפה.

באותה התפצלות [באותו רמזור ממש] יש גשר רחב , ומתחתיו אנחנו נפגשים.

כביש חוצה שומרון עובר בידיוק מעל מקום המפגש בנקודת ההתפצלות.

אבל שוב, אם זה לא ברור, אין חובה להגיע לנקודת המפגש, ניתן להגיע ישירות למתחם [רק בזמן].

06-04-06, 21:07
תודה רבה ניר הבנתי איפה נקודת המפגש בגשר ואני אגיע אליה.

06-04-06, 21:33
:)
התנדבתי להיות בתצוגה אבל אני לא מצליח להגיע בזמן אני יגיע ב9 או ב-10?

למי שיודע ומערגן את כל זה
השאלה היא אם אני עדיין יוכל להיכנס לתצוגה או שכבר לא יכניסו אותי?

06-04-06, 22:59
לצערי, אני לא חושב שתוכל להכנס בשעה שציינת.
חבל.

07-04-06, 15:31
מה קורה חברה זה שמוליק עם הפיאט קופה האדומה. רק רציתי להגיד לכם כל הכבוד על הגיבוש באירוע היום[גילי קבל ח"ח]
היה ממש אחלה ונהנתי נורא . נקווה שפעם הבאה נשתתף בגימיקנה אז חברה להתראות ותציגו תמונות בהקדם יאאלה ביי....
נ.ב
ניר תודה על הדיסק והמצגת של האוטו

07-04-06, 17:08
חברה גם אני מצתרף לשמוליק נהיניתי נורא מאוד כיף להרגיש את הגיבוש במועדון (הנסיע בשיירה,הדגלים בתצוגה), כל הכבוד לגיל שממשיך רק להפתיע לטובה כל פעם.
להתראות בקרוב,סופ"ש נעים לכולם!
:D

07-04-06, 19:31
מבלי להתייחס לאירוע עצמו, היה כיף שוב להיפגש, וכל הכבוד לכל מי שהציג את הרכב שלו. :)

07-04-06, 20:04
אביעד, אפשר להתייחס לאירוע ולהשאיר את הדיפלומטיה בצד :) . האירוע לא היה חדשני מי יודע מה, בטח לא בהשוואה לאירוע באשדוד שגם היה מסודר יותר ונעים יותר [לכל החושים :wink: ] .

ברמת המועדון אני חושב כמו כולם שהוא תרם מאוד לגיבוש של כולנו ,ונתן לנו גם קצת הבנה יותר כללית לגביי שאר המועדונים.

בכל אופן הייתה לנו נוכחות טובה , הצגנו רכבים ודפקנו כרטיס וזה מה שחשוב.

היה אחלה לפגוש את כולם ונתראה במפגשי המועדון בקרוב..

07-04-06, 21:17
חברה גם אני מצתרף לשמוליק נהיניתי נורא מאוד כיף להרגיש את הגיבוש במועדון (הנסיע בשיירה,הדגלים בתצוגה), כל הכבוד לגיל שממשיך רק להפתיע לטובה כל פעם.
להתראות בקרוב,סופ"ש נעים לכולם!
:D

איזה דגלים? יש תמונות מהאירוע?

07-04-06, 22:17
באמת היה היום אחלה של אירוע, למרות שיש דברים שצריך לשפר כמו למשל ההפסקות הארוכות מדי בין התצוגות ומגרש החנייה לתצוגה היה מאכזב, אך התצוגות בו היו יפות ומרשימות.
לי אישית זאת פעם ראשונה באירוע מהסוג הזה ואני יכול להגיד שהתרשמתי מאוד לטובה ואני מקווה לעוד אירועים כאלה בעתיד.
מבחינת נציגות המועדון באירוע, אני חושב שהראנו שאנחנו ללא ספק אחד מהמועדונים המאורגנים והגדולים בארץ ומגיע כל הכבוד על כך לגילי על הארגון של החברים ועל הדגלים שללא ספק הבליטו אותנו בין כל המכוניות.
מאוד שמחתי לראות ולפגוש את כולם ולראות את הגיבוש שיש במועדון כמו שציינו קודמיי, הנסיעה בשיירה, הדגלים, החולצות וכו' ומצפה כבר בקוצר רוח למפגש הבא של המועדון.

