View Full Version : עדכונים - נדפקתי יותר משחשבתי.
danceoflife
28-02-08, 17:49
אוו, אני צריכה לקחת נשימה עמוקה לפני שאני מתחילה לכתוב, כי אני כל כך עצבנית שבא לי לחנוק מישהו.
לפני קניית הרכב שלי עשיתי ש.ב. של כמה וכמה שבועות ארוכים - קראתי על כל הנוכלויות, על כל מה שצריך לברר לפני קניה כדי לא ליפול בפח, על הכל כולל הכל
ראיתי כמה וכמה רכבים למכירה, אחד מהם היה נראה מושלם והכנסתי אותו לדינמומטר שם התברר שהרכב עבר כזאת תאונה מטורפת, שלאחריה מתחו שיפצו ותיקנו את השלדה גם מאחורה וגם מקדימה. לא היתה לי התחייבות לבדיקה כי המוכר סיפר לי סיפורי פוגי מפה ועד סוף העולם ימינה. לא הייתי לבד, הייתי עם [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] הגדול שהוא לא פראייר, והמוכר עדיין הצליח לעבוד על שנינו.
אחרי אותה בדיקה אמרתי לעצמי שהלכו 450 ש"ח ולא נורא, מעכשיו לא אעשה את הטעות של לקחת לבדיקה בלי התחייבות.
שבוע וחצי אחרי ראיתי את המודעה של הרכב שלי. דבר ראשון בדקתי את תעודת זהות המוכר שתהיה תואמת לרשיון הרכב - הכל היה בסדר (הכל תאם, כולל כתובת וכו'). בדקתי מס' שלדה, בדקתי עיקולים ושעבודים, בדקתי כל מה שידעתי לבדוק ממה שקראתי באינטרנט. לקחתי את הרכב לבדיקה בסנטר טסט בחולון, מכון שאני בעצמי בחרתי (מפאת שעה מאוחרת וקרבה למקום, זו היתה פחות או יותר האופציה היחידה שלי). הכולירות, תסלחו לי, במכון - בדקו את הרכב הכל כולל הכל תוך 5 דקות. זמן ההמתנה להדפסת הדו"ח היה ארוך יותר. הרכב יצא נקי כמעט לחלוטין מלבד כמה שטויות קבועות כמו נזילות, רשרושים וכו'.
המוכר סיפר לי שהרכב היה בבעלות 1 בליסינג, בו הוא נהג, והוא קנה את הרכב מהליסינג. ברשיון הרכב אין רישום של בעלויות קודמות או ליסינג, ואני ידעתי שזה הגיוני כי מקריאה מקיפה באינטרנט הבנתי שבאותן שנים אם הנהג שנהג על הרכב בלינסינג היה קונה אותו משם, זה היה מעביר בעלות אבל לא מצוין ברשיון.
ולהתפתחות -
היום כשחזרתי משמשון (רשימת תיקונים ומחירים תועלה מיד), הרגשתי שפספסתי משהו בקניה. עצרתי והוצאתי את רשיון הרכב.
אין לתאר כמה מטומטמת, מפגרת וטיפשה הרגשתי כששמתי לב שתאריך העברת הבעלות הקודם לפני היה... 3 ימים לפני שלי. משמע, המוכר העביר את הרכב על שמו 3 ימים לפני הקניה.
אחרי שנרגעתי מהשוק הטוטאלי בו הייתי שרויה חצי שעה, שמתי לב למדבקה של משרד הרישוי (שנה ומס', אין לי שמץ מס' של מה) שהודבקה מעל כיתוב. הסרתי את המדבקה, מתחתיה כתוב "הפקדת סוחר רשיון לטסט, היו בעלים קודמים". כן, המדבקה בהחלט הודבקה שם במכוון.
מיותר לציין שחיפוש קליל באינטרנט העלה את העובדה שהרכב שלי נמכר לי ע"י סוחר רמאי שניצל את העובדה שאני תמימה וטיפשה.
