PDA

View Full Version : כדאיות נסיעה למוסך שמשון- בדיקת 60000

Carioca
10-03-08, 15:30
שלום לכם,

קראתי פה הרבה המלצות על מוסך שמשון ביהוד ומנגד לא מצאתי מילה טובה על המוסך בירושלים.
אני צריך לקחת פונטו ספייס שלא עברה טיפולים סדירים ואני רוצה ליישר קו עם הטיפולים.
מראש ידוע לי שיש להחליף רצועת טיימינג.

השאלה היא האם מומלץ לנסוע לשם טיפול רציני עד ליהוד?
ההבדל במקצועיות ושירות כ"כ משמעותי?

בנוסף, האם מסוכן לנסוע עם האוטו בנסיעה בינעירונית עד המוסך
כשידוע לי שיש להחליף את הרצועה?

תודה רבה לעוזרים

רקובי
10-03-08, 16:41
לא יודע איך המוסך שלך, אבל אולי שווה לנסות מקום שהרבה מאוד ממליצים עליו.

דבר עם שמשון, הסבר לו את המצב, ויידע אותו שאתה מגיע מרחוק, כך הוא ידע להערך וגם אני מקווה שזמן הטיפול יהיה קצר יותר, כי להשאיר את האוטו ולחזור למחרת זה קצת קשה במרחק כזה.

והכי חשוב - כך תדע בעצמך אם היה שווה או לא היה שווה.

רפי לין
10-03-08, 17:20
ראה ההמלצה כאן
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=68519&highlight=%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%9A+%D7%A9%D7%9E%D7 %A9%D7%95%D7%9F
בברכה - רפי לין :)

Carioca
10-03-08, 17:53
אותי שיכנעת... :)
אסע לשם בתקווה להרגיש כמו אותו בחור שהאוטו כמו חדש.
השאלה שלי היא כזאת:
האוטו, כאמור, לא עבר הרבה זמן טיפול ראוי, שלא לדבר על מוסך מורשה.
יש לי את רשימת התקלות שקיבלתי בבדיקה לפני קנייה.
האם אני מראה למוסך את טופס הבדיקה עוד לפני שהם נגעו באוטו או שרצוי לא להגיד כלום ולראות מה הם מוצאים?
אני פשוט אומר שבאתי לבדיקת 60000?

אשמח אם מישהו יכוון מה בדיוק כדאי להגיד על מנת שהאוטו יעשה בדיקה כמו שצריך.

תודה רבה על התגובות

רקובי
10-03-08, 18:49
אולי כדאי שתסרוק את הטופס לכאן, ונוכל לראות במה מדובר.
בעיקרון אין סיבה שלא להראות למוסכניק, למרות שהחשש שלך מובן.

אתה תמיד יכול לבקש שיעשו לך יישור קו, ויסבירו לך מה בדיוק עושים ביישור הזה.

raanan_t
10-03-08, 19:29
מוסך שמשון הנו מוסך הגון. לא פעם הגעתי לשם כאשר אני מבקש לתקן משהו שלאחר בדיקה שלהם הסתבר שאין צורך. תיקונים מיותרים הם לא יבצעו.

כשאתה מגיע לשם, ציין שאתה חבר פורום והגעת עקב המלצות של מספר רב של חברי הפורום ושאתה מעוניין לבצע יישור קו לרכב. אני סמוך ובטוח שתצא משם שבע רצון. קח בחשבון שטיפול 60K כולל טיימינג מה שיוביל להוצאה לא קטנה.

בהזדמנות זו הייתי בודק מתי הוחלף לאחרונה נוזל בלמים, נוזל קירור ושמן גיר (אם הרכב או עם תיבה רציפה).

בהצלחה.

student
10-03-08, 21:04
אני גם מצטרף לבקשה שתעלה סריקה של טופס הבדיקה (עם פרטים מזהים מחוקים), כדי שניתן לך דעה וטיפים.

המוסך המורשה בירושלים הינו היחיד באיזור שהוא מורשה יבואן :evil:. בנוסף הוא גם מוסך מורשה של קאיה.

מוסך " אוטו-די " מאוד עמוס ומאוד לחוץ אבל לזכותם יאמר שבמיוחד לאחרונה הם ממש משתדלים ומתאמצים לתת שירות טוב וסבלני. מבחינת העבודה עצמה הם בסך הכל בסדר גמור.
איציק מנהל המוסך (בחור די צעיר אבל עם הרבה ניסיון) שולט בעסק ביד רמה ומומלץ לפנות אליו שבאים. חלק מהמכונאים במוסך הם עובדים לשעבר של שני מוסכי פיאט ז"ל שנסגרו ככה שיש גם מכונאים עם הרבה ניסיון על מכוניות פיאט.

אמנם יש לך יישור קו רציני ושווה ללכת למוסך כמו "שמשון" אבל מצד שני אתה ירושלמי ובעתיד לא תלך כל פעם לשמשון לכן שווה גם לשקול לבצע את זה בי-ם כדי להכיר את המוסך ואת העבודה שם.

Carioca
10-03-08, 22:37
תודה לכם על התגובות.
אני מאמין שבהמשך אני כן אטפל במוסך בירושלים אבל בשביל פעם ראשונה אני ממש רוצה ללכת
על בטוח ולכן אסמוך על ההמלצות כאן בפורום.
אין לי כרגע אפשרות לסרוק אבל בכל מקרה, אני אעדכן מה נסגר אחרי ביקור במוסך.
תודה :)

רפי לין
11-03-08, 01:11
פנה במוסך שמשון אל חיים ותוכל גם להראות לו את טופס הבדיקה ובקש ממנו שיגיד לך מה באמת לא תקין ואם יש דחיפות בתיקונו ומה זה סתם נכתב לצורכי כסת"ח של מכון הבדיקה.

simon377
11-03-08, 20:19
ראה ההמלצה כאן
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=68519&highlight=%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%9A+%D7%A9%D7%9E%D7 %A9%D7%95%D7%9F

ועוד אחד, שלי.
http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?p=19570

Carioca
11-03-08, 20:49
בשורה התחתונה, אתה ממליץ לי להביא בורקסים לחבר'ה? ;)

תודה על ההמלצה, שוכנעתי עוד אתמול להגיע לשם אבל מחזק לקרוא עוד מילה טובה.

אגב, מה היה הסכום הנכבד שהוצאת שם לכל הטיפולים שציינת?

simon377
11-03-08, 21:21
כן, ממאפה נאמן. ;)
היום חבר שלי הלך לטפל שם, הוא אמר להם ש"שמעון מק.גת" שלח אותו, ואז כמה חבר'ה מהמוסך שאלו "אה, זה עם הפונטו הירוקה?" "הביא לנו בורקסים" וכאלה.

אם זכרוני לא בוגד בי, העלות הייתה בסביבות 2600 ש"ח +- מחר אני אבדוק ואעדכן אותך.
אם הם יעשו אותך מרוצה (מה שקרוב לוודאי יקרה), למה שלא תרצה אותם?