נ.ב.
גיא, הדגלים עליהם ולדי דיבר אלה שני דגלים גדולים מאוד עם הסמל של פיאט שאחד מהם נתלה על עץ כדי שכולם יוכלו לראות ודגל שני הונח על אחת המכוניות שלשמחתי הרבה הייתה שלי.

08-04-06, 08:24
אני מניח שגם אני צריך להגיב.

ללא קשר לאירוע, היה מאוד כיף לצאת מהבית ותוך 15 דקות של נסיעה, לעבור את גשר מורשה ולהבחין בחברה שמחכים שם, לעצור כמה עשרות מטרים אחרי ולנסוע אחורנית (בצורה הכי בטיחותית שאפשר) :P
כמובן שהיה כיף לפגוש את כולם שוב, אני מקווה לעוש פעמים מהנות שכאלה.

ואם נכניס את האירוע למשוואה.
הדבר שהכי איכזב אותי, הייתה כמובן החניה. לפי מה שאני הבנתי, הייתה אמורה להיות שם חניה גדולה ומסודרת, אך לא כך היה הדבר. מזל שלא שקענו בבוץ...
היה מאוד מגניב כל הקטע של הדפים שהכנת ניר, המון תודה על זה. גם הדגלים מאוד הוסיפו, כל הכבוד.

הכי כיף היה האירוע עצמו, עם הקופים שם שטיפסו על העץ לידינו (המבין יבין) :D

תמונות מאוד בקרוב...
ואולי גם משהו נוסף, בתקווה.

08-04-06, 13:57
התגובות בפורומים אחרים די מגמתיות. אין ממש ביקורת על האירוע, בעיקר תשבוחות על הארגון וכו. וזה די מפתיע כי בסך הכול אנשים די נמנעו מלהגיע לאיזור חניית הרכבים [בוץ ובלגן כללי] התיחום היה ממש איום.

אני מאמין שקובי יודע את זה [ברמה כלשהי] למרות שהאספקטים הקראיטיבים יותר חשובים לו [ג'ימיקנה ונאומים וכו] ובצדק.

כמו שני האירועים הראשונים, אני מניח שהוא מפנים ולוקח לתשומת לבו את מה שצריך ,מעבד את זה ומשפר לקראת האירוע הבא.

וכמו שגדעון אומר היו גם קופים :) , וגם עצבים ביציאה [למי צריך לשלם בשביל לצאת :lol: ]..

נ.ב - תודה לנעמה מסמל"ת על אספקת הדגלים , ולגילי כמובן!

היה קטעים..
:wink:

08-04-06, 16:54
מתי יש עוד מפגש בסביבת אשדוד או רחובות?
לא יכולתי להגיע כי היה לי יום הולדת ונסעתי עם החבר'ה ליער עם הפיאטים שלנו

08-04-06, 19:47
אם אתה מתכוון למפגש המועדון - זה בתהליכי גיבוש כרגע.

לגביי אירוע תמיכה בספורט המוטורי, עד כמה שידוע לי יהיו עוד כמה רק עניין המיקום בגדר תעלומה בשלב זה.

08-04-06, 21:14
היה נחמד להפגש שוב.
העמידה בזמנים למקום המפגש, השיירה וההתארגנות בשטח עם הרכבים - השילוט שניר הכין והדגלים שנעמה מסמל"ת תרמה למועודון, תרמו לאווירה ולהנאה.
מבחינת האירוע עצמו, אין ספק שמבחינת המיקום היה פחות נעים מהאירוע הקודם (הבוץ, נקודת התצפית על האירוע עצמו) אבל זה המקום ואלה התנאים :? .. כולנו מקווים שיהיה נעים יותר באירועים הבאים.
את תשומת הלב קיבלו, איך לא, 2 הקופה, הבראבו HGT, ששמרה על פרופיל נמוך (כנראה שבלי כנפיים של 747 קשה לזהות :).. ) והאונו טורבו (שמקווים לראותה באירועים הבאים איתנו).
תמונות הועלו לכאן:
http://www.fiatclub.co.il/modules.php?name=coppermine&file=thumbnails&album=22
תהנו.
מי שנכח, שישמור על המפרטים שניר הכין לפעמים הבאות.
להתראות,
גילי.

08-04-06, 21:44
כל הכבוד על ההגעה, כל הכבוד על השיירה (שמוסיפה לדעתי המון), על לבישת החולצות, ועל תצוגת רכבי המועדון.

שמחתי לראות את התמונות!