אחרי כל הקריאה שעשיתי באינטרנט לא חשבתי שזה יכול לקרות לי, לא חשבתי כמה טיפשה צריך להיות כדי לא לשים לב שתאריך הבעלות הקודמת היה כמה ימים קודם. לא אני, לא [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] ולא אמא שנכחו במקום לא שמנו לב לתאריך הזה, ולא חשבנו שיש סיבה לחשוד בבחור הצעיר והנחמד שמכר לי את האוטו ואפילו הואיל בטובו שעה אחרי הקניה לרוץ אלי ולעזור לי כי הרכב לא הניע לי בגלל בעייה בקוד.
מי חשב ומי האמין.
יום ראשון אני הולכת לבדוק את ההסטוריה של הבעלויות במשרד הרישוי.
אחרי שארגע מהעצבים שאני חשה כרגע גם אצלצל למנוול שמכר לי את הרכב.
ואחרי הכל, אבדוק את אופציות התביעה שלי, אבדוק אם סנטר טסט בחולון היו שותפים לבלאגן הזה ואם כן אדאג להכניס גם אותם לתביעה.
לא, אני כבר לא אוהבת את הפיאט שלי :(
danceoflife
28-02-08, 17:53
וזו קבלת הטיפולים שנעשו אצל שמשון ביומיים האחרונים - החלפת ראש מנוע לראש משופץ, החלפת מעבה מזגן, ומליון תיקונים מסביב.
בנוסף, אח"כ נסעתי לצמיג ישיר והחלפתי את כל הצמיגים לצמיגים שהומלצו כאן - יוקוהמה A DRIVE, הם עלו 260 ש"ח לצמיג, המחיר הכי זול שמצאתי.
ניר בן טובים
28-02-08, 18:09
גם מנהל הבנק לא יאהב את הפיאט שלך. תראי, אוטו משומש , וזה משהו שאני חי על פיו , משתדלים לקנות מאנשים שמכירים. וגם כשרוצים משהו ממש ממש נדיר, אפשר איכשהו למצוא מישהו שמכירים שאפשר לסמוך עליו. ואם לא,אז להביא מישהו עתיר ניסיון באבחנת רמאים ונוכלים.
נפלת פה על כמה אנשים בלתי-אמינים בעליל, שאת עורם צריך לפשוט ולבקע את המעיים שלהם. זו התנהגות שכיחה פה , כנהוג וצפוי במדינה מושחתת מאין כמוה, אבל איפשהו מכל זה גם לומדים משהו. משהו יקר מאוד וכואב, אבל זה לקח. כולנו עברנו דברים כאלו.
כל שנותר הוא לשאת את הצלקות האלו הלאה, לקלל קצת בשביל לשחרר עצבים, ולהמשיך קדימה.
בהצלחה עם התביעה.
תוכלי בבקשה להסביר על איזו מדבקה את מדברת והיכן היא הודבקה? אולי תעלי צילום של האזור הנ"ל (אל תעלי צילום של כל רשיון הרכב).
אם אני מבין נכון המדבקה הזו אמורה להיות מודבקת ע"י מכון הרישוי ולא ע"י הסוחר, משמע היה כאן תהליך לא כשר וייתכן ותוכלי להכניס למערכה גם את מכון הטסטים על הליך לא תקין שבוצע על ידם שאפשר ביצוע מרמה.
הנושא הזה די מורכב, ואני מציע בחום להיוועץ בעורך-דין טרם התביעה, אני בטוח שהוא יוכל לכוון טוב יותר לאחר שישאל אותך את השאלות הנכונות להבנת הסיפור במלואו.
Tzvika 16V
28-02-08, 20:21
הרמת טלפון כבר למכון הבדיקה? שיתפת אותם בסיפור? כדאי שתעשי זאת לפני שיעברו 3 חודש מהבדיקה ותעדכני אותנו...
