cereal killer
11-03-08, 14:16
מקווה שאמצא כאן מענה, אני צריך עזרה בפיענוח הבדיקה לפיאט פונטו ספייס
הבוחן ישב איתי והסביר +- מה הולך אבל יצאתי עוד יותר מבולבל
אני מעלה כאן את עיקרי תוכן הבדיקה, אשמח אם מישהו ירים את הכפפה ויסביר מה קריטי ומה כסת"ח.
***בקטגוריה של מנוע, מערכות קירור, דלק והצתה כתוב: רעשים מגלגלות מנוע ורצועות, לבדוק צריכת שמן בנסיעה, לבדוק תיזמון, מצנן דלק (משוחרר תושבות), טיפול במערכת קירור/נוזל קירור, רצועה פגומה-יבשה, סדוקה, ניהול מנוע לא תקין-טיפול וכיוון. בנוסף יש עוד כל מיני מספרים שקשורים לזיהום אוויר, הבוחן הדגיש את הקטע של פליטת זיהום אוויר (אמר שאני לא עובר עם זה טסט)
***בקטגוריה של מערכת פליטה: דליפות בחיבורי פליטה/סעפות.
***בקטגוריה של קפיצים: בולמי זעזועים קידמיים ואחוריים חלשים, קפיציות לקויה.
***קטגוריה של העברת כוח: רעש מיסבי גלגלים, תימסורת אוטומט לטיפול הוראות, שילוב מאוחר, לכוון kick down ולחזור לבדיקה, החלפת הילוכים מאוחרת.
עוד משהו שלא כתוב בדוח, שמתי לב שלוח המכוונים (שעון המהירות של האוטו)
לא עובד, תקוע על ה-0, לא זז. זה רציני או מדובר בתיקון שטותי?
אני לא מבין בזה כלום, הכל נשמע מפחיד אבל הוא גם אמר שאי אפשר לצפות מרכב שאחרי כמה שנים על הכביש יהיה פיקס ושיש בלאי טבעי.
מה אתם אומרים על התוצאות?
מה העלות +- של הדברים הקריטיים?
תודה מקרב לב לעונים, האמת שאני צריך את זה די דחוף, אם מישהו יוכל לענות על כך היום אני מאוד אשמח.
הבוחן ישב איתי והסביר +- מה הולך אבל יצאתי עוד יותר מבולבל
אני מעלה כאן את עיקרי תוכן הבדיקה, אשמח אם מישהו ירים את הכפפה ויסביר מה קריטי ומה כסת"ח.
***בקטגוריה של מנוע, מערכות קירור, דלק והצתה כתוב: רעשים מגלגלות מנוע ורצועות, לבדוק צריכת שמן בנסיעה, לבדוק תיזמון, מצנן דלק (משוחרר תושבות), טיפול במערכת קירור/נוזל קירור, רצועה פגומה-יבשה, סדוקה, ניהול מנוע לא תקין-טיפול וכיוון. בנוסף יש עוד כל מיני מספרים שקשורים לזיהום אוויר, הבוחן הדגיש את הקטע של פליטת זיהום אוויר (אמר שאני לא עובר עם זה טסט)
***בקטגוריה של מערכת פליטה: דליפות בחיבורי פליטה/סעפות.
***בקטגוריה של קפיצים: בולמי זעזועים קידמיים ואחוריים חלשים, קפיציות לקויה.
***קטגוריה של העברת כוח: רעש מיסבי גלגלים, תימסורת אוטומט לטיפול הוראות, שילוב מאוחר, לכוון kick down ולחזור לבדיקה, החלפת הילוכים מאוחרת.
עוד משהו שלא כתוב בדוח, שמתי לב שלוח המכוונים (שעון המהירות של האוטו)
לא עובד, תקוע על ה-0, לא זז. זה רציני או מדובר בתיקון שטותי?
אני לא מבין בזה כלום, הכל נשמע מפחיד אבל הוא גם אמר שאי אפשר לצפות מרכב שאחרי כמה שנים על הכביש יהיה פיקס ושיש בלאי טבעי.
מה אתם אומרים על התוצאות?
מה העלות +- של הדברים הקריטיים?
תודה מקרב לב לעונים, האמת שאני צריך את זה די דחוף, אם מישהו יוכל לענות על כך היום אני מאוד אשמח.