וואי כל כך כואב לשמוע, אני כל פעם ממש מתעצבן בגלל הישראלי הטיפוסי שעושה דברים כאלה.
למעשה בכמה קנית את הרכב?
אני מקווה שכעת נגמרת מסכת התיקונים ותתחילי להנות מהמכונית ולהתאהב בה שוב.
נסי לראות את הצדדים הקצת יותר חיוביים וזה שכעת יש למכוניתך 4 צמיגים חדשים ובטיחותיים ולמעשה בוצע במכונית יישור קו רציני.
אל תאשימי את עצמך יותר מדי, כי קשה לאדם הרגיל להתמודד עם רמאויות של נוכלים מקצועיים.
מנסיונך את כבר יודעת שיש דברים גרועים בהרבה, כתאונת דרכים.
חבל שצדקתי שלמראה מכוניתך במפגש מייד חשדתי שעברה אינו משל אדם פרטי רגיל.
בברכה - רפי לין :)
את שילמת 5000 ש"ח תיקון על הרכב- בתביעה תקבלי מהמוכר/ מכון בדיקה כפול ממה ששילמת.
אני הייתי תובע אותם בצורה כזאת שהסוחר היה פושט את הרגל והמכון בדיקה היה מצטער על היום שהוא החליט לכתוב את מה שכתב בדו"ח.
יש לי הרגשה שגם הקילומטרז זויף,בידקי בהיסטוריה של הרכב.ואים כן זויף"בינגו" והעיסקה בוטלה,ותקבלי גם את הכסף שהושקע עד לגילוי הזיוף.(מנסיון)
אם הרכב לא טופל במורשה סיכוי נמוך שישנו רישום אודות הק"מ.
במידה והוא היה מזוייף אני מניח שמוסך שמשון היה רואה את זה ב- SAP במידה וחיברו רשת בין כל מחשבי החברה.
מדינת ישראל במיטבה. מחפשים תמיד איך לעבוד אחד על השני, פשוט עצוב. אני הייתי בודק את כל אופציות התביעה ועדיף עם מישהו שמבין בדברים האלה.
אפשרי להתייעץ עם עו"ד, אך שמעתי שאם תובעים בתביעות קטנות אסור לצדדים להיות מיוצגים ע"י עורכי דין.
בכל מקרה זכייה בתביעה היא ברורה לטובת הילה. מביאים את טופס הבדיקה מהמכון ואת הקבלה משמשון ונגמר הסיפור.
KoF-sHeLeG
28-02-08, 22:47
נכון שזה מעצבן, אבל חבל עכשיו לאכול את הלב, אחרי שכבר השקעת ברכב כ"כ הרבה.
אני מקווה שלפחות תוכלי להנות ממנו כעת.
לגבי תביעה, שווה לבדוק את האופציה.
הצדק איתך זה בטוח, ואני די משוכנע שגם מבחינה חוקית. לפחות אל מול מכון הבדיקה, שאחריותו במקרה זה היא ישירה.
בגלל זה בדיוק לא הולכים לבדיקות רכב למכוני בדיקה.
זה מה שאני מסביר ללקוחות כל יום.
במקרה של חוסר ידע והבנה ברכבים- הולכים לכל מרכז שרות מורשה,ומבקשים לבדוק את ההיסטוריה של הרכב.
משם בד"כ הכל נהיה ברור. אם אין אפשרות לבדוק היסטוריה, ממשיכים חיפושים הלאה. לא חסר פונטו בכבישים.
את יכולה לעלות את צילום של טופס הבדיקה?
יש לי הרגשה שגם הקילומטרז זויף,בידקי בהיסטוריה של הרכב.ואים כן זויף"בינגו" והעיסקה בוטלה,ותקבלי גם את הכסף שהושקע עד לגילוי הזיוף.(מנסיון)
גם אני חושב ככה ... תבררי אפה הרכב היה בליסינג אצל איזה חברה ... אוויס אלדן הרץ .. עם זה אוויס אני יכול לעזור לך להוציא את כול היסטורית הרכב ולבדוק בדיוק את הקילומטר שלו
איך הצמיגים שקנית?
גם אני מתכנן להחליף את שלי.
danceoflife
29-02-08, 21:53
לגבי המדבקה על הרשיון - אני כל הזמן שוכחת אותו ברכב, אעלה תמונה בימים הקרובים. זו המדבקה השקופה עם הכיתוב השחור (מדבקה ארוכה), היא הודבקה על הטקסט ככה שנראות רק המילים "בעלים קודמים"...
למכון עוד לא צלצלתי, אני רוצה תמונה מלאה יותר לפני שאני מתקשרת אליהם או למוכר. אני הולכת למשרד הרישוי לבדוק עבר והולכת לפחח לבדוק מכות שילדה כדי שיהיה לי משהו עם בשר לבוא איתו.
לגבי ק"מ, הרכב לא טופל כל הזמן במורשה ואת זה ידעתי לפני הקניה. לשמשון יש רישום שאומר שהרכב היה בבעלות ניו קופל בימיו הראשונים, לא נתונים לו פרטים של בעלות אחרת. הרכב ביקר במוסכים מורשים פה ושם אבל לא לאורך כל הדרך. לעניין הק"מ, הרישום האחרון במורשה היה ב-100 אלף וזה היה בפברואר 06, בדיוק לפני שנתיים. את הרכב קניתי ב-124 אלף, חיים אמר שזה נראה לו הגיוני והוא לא חושב ששיחקו עם הק"מ. אני לא מכירה עוד דרכים לגלות אם זייפו את הק"מ.
לגבי הצמיגים, אין לי כל כך ביקורת כי ת'אמת אני לא מרגישה בהבדל ממש. אני רק מרוצה מעצם העובדה שהחלפתי ואני שקטה שיש לי צמיגים טובים וטריים.
לגבי הק"מ- אין עוד דרכים לדעת האם הק"מ מזוייף, זו הדרך היחידה.
לגבי הצמיגים- גם אני שקט שאני נוסע על צמיגים של אליאנס שרשום עליהם: 3304 (כלומר שנת 2004).
צמיגים גם בודקים לפי עומק החריצים, אצלי הם בסדר גמור.
הצמיגים שלי 0904 :confused:
הצמיגים שלי 0904 :confused:
החדשים ? אם כן, איפה קנית אותם ?
החדשים ? אם כן, איפה קנית אותם ?
מה שיש לי עכשיו הם 0904.
בגלל זה אני מתכנן להחליף אותם, השבוע הם יהיו 4 שנים על הכביש.
danceoflife
02-03-08, 09:35
עדכון קצר והתייעצות -
הייתי הבוקר במשרד הרישוי, שם אמרו לי שאי אפשר לתת לי את פרטי הבעלים הקודמים מפאת פרטיותו. הרכב היה בבעלות ניו קופל עד דצמבר 04, ומאז ועד שקניתי אותו היה בבעלות פרטית... בדיוק 3 שנים. כמובן שלפני שקניתי עבר לבעלות סוחר בלי להעביר יד.
בכל אופן את פרטי הבעלים הקודמים הצלחתי בסוף להשיג, יש לי טלפונים וכתובת.
השאלה היא - איך לצלצל ומה להגיד?
אני תוהה אם לצאת מנקודת הנחה שהבעלים הקודמים מכר ביודעין את הרכב לסוחר, או שמא נפל גם הוא בפח. מה לשאול?
הרי אם אותו נהג מכר את הרכב לסוחר ביודעין, איזו סיבה יש לו לתת לי פרטים אמיתיים על הרכב ומצבו, עברו וכו'?
מה בעצם אני מנסה לגלות כאן?
ממליץ לך להעתיק את סיפור המקרה שלך לפורום קארספורום. זהו פורום יותר גדול ופעיל ויכול להיות שלאנשים שם יהיו רעיונות נוספים.
http://www.carsforum.co.il/vb/
תתקשרי לבעלים הקודמים ותסבירי להם שאת בעלת הרכב כעת ואת יד X.
תספרי להם שאת מעוניינת לדעת באיזה ק"מ הרכב היה כשהם מכרו אותו ליד הבאה. הדבר יכול לתת לך מדד מסויים אם זוייף הק"מ למרות רישומי מחשבי סמל"ת.
danceoflife
02-03-08, 11:28
תתקשרי לבעלים הקודמים ותסבירי להם שאת בעלת הרכב כעת ואת יד X.
תספרי להם שאת מעוניינת לדעת באיזה ק"מ הרכב היה כשהם מכרו אותו ליד הבאה. הדבר יכול לתת לך מדד מסויים אם זוייף הק"מ למרות רישומי מחשבי סמל"ת.
צודק, זו באמת השאלה הראשונה שאני צריכה לשאול...
תודה!
danceoflife
02-03-08, 22:35
העדכון החשוב להלן -
לקחתי את הרכב היום לבדיקה אצל פחח שאני מכירה, שעבר ובדק הכל ואמר שהרכב נקי והכל בסדר וכדאי שפשוט אשכח מכל מה שהיה ואשמח שהרכב בסדר גמור.
הערב צלצלתי לבעל הרכב האמיתי, השיחה כמובן הוקלטה, להלן תמציתה -
המוכר לא ידע שמי שקנה ממנו הוא סוחר
המוכר מכר את הרכב בפחות מחצי (!!!) ממחיר המחירון לאחר שה"קונה" לקח את הרכב למוסך מאד לא משוחד (כן אני צינית) וגילה לו שיש לרכב דפיקת שלדה רצינית (לא היה ולא נברא, יש שם מעיכונת קלה שראיתי במו עיני, ממש קצה של הקצה של הקצה של השלדה). מלבד זאת, הרכב יצא מהמוסך מסכן וגמור, ועל כך הוריד ה"קונה" הרבה מהמחיר.
בנוסף,המוכר, לפני הקניה, עבר על מסמכי הרכב וגילה חוסר תאימות בק"מ הרכב. הסתבר לו שהיתה בעיה במחשב או משהו כזה שגרה לקילומטרז' לעצור את ספירתו למשך יותר משנה. נוסף על כך, הרכב נמכר כשהצג מראה שהוא ב-160 ק"מ (אני קניתי ב-124) החשבון, אם כך - הרכב היה בסביבות ה-180 אלף ויותר בעת הקניה, זיוף של יותר מ-60 אלף ק"מ.
אי לכך, הסכים המוכר המסכן למכור את הרכב בסכום פשוט מעליב, העיקר להפטר ממנו.
אז לסיכום -
הסוחר הסתיר את היותו סוחר גם מהמוכר וגם ממני
הסוחר זייף חלקים ברשיון הרכב
הסוחר זייף את הקילומטראז'
והסוחר עשה תוך בדיוק יומיים, יותר מ-13 אלף שקל, בעבירות פליליות, לא פחות.
אני כבר מחר דואגת לאסוף את כל המסמכים מהמוכר, המעידים על הק"מ האמיתי וטיפולי הרכב. אתבע את הסוחר, ואתבע את מכון הבדיקה שלא עלה על כך שיש לרכב בלאי גבוה בהרבה מזה המצויין במד הק"מ (היום פורסם פסק דין לטובת התובעים שתבעו בדיוק על אותה סיבה את בדיוק אותו מכון)
אז תודה לכולכם על העזרה, רפי תודה על הדאגה
אני אפטר מהרכב הזה הכי מהר שאני יכולה ואדאג להכנס במנוול הזה כל כך חזק שהוא לא ידע מאיפה זה בא לו. אם אצליח לשכנע את הקונה, אכניס גם אותו לתביעה.
מקווה לשוב לעדכונים חיוביים ומקווה תוך כמה זמן לשוב עם רכב אחר... קצת פחות בעייתי :-/
שיהיה המון בהצלחה עם התביעה, מחכים כמובן לעידכונים. לא חבל אחרי שהשקעת כל כך הרבה כסף ברכב, למכור אותו?
danceoflife
02-03-08, 23:23
שיהיה המון בהצלחה עם התביעה, מחכים כמובן לעידכונים. לא חבל אחרי שהשקעת כל כך הרבה כסף ברכב, למכור אותו?
גם אני חשבתי שיהיה חבל, אבל ב-ח-י-י-ם לא הייתי קונה רכב עם ק"מ של כמעט 200 אלף. הבלאי הגבוה יתחיל להראות את אותותיו תוך שנה שנתיים (במקרה הטוב...), אני לא רוצה להיות שם כשזה יקרה. קניתי את הרכב עם ק"מ יחסית גבוה (124) ולו רק בגלל שהוא נראה במצב מ-ע-ו-ל-ה קוסמטית ומכנית כאחד... בסופו של עניין, הרכב הבא שאקנה יהיה מיד פרטית שאדע עליה מספיק כדי לוודא שלא עובדים עלי, הוא יהיה עם ק"מ נמוך בהרבה ומטופל כל חייו במורשה.
אם חשבתי שהחיפוש הקודם היה כאב ראש, עכשיו כשאני ממש פרנואידית זה בטח יהיה קשה בהרבה.
אם אתם מכירים מישהו שמוכר ספייס 01 SX אתם מוזמנים להודיע ;-)
הרבה תודה על התמיכה 8)
השקעת על הרכב הזה כ- 5000 ש"ח, לא חבל על הכסף שיילך לפח?
דבר שני מאוד קשה למצוא פונטו ספייס במצב "מציאה", קחי זאת בחשבון.
דבר אחרון אני הייתי תובע את הסוחר והמכון בצורה כזאת ששניהם היו פושטים את הרגל, פשוט בושה וחרפה של מדינה.
את עושה לי חשק להישאר עם האונו שלי עוד שנים רבות ולא להיכנס לכל הבלאגן הזה שנקרא "רכב יד 2".
שיהיה בהצלחה!!
ושהכל יבוא על מקומו בשלום.
השקעת על הרכב הזה כ- 5000 ש"ח, לא חבל על הכסף שיילך לפח?
היא תראה את הכסף הזה בריבית דריבית, אל דאגה.
הכל בתקווה שהיא תצליח להוכיח בבית משפט את טענותיה, וזה לא נשמע קשה בכלל לאור הנסיבות.
שוב, אני ממליץ להיוועץ בעורך דין שידע להוציא לנתבעים את האמא של המיץ מחשבון הבנק.
אני שמח שהצלחת לעלות על כל המידע הזה, הוא מאוד חיוני.
רענן.
danceoflife
03-03-08, 01:14
היא תראה את הכסף הזה בריבית דריבית, אל דאגה.
הכל בתקווה שהיא תצליח להוכיח בבית משפט את טענותיה, וזה לא נשמע קשה בכלל לאור הנסיבות.
שוב, אני ממליץ להיוועץ בעורך דין שידע להוציא לנתבעים את האמא של המיץ מחשבון הבנק.
אני שמח שהצלחת לעלות על כל המידע הזה, הוא מאוד חיוני.
רענן.
אם אתה מכיר עו"ד כזה, אשמח בהחלט לקבל את פרטיו. אני רוצה עו"ד צמא לכסף באחוזים שיוציא כל מה שהוא יכול.
מלבד זאת, בין אם אקבל יותר או בדיוק את אותן הוצאות על הרכב, אגיד שוב שלא בא לי ממש לנהוג עכשיו על רכב עם 200,000 ק"מ או יותר, כשאני יודעת שכשאמכור אותו אני או אצטרך לספר לקונים ולקבל מחיר מבייש עליו או להסתיר את זה מהם ולצאת נוכלת כמו המנוול הזה. אני רוצה רכב שיתן לי שקט בנסיעה, שאוכל להשקיע בו באהבה ולא מתוך "איזה בעסה שדפקו אותי", שאוכל למכור אותו מתי שבא לי בלי בעיות, ושיהיה שווה את הכסף ששילמתי עליו.
תודה על התמיכה חבר'ה ;-)
עכשיו כשאני יודעת שהרכב שווה כל כך מעט, אולי כן אבוא ליום טיול ואקרע אותו :D
במידה ותזכי בבית המשפט אז לא תאלצי להתמודד כלל עם מכירת הרכב, הוא פשוט יחזור לסוחר ואת תקבלי את כל כספך חזרה כולל הוצאות תיקונים ועוד כל מיני נלווים.
לצערי אין עו"ד להמליץ עליו.
עבר כבר למעלה מחודש מאז עדכונך האחרון, יש חדש בנושא?
danceoflife
05-04-08, 14:24
עבר כבר למעלה מחודש מאז עדכונך האחרון, יש חדש בנושא?
לצערי אין שינויים של ממש
כל עו"ד שהתייעצתי איתם, כולם, אמרו לי לרדת מהתביעה ולנסות בקטנות (מה שאומר שאני יוצאת מופסדת מכל הכיוונים, זה לא מכסה לי את ההוצאות אפילו)
העברתי לסוחר (שקצת נלחץ מהבלאגן) מסר שאני הולכת עם זה למשפט ולמשטרה ולכן כדאי שיחשוב שוב על ההצעה שהוא נתן לי בפגישה שהיתה לי איתו (לא זוכרת אם סיפרתי פה).
שבוע הבא אלך להגיש תלונה במשטרה ואגיש תביעה לקטנות.
התוכנית היא לנצח עד השקל האחרון (17,800), לשכוח את כל האלפים האחרים שבוזבזו, ולמכור את הרכב הלאה ממני, כדי לא להצטרך לדאוג יותר כל יומיים לביקורים במוסך.
הדאגה הגדולה ביותר שלי עכשיו היא - איך לעזאזל מוכרים רכב כזה, ומי האדיוט שקונה (?)
מורידים חצי מהמחירון שלו.
דעתי האישית היא שכל עוד אין פגיעה בשילדה (שהרי שילדה אי אפשר להחליף) הכל ניתן לתיקון.
(אני יודע שגם שילדה אפשר "לתקן" אבל מי מכם היה נוסע על רכב כזה?)
אחרי כל מה שהשקעת ברכב, חבל יהיה למכור אותו.
נסי את מזלך בבית המשפט בתקווה ששם הצדק יצא לאור ותפוצי בהתאם.
באם כחלק מן ההסדר הרכב ישאר ברשותך (כמובן שעדיף שיחזור לסוחר לאחר שתקבלי לפחות את מה שהשקעת) המשיכי לשמור עליו. קחי בחשבון שפונטו דור קודם אשר היה בשימוש צה"ל נמכרו עם נסועה של 400K ויותר, ונהגי צה"ל ידועים ב(אי) שמירה על הרכבים.
לדעתי, כל עוד תטפלי במוסך אמין ונאמן כדוגמת "שמשון" תוכלי להמשיך ולהנות מהרכב בלי להצטרך לדאוג יותר כל יומיים לביקורים במוסך.
דבר נוסף וחשוב- הזמן פועל לרעתך. טופס הבדיקה תקף ל-3 חודשים.
עשי משהו מהר, לפני שיהיה מאוחר מדי.
בהצלחה בבית המשפט, ואל תשכחי לעדכן אותנו.
אם אכן הסכום לא מפצה על עוגמת הנפש, ומכירת הרכב במחיר נמוך במיוחד הרי לא משרתת את המטרה - אכן השקעה בהחזרת הרכב למוטב תהיה הפתרון האופטימלי. לא כיף, בהחלט מרגיז, אך מכאן אפשר רק לשפר.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.